Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czemu ludzie sa tacy.....

SZWAGIERKA NAPLULA MI DO JEDZENIA...

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuupppp
bo śmiechu warte.:classic_cool:

Gość roxa252
A dla mnie nie jest to śmieszne , doskonale rozumiem autorke. Jak można być taką świnią i napluć komuś do czegokolwiek , pomijam fakt że Tu na dodatek Kobieta jest w ciąży i moim zdaniem nalezy jej się to co najlepsze . Ja niewiem jakbym zareagowała ,ale napewno nic bym już nigdy od niej nie wzieła . Współczuje takiej szwagierki.. czasami obcy jest lepszy niż rodzina . Trzymaj się mocno i nie jedz juz nic od tej wrednej Jędzy !!! Pozdrawiam serdecznie

Gość naplucie do jedzenia
jest obrzydliwe i nie ważne komu - czy cięzarnej czy nie!!!!!!!!!!!

Gość hmm to co najlepsze
a podobno w slinie znajdują sie pozyteczne bakterie wiec dostała co najlepsze.:classic_cool:

Rany ale wy ludzie wredni jestescie. A ja bym tez twojej szwagirce naplula i kazala zjesc. Nie siedz cicho bo ci na glowe wejdzie. Zdrowej dzdzi życze :D

Rany ale wy ludzie wredni jestescie. A ja bym tez twojej szwagirce naplula i kazala zjesc. Nie siedz cicho bo ci na glowe wejdzie.

Gość a jaki masz problem kasiu
moze to nie byla slina tylko ptak narobil?

Gość albo ślad po ślimaku
one zostawiają taki ślinopodobny sluz.

Gość ja tak miałam przez 2 miesiace
albo ślad po pieniku :D Jakby mi ktoś "kazał" komuś nobierać czegoś? [ee... naobierać? znaczy co, oderwać szypulki?] też bym pewnie napluła :D Btw. Drogie koleżanki, nie plujcie cieżarnym do jedzenia, pluć można tylko niezaciążonym :D

Gość no wlasnie innym
możecie pluć tylko nie ciężarnym bo was myszy zjedzą.:p

Zgodzę się, że plucie do jedzenia jest obrzydliwe-i to nie ważne komu.Świństwo to jest i tyle.Ale z drugiej strony- co to znaczy MĄŻ JEJ KAZAŁ? Jak on mógł kazać swojej siostrze robić coś przy swojej żonie.Poprosić owszem można.Chociaż z drugiej strony-można poprosić o rozwieszenie prania czy wytarcie podłogi bo to w jakiś sosób może zagrażać cięzarnej, ale obranie truskawek?!?JAk ktoś robi to z włąsnej woli to proszę bardzo, to miłe.Ja sama często łapię sie na tym, ze robię coś nadprogramowo dla kobiety w ciąży.Ale gdyby ktoś KAZAŁ mi coś zrobić, to nikt siłą nie zmusiłby mnie do niczego.Też byłam w ciąży i od nikogo niczego nie żądała.Za wszelkie DOBROWOLNE uprzejmości byłam bardzo wdzięczna. Plucie do jedzenia-świństwo; rozkazywanie ludziom-podłość

Gość dziwne dziwne bardzo dziwne
na drugi raz myj truskawki przed jedzeniem i nie pros o nic tej szwagierki. poza tym, macie chyba po 14-15 lat, bo takie dziecinady jak plucie sobie do jedzenia to chyba sa na poziomie co najwyzej nastolatek (chociaz wydaje mi sie, ze raczej przedszkolakow).