Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Stworzyłem nową stopke! Jestem ciekaw czy do prowadzi Was do szału???

Polecane posty

Widzę,że mozna z tobą pogadać Iwaaa się nie myliła jak kiedyś wspomniała ciebie.Tutaj jestem od pażdziernika i to jest 24 ksywka ale nigdzie w pamięci nie zanotowałem z tobą spotkania.

A.Babiniczu nie o to chodzi :) po prostu mnie to bawi. moim celem nie jest bycie osobą popularną, nie szukam rozgłosu. ale anioł np bardzo go pragnie :D czemu nie podoba Ci się moja stopka? muszę wszędzie reklamować NaruHina :)

masz 18 lat ogladasz takie filmy,wstawiasz je na stopke???? aniol chyba tez w twoim wieku jest przypuszczam..... dobraliscie sie w sumie perfect....

Jesteście bardzo otwarci czy to przejaw niedoświadczenia czy poprostu ludzkiej uczciwości

A.Babinicz --> to chyba z Potopu? mieliśmy mieć to jako lekturę, ale coś nie wypaliło i mamy przeczytać w wakacje :) tak Babiniczu.. jak w korcu maku, nie? jakie filmy? jestem wielką fanką japońskiej mangi i animacji, co w tym złego? :D bardzo kocham Naruto :)

deszniku ja jestem bardzo szczera :) przyznaję uczciwie, że bywam dziecinna i mi to nie przeszkadza!

to w ogóle jest serial. a Ostroniks ma dysortografię, nie od dziś to wiem.

ham to było z przekąsem;p liczyłem ze wyczujesz :D a filmy naprawde są fajne :D:D:D:D

co sądzisz deszniku? czy nie mam prawa oglądać czegoś jeśli to lubię i sprawia mi to radość? toż to przejaw nietolerancji :O

Głupich nie sięją sami się rodzą A.Babinicz.Inwektywami się nie posługuję ale takich palantów jak ty widzę to odbiera mi ochotę na dalszą dyskusję Wyłącznie z Tobą.Dama ci zadała pytanie i co wode masz w ustach