Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Stworzyłem nową stopke! Jestem ciekaw czy do prowadzi Was do szału???

Polecane posty

U mnie jest fajna dziewczynka inteligentna diablica,chce na gwałt wszystkiego sie dowqiedzieć ale ma chłonny umysł i jak na jej wiek tak o 5lat starsza umysłowo.pOtrafi dyskutować i zadawać pytania.

dziękuję bardzo, deszniku, Ty też jesteś miłą osobą, nawet bym nie pomyślała, że zagadasz do mnie czy anioła.. ja się staram ze wszystkimi tutaj rozmawiać, poza tym nie wiedziałam, że ten Babinicz bywa chamski. myślę, że mniej by się zdenerwował jakbym była dla niego niemiła, a tak pewnie nieźle się wkurzył :D

Musimy tu zwierzyniec przyprowadzić jak jest panem ich to niech przykładnie reprezentuje

Gość Kwiczące świnki pozdrawiame

Gość Pierdzące osiołki

Gość tych debili
odpisze ostatni raz aczkolwiek nie musze sie tlumaczyc nikomu,a juz na bank nie tobie desznik09....poprostu nie lubie miec wrogow... jezeli ktos sledzil dokladnie moje wypowiedzi to widzi ze z toba nic do czynienia nie chcialem miec,sam mnie zaczepiles i oczywiscie zaczeles od wyzwisk bo na nic wiecej cie nie stac,jezeli chcesz robic za adwokata kogos to zmien nick,zreszta slinienie sie do kogos wcale nie oznacza ze jestes kogos adwokatem,ty sie koles poprostu slinisz i jest to zenujace,nie potrafisz sklecic poprawnie prostego zdania,taki pol-analfabeta z ciebie,nie wnosisz nic do tematu a tylko jezdzisz po kims jeszcze przez pol godziny..... ja tez lubie prowokowac,jak kazdy z nas tutaj,ale ty tego nie zauwazyles i chyba wiem dlaczego...... ps.mam 107 lat a nie 111.....brzydula🌼

Gość śliczne maupki pozdrawiame

Ty za to umiesz poprawnie pisać.. 'zaczełeś' :O porażka.. to Babinicz :D aniołku ta fotka ostatnia mi się podoba :)

Tego A.B ci nie powie.Patrzie jaki skutek był sam się wysypał,każdy o nim zapomniał a jego boli to,że tak go potraktowano.IGNORANCJA bardzo bolesna broń.:P