Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Stworzyłem nową stopke! Jestem ciekaw czy do prowadzi Was do szału???

Polecane posty

Chyba tu na tych topikach siedzisz co? Kafeteria - Hinatka.... jest świetną uwodzicielką!

Stworzyłem nową stopke! Jestem ciekaw czy do prowadzi Was do szału??? analogia do twojego towarzystwa

czemu desznik wspomina o topiku założonym specjalnie dla mnie? :> :D z tą świetną to trochę przesada, ale miło z anioła strony :)

anioł no jasne, że tak. po to tu jesteś :P w ogóle to ciekawa jestem czy masz jakieś nowe pomysły :P

anioł.............. nie mów mi za dwoje jeszcze ani jednej obojętnie jakiej opini nie wydałem

a ja.. w Ciebie wierzyłam :O :P deszniku, a dlaczego nie? niech piszą co chcą :) chcesz to też się wpisz.

anioł i diabeł w jednym-------> zeby się nie zaplątać kto z towarzystwa cię zapodał do zbanowania coś za tępy jestem aby to pojąć.:P

Gość nudni jesteści

przepraszam mam szczęście że co z kim rozmawiam to dzwoni skajp no i wiadomo trzeba przerwać.Ale co do wpisu nie mogę gdyż wcale cię nie znam .byłby to absurd.

ale z tego wychodzi że zmieniliście się wszyscy ksywkami coś za mało wpisów na koncie.co tak tragicznie było?

już podaje wszystkie swoje projekty Jimena vs Himena Jabłko vs Jabłkowaty germaniak Ricardo Rodriguez Moje nicki Pinokio1990 Barteeek przykład dla ludzi Barteeek KRÓL forum Bart normalny człowiek Bartłomiej Wie najlepiej Prawdziwy nicku przy który pozostałem to anioł i diabeł w jednym

hinatka.....czyli to oznacza ze im wiecej masz wpisow tym bardziej jestes popularna w swoim towarzystwie czy szukasz taniego rozglosu???? to samo sie tyczy tego aniola.... a tak na marginesie ...po co wam te stopki,piosenki jakies ?????