Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Freon

Delikatna sprawa - moja dziewczyna niezbyt dba o higienę osobistą

Polecane posty

to bierzcie ze sobą recznik do łóżka albo reczniki papierowe/husteczki. Wytrzyj sperme i problem z głowy. A ten cały pot wyschnie w ciągu paru minut... dla mnie dziwne, bo rano i tak sie kąpiesz to po co myjesz sie wieczorem jak w nocy i tak sie spocisz??

Gość Majka23..............
Ok, to zrozumiała sprawa, ale napisałeś to tak jakby miała się kąpać przed i po każdym dotknięciu. Mimo to nie myła się od dwóch dni, ale przed seksem poszła się umyć. Czyli nie straszyła się swoimi zapachem. Poza tym może to są po prostu sporadyczne wypadki. Ja także mam takie okresy w życiu, że po prostu padam w nocy na twarz, a rano o 5 muszę się już zbierać i nie mam czasu na dokładny prysznic, jeżeli w ogóle mam czas. To naprawdę możliwe, jeżeli robi się w życiu wiele rzeczy. Czasem zdarzało mi się kąpać o 2, 3, ale czasem wolę spać.

Gość dziwne dziwne bardzo dziwne
dziwna troche ta twoja dziewczyna, troche wstyd sie przyznawac, ze sie nie umylo w strategicznym miejscu od kilku dni, albo nie myc zebow (za to powinni karac aresztem, pal licho prochnice i dziury w jej zebach, rozkladajace sie jedzenie w buzi strasznie smierdzi!). co do depilacji - to wiele osob ma bardzo wrazliwa skora (zwlaszcza w okolicy bikini), wiec ciezko wymagac permanentnej gladkosci, ale hodowanie buszu to przegiecie w druga strone. moze zaciagnij swoja dziewczyne raz i drugi pod prysznic po seksie, i nie skupiaj sie wtedy na myciu, odkazaniu i szorowaniu, tylko np. masujcie siebie nawzajem, dotykajcie (a potem np. drugi raz - w lazience na stojaco :P).

Gość ja na kafe zauwazylam
cos przeciwnego: tutaj każdy kto nie myje sie min. 5 razy dziennie, nie myje głowy 2 razy dziennie, zębów co godzinę a rąk co 5 minut jest uwazany za brudasa.:P

Gość Psi psi
Ludzie! Freon nie pyta Was ile razy się myjecie...przed, po czy w trakcie...Czy włosy codziennie czy raz na dwa miesiące...W jego mniemaniu dziewczyna nie dba o siebie tak, jak powinna i ma prawo tak sądzić. Ludzie są różni. Pytanie brzmiało \" Jak powiedzieć o tym bliskiej osobie?\" Na pewno bez pretensji w głosie i potępienia. Ja kiedyś usłyszałam od chłopaka przykrą uwagę na temat manicure a raczej jego braku....No cóż... To było bardzo przykre, poczułam się okropnie. A można przecież delikatnie. Możesz dać jej pozytywny przykład. Podkreślaj, przy każdej możliwej okazji jak ważna jest dla Ciebie higiena osobista, że nie wyobrażasz sobie, żeby nie umyć zebów przed snem, czy wykąpać się przed pracą. Opowiedz zmyśloną historię o jakimś koledze, czy znajomej, która nie depiluje się, czy śmierdzi od niej. Przytocz jakąś anegdotę. Chwal, no nie wiem, jakieś znane osoby, za gładkie nogi czy piękny, zadbany uśmiech. Może to da jej do myślenia. Jeśli Ci na niej zależy bądź delikatny. Ludzie wychowują się w różnych warunkach. Niektórzy nie wynieśli z domu, że trzeba dbać o siebie, ale ludzie się uczą i zmieniają :-) Powodzenia!

facet depilujący nogi?? o kurwa :D ja rozumiem o siebie dbac ale depilacja nóg ?:) to juz lekka przesada :D

14:03 [zgłoś do usunięcia] Freon No a ja lubię się po seksie umyć. Zwłaszcza gdy kochamy się w dzień, a potem jeszcze mamy gdzieś wyjść. Nie wyobrażam sobie łazić przepoconym i ze śmierdzącym ptakiem. :D no widzę że Pan Freon musi mieć \'ptaka\' w gotowości bojowej nie zależnie od pory dnia i nocy... :D:D

Choćby po to myję się na noc, żeby pościel nie prześmiardła i żebym nie musiał jej raz na tydzień zmieniać. I słusznie zauważyła koleżanka wyżej - nie zwracacie uwagi na to co piszę, tylko podchwyciłyście to co napisałem o depilacji i tylko to wałkujecie. Powtórzę się - chodzi mi o to, że ona zbyt rzadko się myje i tyle. To jest najważniejszy problem. Na resztę mogę przymknąć oko.

Gość co do mycia tyłka
po kupie...ciekawe jak to robicie w publicznych toaletach?:D

Gość dororororotta
e tam. Z ręką na sercu - zdarzają mi się dni gdy się nie umyję. Czasami nie myję zębów wieczorem bo zapominam (rano to obowiązek, bo nie lubię tego uczucia w ustach po nocy). Włosy myję raz na kilka dni, bo inaczej tracilabym kazdego dnia 3 godziny na suszenie i ukladanie (mam b. długie). Przed seksem myję się zawsze. Nóg nie golę wcale gdy akurat nie mam faceta i jest zima. Cipkę golę raz w tygodniu. Majtki zmieniam codziennie. I nigdy nie pomyslalam o sobie że jestem brudasem.

Gość podczas brania tabletek
Doskonale Cię rozumiem,miejsca intymne należy myć codziennie bo taki ich urok że wytwarzają specyficzny zapach.Myslę że nie powinieneś się krepować i jej to powiedzieć bo skoro ona się nie krepuje i przed seksem mówi że nie bo sie nie myła haah samo to powinno jej dać do myślenia i następnym razem pomyślała by " idę do niego to się wymyje bo może będziemy się kochać "Ja np. biore tabletki anty więc mój facet zostawia sperme we mnie i co mam się nie myć? ma mi cieknąć po nogach ?żarty nochyba sobie robicie!!!

Gość magdalena marta katarzyna
na początku tez byłą taka ? od jak dawna z sobą sypiacie bo to może miec znaczenie i jak wam się układa ogółnie ?

dobrze to teraz odpowiem Ci na Twoje pytanie w temacie. NIe mow jej prosto z mostu bo moze sie obrazic, nie bedzie chciala sie kochac, albo bedzie awantura. 1. Przed seksem weźcie prysznic. Powiedz ze lubisz jej pachnace ciało. 2. Po seksie wytrzyj ją recznikiem, tzn sperme (skoro nie chce sie isc kąpać tak jak Ty) 3. Powiedz wieczorem "ide umyc zeby, idziesz ze mna?" 4. Zapytaj sie jej czy nie myslała o kupnie jakiegoś dobrego depilatora albo kup jej taki depilator z jakiejs tam okazji - chyba zakuma o co chodzi i co ma z nim robic prawda? Takie to trudne?

Gość Moniaaaaaaaa12345
Autorze ja cie najlepiej rozumiem. Zawsze przed seksem musze sie umyc i po tez obowiazkowo. Po prostu mam taki nawyk. Nie zasnelabym nie umyta, dla kogos moze sie to wydawac dziwactwem ale ja bym tego dziwactwa nie chciała nawet zmieniac...

Gość grazynka z miasta
Jak powiedzieć - na początku spróbuj delikatnie. Jakieś hisotrie niby o "znajomym", co śmierdzi, bo sie nie myje, jak tobie sie to nie podoba, jakies zachecanie - a jak nie poskutkuje, to będziesz musiał powiedzieć wprost. A cos sie obawiam, że nie poskutkuje

do ania1311 > a nie pomyślałaś np. o tym że idąc do pracy nieumytym po nocy, w której uprawiałem seks moi koledzy i koleżanki z pracy wyczują te dość niemiłe zapachy? Pomyśl.

Gość tak zaproponuj jej
jeżeli chodzi o zbyt rzadki prysznic Po prysznicu mów jej , ze lubisz zapach jej ciała , gdy jest takie świerze. To powinno zmotywowac ją do czestego mycia.

Gość ewrrwerw
ja nie rozumiem was.... jeszcze nigdy sperma żadnego mojego faceta nie smierdziala więc o czym wy mówicie że po seksie się "capi" i to aż tak że koledzy w pracy nie mogą wytrzymać? naprawde niektórzy faceci mają tak cuchnącą spermę?

To nie sperma cuchnie, tylko ptak. Gdy się nie umyję po seksie to już w ciągu godziny powstaje bardzo intensywny i niezbyt przyjemny smrodek. Czy to coś dziwnego? Chyba nie. Dlatego się myję.

Gość gniotek
nie mam zwyczaju srac w publicznych toaletach ;p mycie tylka po kupie to dla mnie podstawa i tyle! to samo z myciem zebow po kazdym (!) posilku - szczoteczka, albo przeplukac plynem no powiedzcie co to za problem?! golenie nog i pach - nosz kurde jakos setki lasek chodzacych po miescie nie maja z tym problemu a biedna dziewczyna autora nie moze sobie z tym poradzic?:( mycie przed i o seksie - nie ma tu mowy o jakims szorowaniu! zwykle wystarczy podmyc miejsca intymne, oplukac pachy i tyle! to zajmuje jakies 2-3 minuty! co do mycia "ptaka" po seksie to moj ZAWSZE myje, bo zwykle poprostu jest oblepiony moimi wydzielinami w baaardzo duzych ilosciach ;p

Gość dziwne dziwne bardzo dziwne
ludzkie plyny ustrojowe same w sobie raczej nie cuchna (chyba, ze ktos ma np. grzyba), ale w kontakcie z powietrzem zaczynaja po kilku godzinach nieprzyjemnie pachniec. moze oprocz wspolnego prysznica zaproponuj jej, ze bedziesz w nia wcieral balsam/oliwke, robil masaz?

hmm... to moze idz do lekarza?? skoro mowisz ze cuchnie juz po chwili? moj facet nie ma z tym problemów, moze poł dnia sie nie myc a i tak wszystko jest ok - a kapie sie tylko dlatego, ze lubimy seks pod prysznicem. Moze masz problemy natury zdrowotnej?

Gość tak zaproponuj jej
własnie , to że ptak tak szybko zaczyna smierdziec to troche dziwne

Gość gniotek
autorze wg kafeteriuszek jestes nie tylko chory psychicznie bo dbasz o higiene ale i fizycznie bo przeszkadza ci zapach potu! :D

Gość magdalena marta katarzyna
pytałam cię czy ona na poczatku też taka byłą ? jak wam sie układa czy od dawna ze soba śpicie bo to zależy jak masz z nią rozmawiac oi tym !

Gość Psi psi
Hehe właśnie jem truskawki i tak pomyślałam, że mógłbyś sprezentować dziewczynie na imieniny, urodziny lub jakąkolwiek zechcesz okazję jakiś zestawik kosmetyków ( w tym żel pod prysznic!!!) o zapachu np...truskawkowym :-) Jak ktoś tutaj super poradził, mógłbyś chwalić zapach jej świeżego ciała i mówić do niej np. truskaweczko czy jakkolwiek. Wtedy zobaczy pozytywne efekty pielęgnacji ciała. Zachęta zawsze lepiej działa niz nagana :-)

Gość milkmilk
ja też miałam kiedyś takiego faceta. na dłuższą metę nie da rady :/

Gość SSassanka
Nie no, jak to czytam to zastanawiam sie w jakim swiecie ja zyje. Naprawde kobiety tak o siebie nie dbaja? Ciezko uwierzyc. Dla mnie kapiel przed seksem to podstawa i nie zdarzylo mi sie nigdy wskoczyc facetowi do lozka gdy nie bylam czysta. Jestesmy dwa lata ze soba i ciagle o tym pamietam. A z tego co widze to duzo kobiet po prostu olewa takie podstawowe sprawy. A po seksie gdy mam sperme na ciele to albo uzywamy nawilzanych chusteczek higienicznych, albo sie podmywam. Nawet jak jestem mocno padnieta i nie ma wymowek. Zeby myje trzy razy dziennie. Cipke gole raz na dwa dni maszynka, nogi depiluje zwyklym depilatorem, codziennie rano. Wlosy myje codziennie, mimo ze mam dlugie. Ale musze bo szybko mi sie przetluszczaja. Poza tym uzywam roznego rodzaju kosmetykow - mleczka, balsamy, kremy, olejki. Moj facet tez bardzo dba o siebie, ale depiluje jedynie pachy, bo juz nogi to przesada.

nie no bede brutalna chamska i dosadna ale aż mnie ciśnie żeby to powiedzieć.... FREON przeczytaj uważnie ja cię proszę! 1. Prysznic - 2 razy dziennie jest najlepiej - ale raz - rano - wystarczy. wieczorem zmyć makijaż i się podmyć pod pachami i w miejscach intymnych i styknie - człowiek nie śmierdzi. Nie przeginaj. 2. Zęby - obowiązkowo mycie 2 razy dziennie. Nie myje - nie całujesz się z nią krótka piłka. Rozumiem że się o to czepiasz bo człowiekowi po całym dniu co by nie robił ( o ile nie żry gumy miętowej 24/7 ) capi z buzi. Tu masz rację. 3. Pościel - zmieniaj raz na 2 tyg. czysto będzie pachnąco i miło. No jak ty się myjesz po to żeby pościeli nie zmieniać to mnie rozkładasz na łopatki. Bez przegięć stary proszę cie bardzo. 4. Depilacja - pisze to już po raz milionowy chyba a faceci są tak durni że szok i nadal nie dociera. Kobieta ma tam mieć czysto. A DŻUNGLA, BUSZ, BÓBR czy jakkolwiek tego nie nazwiesz ma prawo tam być i jeśli ona nie czuje potrzeby żeby się włosów tam pozbywać to CHUJ CI DO TEGO. Ty jak znam życie golisz tylko pysk. A wokół Freda to już nie łaska, zobaczyłabyś jak to jest jak włoski odrastają, jak się ogolisz po 2 dniach znowu jakie podrażnienia się robią, jak piecze, jak swędzi to byś wiedział czemu twoja Pani tego nie lubi. A depilatorem najpierw sobie po mordzie przejedź zanim będziesz chciał żeby kobieta używała na nogach tego ustrojstwa. Zobaczysz jak przyjemnie. Co do byłej i siostry - jak golą się jak pojebane to ich sprawa. A twoja kobieta to twoja kobieta. I to jej ciało buraku jeden. Nogi goli ( 3mm włosków nie widać tylko ty się padalcu jeden czepiasz ). Jest ok. Pod pachami nie ma śmierdzącego włosia - jest ok. A ty jak ogolisz gębę rano i wieczorem ją drapiesz to jest zajebiste. A jak ma 3 na krzyż włoski na klacie to ciebie odrzuca? A widziałeś swoją dupę? Tam też masz włosy a ona na ich widok nie rzyga. Weź się w garść chłopie! DEBIL! PODSUMOWANIE w 1/4 masz rację - w 3/4 jesteś KRETYNEM, PEDANTEM i to w dodatku ZAPATRZONYM W SIEBIE! WEŹ SOBIE ZNAJDŹ PLASTIKOWĄ LALKE BARBIE NATURALNYCH ROZMIARÓW TO ANI DRAPAĆ NIE BĘDZIE, ANI WŁOSY JEJ NIE BĘDĄ WYRASTAĆ ANI ZĘBÓW NIE BĘDZIE MUSIAŁA MYĆ ANI SIĘ NIE SPOCI. IDEALNA PARTNERKA DLA CIEBIE PRZYGŁUPIE!