Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freon

Delikatna sprawa - moja dziewczyna niezbyt dba o higienę osobistą

Polecane posty

Gość antoinnette
a mój facet odwrotnie - wprawdzie lubi gdy jestem wydepilowana, ale nie lubi gdy tuż przed seksem się gruntownie umyję, bo twierdzi że wtedy "nie czuje zapachu cipki, tylko mydło". Lubi gdy jestem tak 2 godziny po myciu, naprawde lubi zapach mojej cipki, czasami po prostu wącha swój palec który przed chwilą we mnie włozył

Gość ania kawał drania
wieczorem biore kompiel,jak jest seksik to niekoniecznie lecę od razu zpowrotem do wanny,czasami zasypiamy,ale jeżeli nie idziemy jeszcze spać,chcemy pooglądać razem film czy coś,to wskakujemy oboje do łzienki i podmywamy tyłki i tyle.A już rano to wogóle ,wole nie zjeść śniadania bo to mogę zrobić po drodze,albo w pracy,a umyć się już nie umyję,jak nie mam czasu to pół minutki,pachy i dół i nogi,z gównem sę nie biłam ale te części ciała się niestety pocą każdemy mniej lub bardziej i trzeba się myć.Ja bym jej powiedziała dobitnie że dba tylko z wierzchu o siebie

Gość kotka markotka
wierz mi Freon, że ja np. mam taki problem, ze jakbym nie goliła nóg wzłóż i wszerz to wyczuwam włoski, a jeśli będzie ciut zimniej i jest gęsia skórka to wtedy już fatalnie :( namaczam te nogi ile się da a i tak jest słabo często, więc czasem tak poprostu jest! A nie stać mnie na depliację laserową, a po zwykłej moje włoski mają tendencje do wrastania i bywa jesczze gorzej

Gość Majka23..............
No u mnie tak na drugie dzień coś czuć, ale mam nie czarne, ale właśnie grube włoski. Niestety na to niewiele poradzę, mam to przez chorobę jajników.

Ja tam nic obrzydliwego w spermie nie widzę. I dwudniowych włoskach na nogach też... Nawet mycie co dwa dni bym przeżyła u partnera (ofc codziennie mycie nóg, miejsc intymnych, pach). Dla mnie najgorsze byłoby gdyby druga osoba nie myła zębów. Normalnie wtedy bym łaziła za nią z paczką gum. :P:P I tyle. Wątpię, żeby ktoś nie zrozumiał aluzji... Gorzej jeżeli jej miejsca intymne śmierdzą... wtedy współczuje na pełnej linii... ;|

Gość tak zaproponuj jej
codzienne golenie niestety może zbyt podrazniac skórę

Nie, nie biegnę od razu do łazienki po seksie, bez przesady.

Znam takiego osobnika: Kąpię się ile może, jak zasypia u kogoś innego, to kąpię się u niej godzinę, zużywa całe mydło, a potem jeszcze raz kąpie się u siebie, bo tylko tam się dobrze wymyje. Wyjście zajmuje mu godzinę. Nie siada w autobusie by nie pogiąć spodni. Jak przychodzi to ściąga je i prasuje. Nie można go dotykać żeby go nie ubrudzić. On to jest dopiero czysty :)

No on to robi raz w tygodniu z namaszczeniem przyglądając się swojej dziewczynie z lupą. Swoją drogą masz naprawdę nudne życie, że tak Cię zajmuje cudze, co kto robi, ile dokładnie i jak.

Gość tak zaproponuj jej
problemem jest to , ze nie myje zębów i zbyt rzadko bierze prysznic. Ale wymaganie od niej idealnie gładkich nóg i szorowania się po seksie to przesada. wilu osobom tez się zdarzy dzien bez prysznica od czasu do czasu

Gość nie rozumiem takich
może autorze spraw dziewczynie prezent - jakieś wypasione kosmetyki do kąpieli - taki zestaw aromaterapeutyczny - olejki, żel, balsam itd. w jakiś jadalnych zapachach - wanilia, kokos albo owoce. tylko dopilnuj żeby użyła, albo najlepiej użyjcie razem. niech poczuje jakie to przyjemne.

Gość majka to sie nazywa
nerwica natręctw.:P są tacy co np. non stop myją ręce bo wszedzie widzą bakterie, ktore chcą ich zniszczyć. w Zasadzie nie ma sie z czego śmiać bo to choroba.

Tak, liczy z kalkulatorem i notuje :) Nie przesadzajcie, bo widzę że robicie ze mnie strasznego pedanta. Mnie po prostu drażni to, że bardziej dbam o higienę niż moja kobieta. A też nie jestem nie wiadomo jakim czyścioszkiem. Myję się 2x dziennie, zęby też 2x dziennie i dodatkowo zawsze przed spotkaniem z moją kobietą - niezależnie czy będzie seks czy nie. Oczekiwałbym tego samego od niej i tyle. Przedstawiłem tylko problem z mojego punktu widzenia i chciałem poczytać opinie innych.

O a mój facet nienawidzi jak się kąpię przed seksem, bo wtedy pachnę tymi balsami i nawet mnie polizać nie może, bo sama chemia. Ale są osoby, które właśnie taką chemię lubią, jak autor. A ja wolę jego naturalny zapach od perfum :).

nie sluchaj ich zaraz Ci wmowia ze masz hopla i nie masz racji z depilacja nog moze nie miej takich wymogow,ale z reszta mozesz jak najbardziej powodzenia w rozmowie zycze 🖐️

Gość bybybybybyb
ja mam strasznie wrazliwą skórę na łonie (a golę się do zera) - następnego dnia mam kropki, krostki, podrażnienia. Gdybym własnie na ten drugi dzień znów się ogoliła - miałabym po prostu jedną wielką ranę bo wszystkie te krostki bym "ścięła" ostrzem... aaaaa :O goi mi się to dopiero po paru dniach, więc golę się do zera raz w tygodniu. Mojemu facetowi to nie przeszkadza. Próbowalam depilatorem, to DOPIERO BYŁ BÓL!!! Wyrwałam tylko jednego włosa i krew mi pociekła po nodze! Natomiast kremy depilujące mnie nie satysfakcjonują, bo nie sprawiają że moja skóra jest aksamitnie gładka, tylko i tak muszę poprawiać maszynką.

masz chłopie problem :)) chcesz zeby była zawsze idealnie wydepilowana? to daj jej ze 2 tys na depilacie laserowa bikini i po problemie :) chcesz miec gładnie nogi daj jej 4 tys na taka przyjemnosc :) nie wiesz ze włosy odrastają i trzebaby sie golic 2 razy dziennie?? Przeszkadza Ci ze sie nie myje to weź ja pod prysznic przed seksem. Ja tak zawsze z moim robie - seks pod prysznicem, wzajemne mycie a potem dalsza czesc seksu. Czasem tez zapomne umyc wieczorem zeby - jak kładziemy sie spać o 2 w nocy, to juz mi sie po prostu nie chce. Myc sie po seksie?? hahaha ja jestem tak wykończona ze wycieram sie recznikiem i ide spać :) jesli sperma dostanie sie na włosy albo jest jest za dużó to przemyje sie szybko gąbką ale zeby o 2 w nocy isc pod prysznic i szorowac sie jakbym była czymś zarażona... no sorryy... az tak sie jej brzydzisz ze musisz sie po seksie z nia myc? dziwne...

A czy ja oczekuję od dziewczyny żeby się myła 10 minut przed seksem ze mną? Nie. Ale niech to będzie tego samego dnia np. rano. A nie jak ostatnio, że chcę się z nią kochać, a ona mi mówi, że się krępuje, bo od 2 dni nie myła cipki. Rozumiecie?

Gość bybybyby to po co sie tam
golisz? nie wystarczy przyciąc? chyba, że wolisz cierpieć w imię mody to OK. Nie rozumiem ludzi, ktorzy robia coś z włąsnej woli a narzekają na to.

Gość magdalena marta katarzyna
po ile macie lat i jakie ona ma wykształcenie ? ?

Gość a zdradzisz nam wreszcie
swój wiek?

Gość tak zaproponuj jej
człowiek jest tak skonstruowany , ze po seksie chce odpocząc , często jest senny , a nie wskakiwac po prysznic

Gość kotka markotka
co do depilacji jeszcze jedno: ja znalazłam takie rozwiązanie też - jeśli wyjezdzam np. na wakacje i nie ma warunków do golenia, czy też problemu na plaży (bo golenie podrażnia) używałam znieczulenia (na receptę u dermatologa) np. kremu emla lub lidokainy. Przy kremie emla - NIC absolutne zero bólu

złooo... > nie chodzi o to, że ja się jej brzydzę. Po prostu ja nie lubię zasypiać przepocony i klejący się, a to jest nieuniknione po intensywnym seksie.

no to ja weź pod ten prysznic i tyle!! mozecie potem polezec w łóżku, oglądnąć film a potem sie zabrac za seks... ok powiedziała Ci raz ze nie myła sie 2 dni - dobrze ze w ogóle powiedziała a nie kazala sobie robić godzinną minete. Jesli raz, drugi powiesz jej ze lubisz zapach jej ciała po kąpieli to sama zakuma. Najlepiej nic nie mowic i miec pretensje...

Gość gniotek
autorze niestety ale na kafeterii osoby dbające o higienę sa uznawane za pedantów i w ogole nienormalnych ;p dla większosci (no ale nie wszystkich ;p) kafeteriuszek normą jest chodze spac w niezmytym makijarzu czy nie mycie tyłka po kupie (papierem to sobie mozna nos wytrzec:P)!

Gość bybybybybyb
Golę się zupełnie bo lubię. Mam wtedy zupelnie inne odczucia, skóra jest strasznie wrazliwa na bodźce dotykowe i łatwiej osiągam orgazm. Czuję się wtedy taka "odsłonięta" i "naga"... nie wiem jak to wytłumaczyć. I jest bardziej estetycznie. I mam wrazenie że jak mam włosy to szybciej robi się nieprzyjemny zapach.

Gość zwiewaj facet
zwiewaj póki możesz, nie oduczysz jej od tego, ja jestem kobietą, mam 26 lat, rano prysznic, wieczorem kąpiel, codziennie myje włosy i depiluję nogi, pachy, rzadziej cipkę, makijaż codziennie i uwielbiam być taka zadbana, pachnąca, nawet jak po dniu harówki padam z nóg to muszę się wykąpać, po prostu muszę, nie umiem położyć się brudna do łóżka lub ze spermą, mój facet ma podobne podejście i to duży plus, też się depiluje(nogi, klata, pachy, okolice penisa), myje 2x dziennie, dba o paznokcie, stosuje kosmetyki i ja tego nie uważam za coś nienormalnego ale za dbanie o siebie!!!!!

Gość ania kawał drania
Freon ja Cię rozumiem,już sto razy odpisywałeś że nieoczekujesz idealnej gładkości tylko podstawowej higieny ale niestety panie które włączają się do rozmowy czytały tylko pierwszy wpis i się mądrują