Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

jaskolka.... dzis mialam rtaka ochote na sledzie, ze musialam isc do sklepu i kupic, zjadlam a teraz mnie mdli...:(

dzasty w tym tyg mam na popoludnie wiec na topik zagladam rankiem.Niedawno wyszli od nas znajomi i ja na chwile zajrzalam na topik kochana wiesz co ja jednak mysle ze Ty jestes w ciazy:)ochota na sledzie mdli cie......jejku ale by bylo fajnie gdybys jednak miala fasolinke w brzusiu....

mnie natomiast dzis popoludniu zaczal tak pobolewac brzuch jak na okres tylko troche lagodniej.Od jakis 2 godz czuje takie skurcze w podbrzuszu i pod pepkiem nie wiem o co chodzi juz w tym wszystkim....niestety zadnych plamien implantacyjnych ani widu ani slychu:( ale testu nie robie wiecej czekam do tej wstretnej okres a jak nie dostane ide do gina.....niech on mi powie czy jestem czy nie jestem w ciazy....ach nie wiem jak wytrzymam ale wole myslec ze sie nie udalo bo sie rozczarowac:(

Dobra ide spac....Dzasty kurcze nie moge sie doczekac tej twojej wizyty u gina mam nadzieje ze taego samego dnia mi napiszesz dobra nowine wiesz jaka......:)ze fasolka jednak jest

hej jaskolka..... zobaczysz okres do ciebie nie zawita.... ja mam dobre przeczucie heh:)u mnie dzis znowu lekkie plamienie sie pojawilo, i co chwile mam takie uczucie ze chce mi sie siku..:( szczezre ci powiem niewiem sama co mam myslec, co to bedzie jak pojde do gina:( napewno nic z tego nie bedzie:(

a temp teraz przed tym okresem mialam 36.8 a wczoraj mierzylam i dzis tez i mam 36,8

Dzasty a brzuch cie pobolewa? ja dzisiaj nad ranem wstalam bylam pewna ze dostne zaraz@ bo tak zaczelo mnie bolec podbrzusza ale nic cisza i narazie bol ustal dzis mam 28 dzien cyklu.....

ja postanowilam ze jesli za tydzien nie dostane@ ide do gina wyjasnic. Testu nie robie musze sie wstrzymac.Moze tak byc ze nie bede dostawac @ bo znow cykl mi sie wydluzyl a to nie dobrze:( bo mohe miec naprawde klopoty z brakiem owulacji :(:(no ale zobaczymy ...

ja tez nie robie juz testow , bo szkoda kasy , bo i tak napewno pojawilaby sie jedna kreseczka.... ja tez czekam i pojde do gina

trzymam za nas kciuki:)chodz Dzasty ja bym sie zalozyla ze Zy zafasolkowalas....:)wniosukjac z twoich objawow

a tak sobie mysle , a moze do owulacji doszlo pozniej/ ,,niewiem sama , ale szczerze powiedziawszy nie nastawiam sie na nic dobrego, ..... jestem przekonana ze nic z tego nie wyszlo.......

niemoge sie doczekac juz tej wizyty u gina wtedy bede wiedziala dokladnie, a i coekawe czy pojawi mi sie sluz plodny bo podomiez w ciazy on nie wystepuje.... wiec jesli sioe pojawi tio trzeba ponowic staranka heheh

a ty jaskolka do kiedy czekac na @/ ??? chodz ja i tak wiem ze ona nie przyjdzie:)

z jakies 15 min temu bylam siku no i znowu mi sie chce, a przez ten czas nic nie pilam tylko zjadlam brzoskwinie..... a przeziebic sie raczej nie przeziebilam bo jak jest chlodnioej to zaraz sie cieplo ubieram , wiec nie ma mozliwosci zebym pecherz przeziebila,...

dzis mam 28 dzien cyklu poczekam jeszcze z tydzien i wtedy wybiore sie do gina niech robi usg zaleci jakies badania

Dzasty chcialabym by sie twoje slowa spelnily ze moja@ nie przyjdzie......ja mam nadzieje ze moje przypuszczenia o twojej fasolce tez sie spelnia

hej i co jak sie czujesz?????? u mnie ok, wczoraj wieczorem mnie brzuch troche bolal, a poza tym nie daje mi spokoju klucie jajnika prawego, boje sie zeby to nie byl torbiel albo jakies inmne dziadostwo

hej!bola mnie piersi sa nabrzmiale jak balony i sutki jak dotykam ogolnie czuje sie tak jak by miala przyjsc niedlugo ta wstretna@ bo pewnie przyjdzie a raczej jestem tego pewna

hej wczoraj to bylo takie chwilowe plamienie, jedna plamka i tyle , dzisiaj wogole juz nic nie ma

Hejka jak tam samopoczucie?ja umowilam sie na wizyte do gina na naszepna srode tj ide 22 lipca:)zdaje sie ze dzien po tobie.

Jesli do czasu wizyty u gina nie dostane@ niech sprawdzi co jest grane jesli nie jestem w ciazy (a raczej nie nie jestem)prosze go o duphaston i i skontrolowanie mojej owulki czy w ogole wystepuje u mnie owulacja:(jesli okaze sie ze jednak sie udalo bede najszczesliwsza pod sloncem zaraz o tobie :)

Jednak chyba do dzidzi czekam mnie jeszcze dluga droga....nie wiem mam takie przeczucie....dzis troche mnie mdlilo jak wstalam piersi bez zmian obolale, przestalo mnie kluc w jajnikiach czasem mam taki bol lekki w podbrzuszu jak bym miala zaraz dostac@ ale narazie cisza co do mdlosci to zawsze mialam przed @ tez nie moge sie doczekac tej wizyty u gina niech sie wyjasni ...

Dzasty:(nie wiem co mi dolega zjadlam dzis na sniadanie serek wiejski posolilam popierzylam tak jak lubie .Minelo 5 min i zaczelo mnie mdlic coraz bardziej nie wytrzymalam poszlam do toalety i zwymiotowalam...:( wczoraj na sniadanie zjadlam salatke z tunczyka moja ulubiona i mialam podobnie po krotkim czasie zaczelo mnie mdlic i skonczylo sie ze salatke zwrocilam przepraszam za doslownosc....mam nadzieje ze to nie jakas grypa zoladkowa:(ale tylko tak zrana mam od wczoraj