Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość musze to napisac

sprawilam corce lanie

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś córka służyła braciom ojcom a teraz co się porobiło

Gość gość
syn jest chlopakiem musi byc wychowywany twarda reka, musi tez brac odpoqiedzialnosc za swoje czyny, jak bedzie sie dobrze uczyl pojdzie na studia a jak nie to do zawodowki lub do pracy, bedzie mial takie zycie jakie sobie ulozy, corcia madra dziewczynka pojdzie na studia i pomozemy jej zawsze, jako ze to dziewczyna to trzeba sie o noa troszczyc,

Gość gość
Trzeba jej z***bac succe jednej. Zobaczysz też j syn i tak będzie góra

Gość gość
A twój syn wychowania za to twardą ręką swoją żonę zobaczysz. A na zone będzie szukał przeciwieństwa ciebie i twojej córki. Zobaczysz ze on będzie miał oddana mu zone która zadba o niego i gi nakarmi tak jak trzeba

Gość gość
maz wlasnie poszedl z corcia na lodowisko, nauczy tez ja sie bic. :) a syn ma teraz sie uczyc, do lonca szkoly nawet na chwile nie wyjdzie na dwor, nie za gra, a coreczka to szybko sie uczy i odrabia lekcje ma same 6 juz teraz interesuja ja ulamki, matematyka i fizyka, ucze ja jak robic zadania z wyzszej klasy. :) jest madrzejsza od swojego brata

Gość gość
Twoja córka szacunku do swego ojca nie ma powinna czuć męską rękę. Twój mąż to głowa rodziny bo jest mężczyzna. A ty do garów z córka swoją wara

Gość gość
Jesteś suka a nie matka niszczysz życie swemu synowi i córce też. Twoja córka w piekle będzie sponiewierana

Gość gość
Twój syn jest niesprawiedliwie traktowany. Żebyś zdechla w piekle suki

Gość gość
nie istnieje ani pieklo ani niebo, corka bedzie miala wspaniale zycie. :) maz opiekuje sie nasza coreczka , ja i maz oboje pracujemy i oboje zajmujemy sie domem i dziecmi, ja wlasnie maluje sobie paznokcie i przymierzam nowa bizuterie od meza a syn jak skonczy sie uczyc to bedzie musial posprzatac caly dom za to ze nabalaganil

Gość gość
gdyby syn odrobil wczesniej lekcje, nie balaganil i gdyby nie uderzyl siostry to tez by poszedl na lodowisko i nie mial by kary ale ze sie nie nauczyl balagani i uderzyl siostre ma kare i teraz do konca roku ma tylko ksiazki, zadnych przyjemnosci

Gość gość
Niech twoja córka sprząta ta mała suka

Gość gość
To jak twój syn sprząta to niech twoja córka jedzie do lasu drzewo rabac albo 50 kilogramowe wory ciagac idxie. Zesralaby sie

Gość gość
corcia sie uczy jest grzeczna i utrzymuje porzadek w swpim pokoju dlatego ma same nagrody , syn nie sprzata u siebie wiec teraz sprzata caly dom

Gość gość
Plakac sie chce jak czytam jak ty syna trajtujesz. Man nadzieje ze deschidea w piekle

Gość gość
Co z ciebie ză matka i zînă

Gość gość
jestem wspaniala zona i matka, corcia jeat wspaniala dziewczynka a maz cudownym mezczyzna, jak wy musicie rabac drewno zeby miec cieplo to je rabcie my mamy ogrzewanie wiec mamy ciepla wode i dom nie mieszkamy tak jak wy sredniowieczu. :D syn teraz obiecal przeprosic siostrzyczke oraz powiedzial ze juz nigdy jej nie uderzy i bedzie dobrze ja traktowal. coreczka interesuje sie astronomia dlatego na urodziny dostanie teleskop. :)

Gość gość
Ja jak bulandra dzieckiem t mama mic w domu nie robila tylko ja wsxystko braci jarmikam taate pranie im rękoma robiłam. I dziś jestem dobrą Zina dbajaca i meza. I tego trzeba uczyć własne córki. Karzdy mężowi takiej żony jak ja zazdrości. Ja od męża nie wymagań ciuchów i kosmetyków. Kosmetyków wogike nie używam. I od kilku kat w tych samych ciuchach chodzę. I tak samo moja córka. I jesteśmy normalna rodzina. Szanujemy mężczyzn w domu. A jak się dowiem ze córka do chłopaka jakiegoś albo brata zile się odnosi nie okazuje mu szacunku. To jej zrobię średniowiecze i się nauczy gdzie jej miejsce

Gość gość
Teleskop. Gary i patelnie i fartuch to powinna dostać

Gość gość
A mój syn drzewami i samochodami się interesuje i dostanie atlasy itp a córka wie gdzie jest jej miejsce i dostanie fartuszek.

Gość gość
a u nas corcia nie bedzie potrzebowala i nie bedzie na lasce neardentalczyka, bedzie miala wspaniale zycie. :) jest madra i zasluguje na wszystko na urodziny dostanie teleskop, atlas i nowe ciuchy a syn jak bedzie grzeczny to rowniez bedzie mial urodziny na razie musi umyc lazienke i kibel ja maluje sie a czasem nie co miesiac kupuje sobie nowe ciuchy, maz uwaza mnie za wspaniala kobiete uwielbia gdy chodze seksownie ubrana ;) maz traktuje mnie jak krolowa. :) a corcie jak ksiezniczke. :)

Gość gość
Twój mąż to pantoflarz szkoda mi go ze ty mu syna zabueraz. A synowi ojca. Zdechnij że swoją córką w robakach

Gość gość
Ja rozumiem że chłopiec ma dziewczyny i zalicza. Ale jak dziewczyna się k***i i zalicza to trzeba ją jak szmatę potraktować i ponizyc bo ci k***a aby nie dichiwaka cnoty dla swego męża. Feministki

Gość gość
Kiedyś córka miała godni do gadania a teraz co wyprawiają k****a się mężczyzn nie szanują Dziwki. Do czego to doszło aby dziewczyna miała więcej przywilejów od chłopca.

Gość gość
moj maz jest bardzo meski. :) cwiczy i trenuje boks, uczy tez tego nasza corke by w przyszlosci bedzie mogla sie obronic. dba o nas i zajmuje sie nami, wie co to szczesliwa rodzina i sobie my to zapewniamy. :) jest prawdziwym dzentelmenem a nie glupim damskim bokserem jak wy. :D. wie ze o kobiety trzeba dbac . kierujemy sie zasada ze co dasz to dostaniesz. :) wy zyjcie jak chcecie my zyjemy jak chcemy i jestesmy szczesliwi. :) ja tez cwicze sztuki walki. :)

Gość gość
Sztuki walki to grzech ani facet ani baba nie powinni je trenować nikt. A poza tym ja rozumiem że chlopak uprawia seks bo tego potrzebuje. Ale żeby córka to nie divpimyskwnia powinna dla męża zachować cnotę. Dziwki

Gość gość
Wszystkie córki w tych czasach to szmaty

Gość gość
Suki

Gość gość
Córki dziewczynki rz bavtrzymac krutko aby wiedziała jaką na być Zina

Gość gość
Co za czasy

Gość gość
Za moich czasów tylko syn chłopcy pieniądze od rodziców mieli a nie córki i temu córki nie były feministkami. A teraz cirkom się daje. Córką ma służyć rodzinie i dbać i mężczyzn