Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
córcia jest do kochania :) ma wszystko co zechce w zamian za dobre oceny, zachowanie, jak syn bedzie grzeczny to tez bedzie mial nagrody, ale nie uczy sie, nie chce sie uczyc, brudzi wiec nie ma tylko kary nie każdy tak jak wy jest ograniczony i zyje przeszloscia :) rozumiem ze tesknicie za tym brudem, smrodem, smiertelnymi chorobami jakie ponowaly w sredniowieczu no ale coz niestety czasy sie zmienily, ale nie martwcie sie , jak zamieszkacie w lesie bedziecie zyc podobnie tak jak ludzie w sredniowieczu :) jakies zwierzatka was zaartakuje, bedziecie sobie robic ubrania ze skory zwierzat, nosic drewno na opal bo w domu z drewna bedzie zawsze zimno, wy bedziecie biegac za jeleniami a kobiety beda gotowac i dziecmi sie zajmowac :) my wtedy bedziemy jesc pyszne zdrowe kolacje w cieplutkim domku, bedziemy mieli nowe ubrania, bediemy wyksztalceni, bedziemy mieli dobre zycie :) i tu i tu ludzie szczesliwi :) wy w lesie bedziecie sie cieszyc a my tutaj w nowoczesnym swiecie :)

Gość gość
wiec nie ma, ma tylko kary

Gość gość
Garami sie zajmijcie

Gość gość
Nowoczesny świat jest dla waszych synów a dla waszych córek gary durne baby

Gość gość
Pomidor się o was kobiety. Co za czasy aby kobiecie było można więcej niż mezczyzinie. Kobiety plują wvtwwzcfacetiei nie szanujecue facetów. Teraz Zina jest państwowa a nie męża

Gość gość
och widać że móżdżek wielkości orzeszka który widzi tylko to co ksiądz mówi ;) oj nie martwcie sie nasza córunia będzie miała wspaniałe życie :) będzie miała dobra prace, duże mieszkanie, odziedziczy połowe majątku po nas drugą połowe syn :) oczywiście córka jak nie będzie chciała to nie bedzie musiała ani gotować ani mieć dzieci bo to jej własny wybór :) będzie kobieta która nie potrzebuje pomocy od faceta który nawet nie umie po sobie posprzatac, bedzie z mezczyzna który bedzie ja szanował i kochał :)

Gość gość
Ale ona nie będzie go szanować. A majątek stosu się należy cały. Kiedyś tak było syn cały zgarnął majątek. I tak powinno być

Gość gość
córka jest równie ważna co syn :) ale widze że ma większe możliwości dlatego pójdzie na studia zrobi magistra albo doktorat i będzie mądrą wykształcona samodzielną kobietą :) jak będzie miała 16 lat i bedzie mieć chłopaka to pójde z nia do ginekologo po tabletki anty jesli bedzie chciala :)

Gość gość
A ty bedzuesz obesrana po pachy leżeć i zasilana bo cirka nie będzie rąk brudzic w twoich sikach i gownie

Gość gość
I tak dzieciaka zrobi. Poczytaj książkę Trafiona Przez PIORUNA glori polo. A zrozumiesz.

Gość gość
g****a nie czytam i z ludzmy z epoki kamienia łupanego sie nie zadaje :) ja tak jak moja babcia i prababcia bede w bardzo dobrym stanie, wszystkie kobiety u nas sa zwawe, swietnie sie trzymaja :) a jak cos sie stanie bede miala pielegniarke stac mnie na to :) córcia wtedy bedzie zarabiala na siebie i swoje wspaniałe żyie u boku mezczyzny ktory bedzie ja doceniał szanowal i kochał :)

Gość gość
to g****o co nazywasz książka zasługuje tylko do podcierania tyłka :D takiego śmiecia nikt nie chce czytać :D

Gość gość
Jasne zdradzi ja z ciepłą czuła pobożne kobieta. Bo twoja córka to feminustkav

Gość gość
Durne Dziwki K***y nastoletnie i tyle i matki feministki. Jesteście niemoralne

Gość gość
mnie nigdy nie zdradzi :) za bardzo mnie kocha ;) spedzamy ze soba kazda wolna chwile, pracujemy w tej samej firmie na tych samych stanowiskach wiec jestesmy razem 24h/7 dni w tygodniu :) oboje opiekujemy się dziećmi, bardzo się kochamy a sex jest fenomenalny ;) mąż woli wykształcone kobiety a nie tępe dziewuchy które jedynie co potrafi to obiad zrobic i tyle :D lubi rozmawiać a z takimi niewykształconymi ludźmi jak wy zanudził by się :D kocha mnie i uwielbia to ze tak o siebie dbam nie tylko fizycznie ale tez umyslowo bo dalej rozwijam swoje pasje, zainteresowania :) mezczyzni mu zazdroszcza takiej wspanialej zony ;)

Gość gość
Na tamtym świecie będzie cię orzeklinal że i niego się nie midlilas. Ale ów kobiety się modlą i takich jak twój mąż.

Gość gość
nie istnieje ani niebo ani piekło, boga też nie ma, świat został stworzony przez wielki wybuch i przez miliony lat ewolucji

Gość gość
A kobiety takie jak wy to zaraski i hadztwa tej ziemi. Tylko pobożne dają coś z siebie

Gość gość
Zarazki zatruwajace ziemię i tyle

Gość gość
pewnie dlatego te modlace sie sa traktowane jak smiecie nawet przez rodzine a te pracujace sa szanowane przez wszystkich

Gość gość
Wlsnie powinno być a odwrót

Gość gość
no widac ze szanowane sa te pracujace a te modlace sie sa bite wyzywane i jak smiecie traktowane widac ze te pracujace sa lepsze od tych modlitewek co nic nie umieja i nie wiedza

Gość gość
Ale w niebie będą szanowane. A te feministki w piekle poniewierane przez wieczność. Lepiej 100 rat na ziemi być ponieeieranym człowiekiem niż 1 dzień w piekle. I na wieki. Taka prawda

Gość gość
Dobrze wam radzę nawracajcie się. Jak mowij Jan Paweł 2. Nie lękajcie sue. Wasza wiara was uratuje.

Gość gość
skoro tak to mezczyzni beda wiecznie sie smazyc w piekle bo teraz maja dobre zycie

Gość gość
jakiej wy jestescie wiary bo ba peqno nie jestescie katolikami. :P Bog kocha wazystkich bo wszyscy sa rowni, Bog mowi ze mezczyzna powinien dbac o kobiete a kobieta o meza, kobieta i maz sa jednoacia i oboje wjladaja tyle samo do swojego zwiazku

Gość gość
mezczyzni beda sie smazyc piekle za zle traktowanie kobiet

Gość gość
A kobiety za feminizm i równouprawnienia będą się smażyć a najbardziej za antykoncepcję i aborcje

Gość gość
gdyby bog nie chcial rownouprawnienia to by go nie bylo

Gość gość
Bóg nie chce chce aby kobiety matki córki były pokorne. Ile jest dziwek córek co to przez matki. A ojciec nic powiedzieć nie może. Ja się ciągle boję o swego Syna przez takie jak wasze córki. Ciągle mam strach ze taka skszywdzi lodziara mego syna ukochanego.