Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Nikt juz nie pisze bo wiecie ze mam rację!!!!!!!

Gość gość
STOP feminizacji świata dziewcząt i kobit. TAK dla posłuszeństwa merzczyzunie. I mu służenia mezom synom tesciowi. Ojcu braciom

Gość gość
Suka.

Gość gość
Ale patologia , średniowiecze i dno . Rzygam waszymi komentarzami .

Gość gość
Córki zawsze były poniżanie prze matki a synki kochane i karmione najlepszymi obiadkam. A po obiadku wychodził i k***ił się ile chce.

Gość gość
Toż to troll :D

Gość gość
Do garów z waszymi córkami. Niechbsue uczą gotować naszym kochanym synom. Dziwki wstrętne

Gość gość
Wasze córki powinny być gownem obrzucanie i sikami oblane. Szmaty powinno się na ziemię powalic i gowno z podłogi nimi wytszec jak szmatą. !!!!!! Bo są szmatami

Gość gość
Ja rozumiem że syn chłopiec seks uprawia bo wiadomo dziewczyna go skusiła i nievwinny jest ale żeby córka dziewczynka uprawia i razem niszczy życie chłopakowi to taka trzeba jak szmatą podłogę i kibel z gowna wytrzec

Gość gość
a jak twoj syn pojdzie do burdelu, zaplaci i przespi sie z prostytutka to pewnie bedzisz z niego dumna

Gość gość
He he dumna z tego co widziałem i też tak miałem, to raczej ojciec jest dumny z syna ze zalicza i jest prawdziwym facetem. Bo ja jako facet prawictwa do ślubu chować nie będę.

Gość gość
Ja również wiem że chłopcy z 15 16 lat idą do prostytutek aby rizorawiczyła je. Bo koledzy się śmieją, że jeszcze nigdy się nie ****ał. A rodzice nic nie wiedzą. Za czasów giwniarza jeszcze pamiętam durzo tak kolegów robiło. Dobrze że żaden z nas żyda się nie nabrał he he

Gość gość
To nie wina tych chloociw tyłki tych prostytutek i dziewczyn szmat bo one kuszą chlopcykow i ich ksxywdzs. Trzeba kobiety aby siedzialy cicho i słuchamy meza

Gość gość
Matki i córki mordy w kubeł i do garów. Braciom mezom ojcom jedzenie zrobić. A nie robicie co chcecie i mężczyzn niszczycie

Gość gość
I tak ma być. Chłop to Chłop

Gość gość
tylko zeby zobaczyc prostytutke trzeba isc wpierw do burdelu i zaplacic wiec twoj syn to poes ktory nie umie panowac nad popedem, widac ze mozgu nie ma bo penis nim kieruje, haha :D vhwali sie ze jej syn to k****arz, g****iciel, pedofil i zoofil :D pewnie dajesz mu d**y bo na d***** mu nie starczy. :D

Gość gość
Nawet żeby mój syn był w burdelu a może był już nie wiem. To nie miała bym do niego żadnej pretensji bo to nie jego wina ze dziewczyny wywołują w nim podniecenie

Gość gość
A żeby się mój syn przesłał z waszymi córkami to też bym miała do nich pretensje i potraktowała je jak szmaty. I się nie iszukujcie ale wtedy byście zrozumiały i same byście jak szmaty córki własne potraktowaly. I zrizumialybyscie że to Dziwki są!!!!!!!

Gość gość
Nie oszukujcue się ale wy też do synów byście pretensji nie miały bo to mężczyzna który padł ofiarą dziwek. I z miłości do syna byście to broniły aby żadna to nie skszywdzula. A córkę byście szmacily bo wiedzualybyscue że facet i synowie innych matek i oni chcą i zasługują na dziewice. I byście zrizumialy. Moja córka wie jaką ma być zona i służyć mężowi aby mu było dobrze.

Gość gość
Tylu chłopców mężczyzn jest krzywdzonych przez dziewczynki i kobiety.

Gość gość
Dziewczynka powinna szanować chłopców. A żona męża swego bo on jest mężczyzna i głowa rodziny.

Gość gość
He he durna mamuska nastolatki to podnieca jak się je leje pasem niektóre jak dorosna to same chłopaków proszą aby je lać pasem bo tylko wtedy orgazm osiągną. To silny bodziec seksualny. Zile zrobiłaś. Dałaś jej podtekst seksualny. A kobiety lubią to najbardziej. Poczytaj o tym.

Gość gość
Podtekst jaki. Ja bym dała pidtekstb bym nuż jej do pochwy wsadzila. Aby więcej nie krzywdzila i nie wykizystala żadnego syna ukochanego swojej matki.

Gość gość
Między nogami trzeba ją zlać. Niech dziewczyny płacą cierpieniem za przyjemność. I za to że nie dichowaly dziewictwa mężowi.

Gość gość
haha a ja jestem kobieta i mam meza ktory traktuje mnie jak królową :D zabiera do restauracji, kina, teatru, daje prezenty, a takze robi dla mnie relaksujace kapiele, masuje mnie i co dziennie mowi jak mnie kocha bardzo :) ja robie nam sniadania i kolacje a on nam obiady ;)

Gość gość
Ja nie mogę pojąć jak można córkę rizpieszczac. A synów ponizac. Dla każdej matki powinien syn być najważniejszy i powinna syna bronić przed siostra d***** i dziewczynami d******** Matki kochajcie synów nie dajcie aby d***** jakaś go wykoxystala. I ma mieć dziewice za żonę.

Gość gość
Ja rozumiem że chłopak potrzebuje przyjemności ale żeby dziewczyna miała przyjemność. Trzeba aby cierpieniem płaciła i torturami.

Gość gość
Wasze córki mają być dobre naszym synom. Nasi synowie na to zasługują

Gość gość
A co wy sobie myślicie ze wasze córki będą rządzić naszymi synami

Gość gość
Wasze córki zasługują na bicie od męża i poniewieranie od niego. I tak powinno być aby baba wiedziała ze się nie zadzuera z mężczyzna. I trzeba go szanować