Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
I nie pozwolę aby córka się wywyzszala przed synem.

Gość gość
To wpiszcie w Google" moja córka się puszcza" albo " mój syn się puszcza " nigdzie nie ma wpisu ze syn się puszcza. A co za tym idzie ze to dziewczyny są k*****i. A do synów nikt się nie czepia bo są tak naprawdę niewinni to dziewczynki są winne. Boję się ze jakąś k***a zarazy czymś mego syna.

Gość gość
moja coreczka to cudowne dziecko a twpj syn jest glupi skoro nie potrafi zapanowac nad popedem, to nic nie warte zwierze, pewnie nawet i koze by w******* gdyby tylko mogl, pewnie na boku g***** jakiegos malego chlopca bo jest jak zwierze, nie mysli nie rozumie rzadzi nim porzadanie, jest gorszy od psa ktory umie nad soba panowac a twoj syn zobaczy dziure drzewie i juz ja dyma bo taki z niego szmaciarz i prostak

Gość gość
Nie może zapanować nad popedem bo takie Dziwki jak twoja córka istnieją i go kuszą a on jest ofiarą

Gość gość
Do garów tłuku, bo zaraz wyjdzie diabeł z komputera :P

Gość gość
haha. :D masz zwierze a nie syna haha taki prostak haha. :D moja siostrzenica ma 17 lat i potrafi sie opanowac gdy widzi polnagiego mezczyzne a twoj syn zobaczy lydke i nie potrafi sie opanowac co z niego za k****arz i smiec. :D haha czlowiek potrafi sie opanowac a skoro twoj syn tego nie potrafi to jest nic nie wartym zwierzeciem ktore nalezy ubic

Gość gość
To wasze córki trzeba ubić bo to one kuszą chłopców lepiej niech nie kuszą bo ktoś je zgwałcił. Ale oczywiście one nie winne będą a chłopiec tak bo to zawsze wina chłopca. Żeby nie musimy to by nie było gwałtów. Gwałt to też wina kobiet i to większa to one pierwsze zaszely bo sprowikowaly. Też za gwałt powinny odpowiadać

Gość gość
haha jaka glupia chwali sie ze jej syn ma tak niski iloraz inteligencji ze zamiast mozgu panuje nad nim penis. :D pewnie marzysz o g****ie ale jeates tak glypia ze nikt nie chce cie tknac w czasie gdy twoj syn g***** koze. :D haha boedna glupia niewyrzyta baba marzaca o sexie. :D wypnij sie to moze pies cie wydyma. :D x a g****icielom powinno sie ucinac penisy bo to mezczyzni sa tylko temu winni

Gość gość
W 100% tylko matki i córki. Jesteś z córka zakala świata całego

Gość gość
Córka nie może być wyżej od syna i być od niego ważniejsza. Ma służyć mężczyznom w domu

Gość gość
Skoro twierdzisz ze chłopcu nie migracja się opanować to nie llwinno się ich za to karać. Tylko dziewczynki skoro ona się powinna opanować. Więc winne są one

Gość gość
idz z********a synowi bo pewnie ten zobaczyl ramiona jakies dziewczyny i nie potrafi sie pies opanowac. :D tylu mezczyzn potrafi sie opanowac gdy zobaczy kobiete w bikini a twoj syn mysli penisem i nie potrafi sie opanowac bo taki z niego prymityw. :P

Gość gość
Każda baba powinna distać lanie aby wiedziała gdzie jest jej miejsce he he

Gość gość
Raczej nie powinno się chodzić publicznie w bikini. To tak samo jak by twoja córka chodziła w domu w majtkach i staniku. To to samo. Ale ta d***** twoja pewnie tak chodzi

Gość gość
ludzie w amazonii widza na co dzien nagie kobiety i pptrafia sie opanowac a pani syn nie potrafi bo to zwykly zwierz, dac takiemu dziure to ja w******* najgorszy podludz jaki istnieje, powinno sie go wykastrowac skoro jest taki glupi wypnij to moze cie zg***** a ty bedziesz szczesliwa bo syn bedzie mial co *****c

Gość gość
Feministki kiedyś los się odwruci i zobaczycie kto będzie góra

Gość gość
Wasze córki pewnie wypinaja i to niezile. A chłopcy się z nich śmieją. Ale dibze szmatim tak

Gość gość
jestes taka kretynka ze nie wiesz nawet ze w bikini chodzi sie po plazy? :D haha nie dziwie sie ze synem rzadzi penis skoro matka nie ma mozgu. :D

Gość gość
Córka to kobieta i musi znać swoje miejsce. Czyli w domu przy garach w kuchni

Gość gość
Skoro jestem kretynka to po co tu piszesz boisz się moich niezbitych argumentów i nigdy mi nie dokopiesz bo jestem pozadna moralnie i duchowo

Gość gość
jedynie kto sie wypina to ty bo jestes glupoa noewyrzyta baba ktora marzy o g****ie a twoj syn czeka na to by cie wydymac, potem maz zbije cie za to, bedzie lal po mordzie, w****** i zabije

Gość gość
Twoja córka to szmata. Do garów i niech sluzy mężowi.

Gość gość
Bóg jeszcze cię pokara i twoja córkę durna. Chociaż szkoda twojej córki bo to nie jej wina ze matka feministka ja wystawia na pożarcie szatanowi i demonom którzy zrobią z niej wrak dyszy. Oni już twojej córce w piekle miejsce szyc***a

Gość gość
nie musze cie bic, zycie to zrobi za mnie. :D ja bede zyla w luksusie w czasie gdy twoj syn bedzie siedzial w wiezieniu za g****,pedofilie i zoofilie, a ty bedziesz bita przez meza za to ze jestes glupia i marzysz o g****ie. :D mnie facet obroni a ciebie bedzie po mordzie bil bo jestes smieciem tak jak twojo glupie zwierzatko "syn" :D haha. :D prawo jest po mojej stronie i to twoj syn bedzie karany a dziewczyny beda mialy wspaniale wieczne zycie. :D

Gość gość
Opsmietajcie się kobiety i poziccie spodnie zaluzcie spódnice spodnie są dla mężczyzny

Gość gość
Wieczne ale w piekle !

Gość gość
haha taka glupia a potrafi kpmputer obslugiwac. :D idz do kosciola bo jeszcze sie zesrasz bo komputer tak jak inne rzeczy to dzielo szatana

Gość gość
Mój syn będzie miał dziewice za zoneb

Gość gość
haha. :D idz wyliz penisa synowi bo ten biedny nie potrafi sie opanowac. :D wystaw mu jeszcze d**e bo pewnie ma ochote na anala. :P

Gość gość
Wszystkie to Dziwki Wasze córki feministki