Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

hmm dziekuje;* bo sama niewiem co to, kiedys mowiono ze moze zla energia albo cos, czakramy otwieralam ale nic z tego niepomoglo;) a chcialabym cos wiedziec, wiem ze wrozyc niebardzo tak da sie bo trzeba miec silna aure to nieprosze raczej ;)

Gość jakja
czy ludzie tej daty sa sobie przeznaczeni? 27.12.1985 Ona 25.06.1985 On

Wiesz mysle ze powinnas popracowac nad 6 i 7 czakramem wewnatrz siebie. To znaczy Trzecie Oko "wisuddha" odpowiedzialny za intuicje, analize, percepcje pozazmysłowa. Znajduje sie ona na czole, nad brwiami. Kolejny czakram to czakram Korony "Sahasrara" znajduje sie nieco nad szczytem glowy i jest odpowiedzialny miedzy innymi za funkcje paranormalne. I oczywiscie, zapomnialam, 3 czakram "Manipura" ktory pomoze ci np w funkcjach mentalnych, mocy, kontroli. Co do wrozb, to ze ty uwazasz ze masz mala aure to jedno a to ze ja uwazam inaczej to drugie ;-] Powiem szczerze ze chyba masz mieszanke niebieskiej i pomaranczowej aury hmm? ^^

funkcje paranormalne?;) hmm a jak mozna nad nimi pracowac?;) noo podobno mam zielona z tego co ta kobieta od czakramow mi mowila;) a myslisz ze sny maja znaczenie czy tylko dreczy cos?;)

jakja Tego to nie wiem nie jestem ani Bogiem chrzescijanskim ani budda ani Allahem albo jedna ze siostr morii

Oooo na wiele sposobow. Chociazby wchodzic w stan OOBE, medytowac a przy tym otwierac swoje czakramy, eksperymentowac z energia psi... Duzo jest tego ^^

Hinatka pierwsza na mysl mi przyszla zolta aura ^^ optymizm, zadowolenie, zdolności, kreatywność. I jak? ^^ Kurcze a teraz tak z innej beczki pozwolicie mi? xD / wali glowa o klawiature / I po co ja zglaszalam sie na pojedynek opowiadan? xD

Kocham pisac tylko de facto teraz nie mam na to za bardzo czasu xD Ale uwielbiam pisac, nawet mam kilka wierszy na komputerze. A co do wyobrazni to, oj tak, mam niesamowicie wielka. Kiedy rozmawiam z kims, lub po prostu mam otawrte oczy moge bez problemu sobie wyobrazac wieeele rzeczy mniej i bardziej dziwnych lub niesamowitych ^^ Bardzo lubie pisac ale czy mam talent? Hmmm sama nie wiem xD Wiem ze mam talent rysunkowy ale czy pisarski... To inni musza ocenic ^^

Ha zebyscie mnie wysmiali? chce zachowac autorytet jezeli udalo mi sie go wogole stworzyc xD

na pewno nie na kafe.. aktualnie tylko wierze pisze, książka zaczęta, dokończe po maturze :classic_cool:

Na ksiazke to juz mam swoj pomysl ^^ Dobra co mi szkodzi: xD Od razu mowie ze w wierszu sa przerzutnie ;-] Dobrego do piekła, nie poślesz Ojczulku Bo jakże to, dobrego karać? Absit! - uchowaj, Boże! Bym do piekła miał otwartą drogę! Obym nie widział Styksowej rzeki Ani Charona, śmierci parobka, By w Raju, Edenie ma stopa stanęła, By dusza w spokoju nareszcie usnęła Czy czeka mnie wieczność, w siarce ognistej Bólu i strachu, bez chwili spokoju. Czy obawiać się śmierci, i drzeć z przerażenia, Że o Raju znikną cudowne marzenia? Lecz to co rozkażesz, spełnię z pokorą. Czy to do Piekła, albo do Nieba Drogę wyznaczysz, pójdę gdzie każesz. Wystarczy ze tylko O Ojcze, O Panie Swej wiernej owieczce, tor drogi wskażesz.

wiesz co.. talent na miarę Słowackiego xD nie spodziewałam się takich wierszy po Tobie, ja zupełnie inny styl pisania mam.. ale wydaje mi się, że talent naprawdę masz.. ;)

Gość Studioska
Cześć, może moglibyście wypelnić ankietę do mojej pracy magisterskiej, za wszystkie wpisy i odpowiedzi będe bardzo bzardzo wdzięczna, podaje link: http://webankieta.pl/ankiety/w1hptq91mwjq za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuje i pozdrawiam cieplutko

cholera jak mi ktos znowu tu wpadnie z jakas ankieta to zabije /pociera czolo/ jestem zmeczona eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh. Ale odpowiadac dalej moge xD