Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

Gość ewuniaaaaaaa
pomysl tez o mnie..:)

Zmora dusi i widzisz ja. PAraliz senny to cos czego nie widzisz a nie mozesz sie ruszyc. Boisz sie i WYCZUWASZ cos zlego. Zmora moze powracac tyle razy ile bedzie tego chciala. lalipap Chyba masz bardzo silna aure jezeli sie nie myle. Z gory przepraszam za to ze boli cie glowa ^^ A wiec to laptop jest niestabilny... Ewuniaaa Jestes chyba niesmiala prawda? dam ci dobra rade. ktos w twoim towarzystwie ma problemy. Kiedy z nim porozmawiasz powiesz mu o swoich i razem bedziecie walczyc

wszytsko sie zgadza, ale imprezy lubie, chcoiaz jak teraz wrozysz to mogło ci wyjsc , ze nie lubie, bo aktualnie, mam dosc imprez, czasem mam taki okres, ze nie lubie imprez a własnie wole sama spobie poseidzic, a jak widzisz moja przyszłosc? data moich narodzin to 17.03 1990

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hmm :P to moze o mnie też pomyślisz :P ?

Gość ewuniaaaaaaa
wiesz co ,niesmiala, moze troche jesli chodzi o moje towarzystwo bo wszyscy sa ínni'ode mnie maja zupelnie inny swiatopoglad...ich jest wiecej moze to mnie oniesmiela. jestemz chlopakiem ktorego nie kocham, szastam kasa na lewo i prawo a on ma do mnie o to pretensje mam okoprny charakter i nie potrafie sie zmienic!

Gość lalipap
moze to i laptop. poloze na stoliku. co to znaczy silna aura?

Lula jestes odemnie tylko o dwa lata starsza a jednak... czuje ze chyba wciaz jestes troszke dzieckiem. Chcialabys znowu wrocic do objec mamy. Mysle ze bedzie ci troszke trudno w zyciu ale dasz rade. Niedlugo poznac milego chlopaka

Gość ewuniaaaaaaa
i nie potrafie od niego odejsc bo on mnie kocha na zaboj,nie chce go tak ranic wiec ranie siebie

Gość lalipap
nie wiem czy zadawc to pytanie bo pewnie sie zalamie.... ale trudno... czy widzisz mnie jako zone i matke?

Gość ewuniaaaaaaa
a wciaz kocham swoja pierwsza milosc,codziennie o nim mysle:(

lalipap Silna aura oznacza ze latwiej jest mi cos ci przewidziec ;-] Sama widzisz, powiedzialam ze pierwszy raz cos takiego robie. No i ze jestes silna osobowoscia. Masz duza aure ktora cie chroni. Ewuniaaaaaaaaa Bardziej go ranisz. Powinnas przestac ranic i jego i siebie. Masz otwarte okno gdzies w poblizu?

a jak moja kariera zawodowa, własnie sie zastanaiwam czy isc na studia czy gdzies nie wyjechac za granice, i nie wiem co mam zrobic, boje sie , ze moja decyzja bedzie niekorzystna dla mnie

kiedy zamykam oczy widze cie z dzieckiem w ramionach ale ze smutna mina... Obawiam sie ze twoje dziecko bedzie chorowalo

Gość ewuniaaaaaaa
mam..... mieszkam za granica i nie umiem od niego odejsc, razem wynajmujemy mieszkanie,razem odkladamy i razem cierpimy

hejjjj ;p mozesz powiedzeic tez cos o mnie ;>

Tak tez myslalam, czuje lekki wiatr... I widze poruszana firanke. Szaaaaaaaaaaaaaaaaa co chcesz wiedziec? lalipap Dreczy mnie pytanie. Co o mnie myslisz? Wyczuwam jakby to powiedziec....? Rozdarcie? Niepewnosc?

Gość ewuniaaaaaaa
mistyczna czy ja bede z moja miloscia z przeszlosci ...?

Gość lalipap
niepewnosc napewno bo bylo tutaj na kafe tyle oszustek, ktore uwazaly sie za wrozki, ze czasami nie wiem czy mam brac to wszystko do siebie.... i tyle mi juz wrozylo, jedne ze bede szczesliwa, ze bede miala 2 dzieci- syna i coreczke, a teraz to sie zmartwilam, ze nigdy nie bede szczesliwa i ze bede miala moze chore dziecko. chyba sobie to wszystko biore za bardzo do siebie

hmm a nie musze powiedziec jaki mam kolor włosów oczu ;p itp :P ?

Gość lalipap
ale z drugiej strony cos mi mowi, ze masz wizje, przeciesz nie strzelilabys ze mam brazowe okulary itp

ja bym chciała wiedzeic ;p czy zdam mature ;p i tak ogolnie co moze sie wydarzyc w najblizszej przyszłości ...

lalipap moze i tak... wiem ze bardzo mocno interesuje sie zjawiskami paranormalnymi od 2 lat. Moze mam jakis talent, sama nie wiem. Szaaaaaaaaaaaaaa nie masz przypadkiem niebieskich oczu? Lula bedziesz chorowac, raz nawet dlugo ale ogolnie bedzie dobrze

nie :P mam zielone oczy . ale chciałabym mieć niebieskie ;p

w ogole kocham ten kolor