Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania, moje odpowiedzi

Polecane posty

milo mi sie z wami rozmawia. Macie gg? jezeli tak, podajcie numery chcialabym byc w kontakcie

Gość lalipap
Kochana absolutnie nie mam zamiaru Cie straszyc....

Gość lalipap
chetnie z Toba jeszcze porozmawiam moje gg 958426 przepraszam za wymeczenie🌻

lalipap moja droga nie straszysz mnie. Po prostu poczulam kogos za plecami, to nie bylo niemile uczucie.

Gość szaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
i ja też chętnie porozmawiam :P jak już nie bd zmęczona i bd miała czas : 9961596

juz daje 7894155 :D, ja jestem prawie zawsze na niewidoku, ale zagaduj , bo dosyc czesto jestem:D

bardzo bym prosila jezeli cos w najblizszym czasie sie spelni o napisanie do mnie 13616238 Ufff

Gość mmmmmaaaalllllllliiiii
A ja mam często sen, że chodzę [po jakichś polach pszenicy i jestem kobietą(!). A bynajmniej ubrany jestem w damskie ciuchy. A przez podniesienie mojej ręki na polu pojawiają się znaki. Bardzo dziwny sen, bo ja nie wierzę w takie rzeczy i to nie jest prowokacja. A i jestem facetem :)

Gość lalipap
zobaczymy czy jutro bede miala wypadek:)

masz 17 lat :O ?

kurde ale brzydka buźlka sie zrobiła :P łał powidzwiam :D

Gość mihofistka
Witam, mam pytanie, poznałam niedawno mężczyznę, który bardzo szybko zaczął dla mnie dużo znaczyć. Nie wiem co zrobić, czy jest sens przestawić swoje życie dla niego?

a czy mogłabys zinterpretowac moj sen? Drugi raz z kolei snil mi sie ten sam sen - że urodziłam bliźnieta, chlopca i dziewczynke :) ostatnio snilo mi sie ze ejstem w ciazy :) nie planuje na razie rodziny...

za zdolności

Te zdolnosci nie sa takie mile. Lezysz wieczorem w lozku a katem oka widzisz dziwne czarne plamy poruszajace sie obok ciebie, czujesz czasem ze ktos za toba stoi, ze nie jestes sama w domu... To czasem jest straszne

Gość MalinkaMalec
mam pytanie do mistyczki uważam że ktos mnie przeklął moze wam się wydawć to dziwne ale ja wierze w takie rzeczy chciałabym sie zapytac o ochronę jaka można zrobic aby to co złe odwrócic i jak sie dowiedzieć czy to ta sosba mam pzreczucie od jakiegoś czasu nic nam sie nie udaje bida z nędza jak ja to nazywam kiedyś byłam farciara teraz mam dziwne uczucia i wogóle cviagle mi sie wydaje że umre przy porodzie albo ze ejstem na coś chora i że umre maskara czasami mam takie mysli ze maskara prosze jęsli mozesz mi8 pomoc w tej kwesti to pomóż bede wdzieczna moze jakies talizmany albo cos sama juz nie wiem :::::(

a kiedy odkryłaś ze posiadasz takie zdolności ;>

szaaaaaaaaaa chyba odkad zaczelam interesowac sie zjawiskami paranormalnymi czyli jakies 2, 3 lata

Gość MalinkaMalec
czytałam książkę pani Wandy Prądnickiej i wierzę Ci jestes poprostu obdarzona zdolnościami i nie zawsze jest to pzryjemne jesli ktos porozumiewa się z druga stroną to czasami bywa to męczące sa przeciez dusze dobre i złe czasami nawet nie wiadomo na co się trafi ja mam sny czasami nie chciałabym spac bo wszystko mi sie wysni kłopoty czy cos takiego wstaje rano i wiem że bedzie tak czy tak kłoptnia kłopot czy cos takiego chodze struta pzrez cały czas meczące popieram cie z natury jstem bojąca wieć ciesze się ze nie mam daru widzenia duchów czy porozumiewania się z nimi bo chyba sama bym zeszła z tego świata na zawał serca ale szanuję takich ludzi w koncu to oni im pomagaja a to trudna sztuka :)

Gość aaaniołekkk
hmmm....a ja chcę mieć dziecko, próbowałam już z tą podświadomością i nic ....;( starałam się myśleć pozytywnie , ale to nic nie daje

Gość MalinkaMalec
dziękuje :):):):):):) postaram sie myśleć poztywnie mój mąż też tak mówi i uważa ze moje strachy biorą się z tąd że bardzo go kocham i boje się go stracić a kiedyś byłam nieszczęśliwa:)

Gość MalinkaMalec
czytałam wiele książek że ludzie którzy byli nieuleczalnie chorzy i nie mieli szans na wyzdrowienie poztywnie mysleli niczym sie nie pzrejeli i zaczeli zdrowiec