Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

Gość abafja
w życiu jest przeznaczenie czy przypadek ? czasami przypadkiem ktoś ginie albo sie poznaje

Przypadek vs przeznaczenie Mowi sie ze nic nie dzieje sie przypadkiem, jednak mowi sie rowniez ze " spotkalam sie z nim, to przeznaczenie ". Ja mysle ze w naszym swiecie rzadzi zasada przeznaczenia. Bo przeciez na przyklad dziecko umierajace zaraz po urodzeniu to nie jest przypadek. Mysle, ze kazdy z nas ma wytyczony tor, po ktorym musi isc.

Gość aniela vesna
witaj mistyczna:) powiedz mi jak odróżnic zwykłe sny i przeczucia od tych"znaczących" i mających się spełnic. Coraz czesciej zdarza mi się wyśnic przyszłośc albo cos przeczuc, mimo że nie staram się szczególnie. i czy tarot jest naprawde tak niebezpieczny jak mówią? bo chodzi za mną jedna talia, tak po prostu estetycznie najzwyklej mi się podoba, ale nie chcialabym sobie czegos ściągnąć na głowę bo dosc mam wlasnych problemów...

Gość pusia rusiaaa
kochana mistyczna ostatnio śniło mi się ze ktoś wchodzi do pokoju nie mojego bo byłam wtedy u siostry i idzie w moja strone nie mogłam krzyczec ani sie ruszac to było straszne ...jakby mnie ta osoba dusiła.co to moze oznaczac??

Gość ojej ojej ojej
Witam :) zdarzało mi się zrobić coś, co nie wyglądało jak przypadek... Wykorzystuję potęgę podświadomości :) a piszę, bo mam do Ciebie pytanie, pewnie wiesz więcej ode mnie na ten temat. Jak myślisz, czy można skontaktowac się ze zmarłym we śnie? Pozdrawiam :) A takie pytanie z ciekawości. Odezwała się do Ciebie ta dziewczyna, której powiedziałaś o wypadku...? Bo jakoś przestraszyłam się, widząc, że nie napisała w tym temacie...

aniela vesna Moja droga ze snami jest taka sprawa ze one zawsze cos oznaczaja. Moga skrywac tlumione emocje, mokra ukrywac to czego nie chcemy przyznac przed samym soba... trudno jest rozroznic sny. Ale kiedy przysni ci sie cos waznego, uwierz mi ze bedziesz o tym wiedziala. Pusia rusiaaaa Moze po prostu to bylo cos jak paraliz senny tylko ze we snie. Ojej oczywiscie. Moze slyszalas o czyms takim jak podroze astralne? To takie jakby wyjscie z ciala podczas snu i bytowanie w innym swiecie. Na wyzszej plaszczyznie. Wlasnie przez cos takiego mozesz skontaktowac sie ze zmarlymi. A jezeli nie tak to proponuje psychomateum. To specjalny pokoj ktory jest do tego przystosowany. Chodzi ci o ta ze stanie sie cos zlego?

Czy będę szczęśliwa i jak się dalej potoczy moje życie? Czy skończą się wreszcie moje kłopoty?

mistyczna aż mi się gorąco zrobiło... mam związane włosy...

mam jasna cerę a kwiatki są na parapecie niedaleko ale teraz wstałam i są dalej

Aida Zanim zaczne ci cos opowiadac chce zebys wiedziala ze nie uwazam sie za wrozke. I nie wiem czy bedziesz chciala mi wierzyc czy nie

Gość ojej ojej ojej
Tak, o tę :) dziękuję Ci za odpowiedź, Mistyczna. Wiesz, 3 miesiące temu zmarł mój Dziadek. Śni mi się często. Ja w tych snach wiem, że już nie żyje i rozmawiam z Nim, pytam jak tam jest, przytulam się do Niego... Był dla mnie bardzo bliską osobą... Wiesz, staram się podejść do tego realistycznie i myśleć, że sen to sen. Ale to jest niesamowite... Niezwykłe... Jak myślisz, to może być prawdą? A ogólnie co do snów, wiele razy miałam sny swiadome. :)

rozumiem Cię mistyczna i w sumie myślę , że co ma byc to i tak będzie ale każdy może jakoś kierowac swoim życiem , w mniejszym lub większym stopniu , mam nadzieję , że uda mi sie wyciagnąć jakies ciekawe wnioski z tego co mi napiszesz , będę Ci za to bardzo wdzięczna

Ojej Sny swiadome? LD? gratuluje niewielu osoba sie to udaje bez nauki. Co do zmarlego dziadka. Na samym poczatku bardzo mi przykro, wiem co to znaczy kogos stracic. Czas jeszcze nie zagoill rany po tej stracie, bardzo go kochasz i na pewno chcialas zeby sie z toba skontaktowal, zeby cie pocieszyl. mysle ze powinnas uznac to jako jego odwiedziny. I uwage ze bardzo cie kocha i jest mu dobrze

Aida Moja kochana jestes jeszcze mloda, bardzo mloda osoba. jestes bardzo empatyczna, nie dazysz do konfliktow. Mysle ze twoje klopoty biora sie stad ze nie jestes szczesliwa. Myslisz negatywnie. Na twojej drodze bylo duzo przeszkod, jedna byla dosyc duza ale powoli powoli ja ominelas. mysle ze nadszedl czas na " dobre czasy"

Mistyczna nie jestem już młoda ale dzięki. Jak czujesz , powiedz , teraz juz będzie mi łatwiej? Czy po tych wszystkich złych latach jest szansa , że teraz nastąpi cudowna odmiana?

Dziękuję Mistyczna za odpowiedź. Muszę myslec pozytywnie , choć ostatnio ciężko mi to przychodzi. Ale miło , że zechciałaś mi odpisać. A wiesz , że pisałam do ciebie na gg? Ale nie odpowiedziałaś mi.:)

Gość ojej ojej ojej
Dziękuję... Tak, to dla mnie bardzo bolesna strata... A co do snów, to dziękuję za gratulacje, hehe :) myślę, że ogólnie mam predyspozycje do jakichś zdolności. Wpadnę tutaj może jutro :) Pozdrawiam i życzę miłych snów :)

Dzisiaj znow moge odpowiedziec na wasze pytania. Ale prosze nie traktujcie mnie jak wrozke bo nia nie jestem chociaz mam talent do WYCZUWANIA. Najwiecej moge wam pomoc w zakresie pytan dotyczacych tego co was zastanawia, dziwi etc...