Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Stworzyłem nową stopke! Jestem ciekaw czy do prowadzi Was do szału???

Polecane posty

A.Babinicz ma kompleksy albo mu nie wyszło w rodzinie i teraz odreagowuje. Hinatka żyjesz w wolnym kraju i robisz na co masz ochotę w granicah pewnych.

Inwektywami się nie posługuję" Znałem Babinicza ale takim imbecylem nie był jak ty" nic dodac nic ujac.... skonczylem z toba juz....

cieszę się bardzo :) a anioł pewnie jeszcze bardziej się ucieszy jak zobaczy jak się jego temat rozrósł.

Ostroniks ------> a co to za kraj byłby jakby się wszystkim wszystko podobało?Ciebie się nie podoba szanuję cię za otwartość ale mi to nie przeszkadza i tak jak Hinatka ma swoją radość którą się bawi tak samo ja.

pierwszy raz z tym Babiniczem gadam.. ale do anioła wiele osób bryka, bo denerwują ich jego prowokacje.

tak radzę wam do tego głuptaka A.Babinicza się nie odzywajmy.Pełna ignorancja może gęgać co chce a traktujmy go jakby go nie było ,oki:classic_cool:

Anioł przypomina moją osobę pełna szczera otwartość i prowokacje.Jak w ciągu pół roku się było zbanowanym 3-krotnie to nie jest powód do dumy.Ale cos wyniosłem z tej nauki.W realu nie do pomyślenia byłyby ale inkognito wyzwala złe instynkty.Więc nauczyłem się stępić te złe sprawy i dobrze się bawię na innych topicach.

brzydulko 🖐️ ano jedna gąska tu się zaplątała :O no deszniku ja prowokować raczej nie prowokuję, nawet kiedyś byłam operatorem na jednym czacie i świeciłam przykładem :) banować lubiłam :classic_cool:

Brzydula30---------> poważnie całkiem niedawno zbanowano jednego co nie olaciło mu się bo na śmietniku potem wypłakiwał krokodylowe łży.:P:)

nie czytalam od poczatku.Dopiero przyszlam wiec nie zabieram stanowiska:classic_cool: widzialam tylko geganie:p

jeszcze na zadane pytania nie odpowiada :O i stwierdził, że ja i anioł dobraliśmy się perfect 😭 :D

a niech bedzie i dziewczynka w koncu w kazdym z nas jest cos z dziecka:) Desznik a co u Ciebie?:)

Hinatka-------> miej swoją godność a nie byle bucowi będziesz odpowiadać.Z drugiej strony jesteś bardzo dobrze wychowana.Ale tu jest Wirtualnia i nie kazdy ci prawdę powie.Trzeba trochę człowieka poznać ,porozmawiać a wtedy decydujesz.A on tak dobrze wychowany tatuś czmychnął i tyle widzieliśmy go.mógł powiedzieć że ma 111 lat i koniec dyskusji byłby na tym.