Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaskolka

Kiedy powinna wystapic owulacja przy cyklach 40 dniowych?

Polecane posty

ale poprzednio tez mialas takie klucia w dole brzucha zawsze pod koniec brzucha?

noie przypominam sobie, zawsze mialam bol brzucha za poczatku @ a potem to nie z tego co pamietam.........

ja juz chyba nie bede nic czytala na internecie , bo pozniej sie naczytam i boje sie ze roznosci moga u mnie sie pojawiac , no i teraz wlasnie czytalam o torbielu na janiku, boze uchowaj mnie zebym ja tego nie miala:)

tak wiem ja czasami tez naczytam sie jakis schorzeniach i zaraz sobie wkrecam ze tez to mam

wiesz co to jest niesprawiedliwe przed chwila na forum jakas dziewczyna napisala ze chyba jest w ciazy i nie chce dziecka rany!!!!!!!!!dlaczego takie odrazu zachodza w ciaze a my nie?:(

Dzasty bedziesz jutro na kafe? ja znikam ide sie kapac cos mnie dopada spanie.....

Gość GGGGGGG
JUTRO RACZEJ NIE , BO NIE BEDZIE MNIE PRZEZ WEEKEND, ALE NAPISZ COS TO POZNIEJ ZAJRZE I ODPISZE, A WIESZ TEN PRAWY JAJNIK CORAZ INTENSYWNIOEJ MNIE KLUJE.:(

oki ciekawe skad te bole u ciebie na koniec krwawienia....???????hm..........oki nie bede juz marudzic z beta:)

Zajrzalam na chwile na topik.Powiem Ci Dzasty ze ja teraz zaczelam myslec ze mi sie nie udalo jednak.Nie wiem moze tak gadam by sie obronic przed wmawianiem sobie objawow ciazowych:(.Jakies pol godziny temu pomalowalam sobie paznokcie lakierem bezbarwnym i wiesz ze zaczelo mnie mdlic na zapach lakieru .....hehe bezsensu nie.Jak u Ciebie plamienia ustaly?

Dzasty nie wytrzymalam zrobilam dzis test ciazowy oczywiscie wynik negatywny:(:(zakuje ze go w ogole zrobilam......moze zbyt wczesnie dzis mam 26 dzien cyklu ale nad ranem tak mnie jajniki bolaly w ogole mam caly czas takie dziwne uczucie w dole brzucha no sluz taki bialy kleisty.......ach wiesz co jesli sie nie udalo to powiem ci szczerze ze zaczne podejrzewac ze to byl cykl bezowulacyjny tj nie doszlo do pekniecia pecherzyka i jajeczko nie wuwolnilo sie:(przeciez byly przytulanki co 3 dzien prawie......jak u Ciebie to krwawienie ustalo?jak sie czujesz

Dzasty jestem coraz bardziej przekonana ze jednak mi nie wyszlo i nie zobacze w tym cyklu 2 kresek:(:(:(

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
hej dziewczyny jak u was dzasty jak sie czujesz jaskolka z moze trzebabylo zrobic z porannego moczu pozdrawiam

hej, nie odzywalam sie przez weekend bo nie bylo mnie w domku i nie mialam dostepu do neta. jaskolka nie martw sie , a moze to jeszcze za wczesnie, bedzie dobrze zobaczysz.......... a ja przez weekend okropnie sie czulam , najhgorzej bylo w sobote, strasznie odczuwalam klucie prawego jajnika, chwilami to z bolu nie umialam wytrzymac i musialam chwile polezec zeby mi troche przeszlo, w niedziele bylo troche lepiej.... ale chwilami bol tez odczuwalam , aha, a tez bardzo czesto odczuywalam bol tak pod pepkiem. stwierdzilam ze testu zadnego nie bede robic, poczekam i pojde tego 21 lipca do gina, zobaczymy co mi powie...

Robilam wczoraj test kolo 15 wiem moze nie powinnam robic go w ploudnie ale nie wytrzymalam tym bardziej ze wczoraj nad ranem tak mnie rwalo jakos dziwnie w dole brzucha i cojakis czas kluly jajniki.Dzis mam 27 dzien cyklu nie robie wiecej testu poczekam do tej wstretnej@.Wczoraj wieczorem jak sie polozylam to zaczelo mnie tak jakos w pachwinach bolec ze musialam tez wziasc nospe.Do tej pory co jakis czas mnie kluje prawy jajniki rownie dobrze moga to byc oznaki nadchodzacej wrednej@

jesli bedzie mi sie duzo spoznial okres nie zrobie testu tylko pojde sie umowic na wizyte do gina moze znowu mi sie wydluzyc cykl do 40 dni wtedy powiem ginowi zeby przepisal mi duphaston .

Dzasty ciekawe skad u Ciebie te bole skoro faktycznie mialas prawdziwy okres to co to za kluciakolo pepka?Nie bede cie namawiala na zrobienie testu ponownie bo rozumiem ze boisz sie rozczarowania jak ja.Ja tez dzis rano jak wstalam poszlam do toalety to strsznie kusilo by powtorzyc test z porannego moczu ale nie nie chce narazie go robic poczekam...

kurcze poszlam przed chwila do kuchni spadla mi na podloge ogryzek z jablka schylam sie i mnie w krzyzu jakos dziwnie zabolalo .....ciagle mam dziwne uczcuie w dole brzucha ach czuje sie jak stara babcia:)

hehe , jaskolka zobaczysz bedzie dobrze...... moze rzeczywiscie zrobilas za wczesnie..... wiesz ten moj okres byl troche dziwny bo nie taki jak zawsze... no ale moze to od tego duphastonu.....niewiem juz sama........ wszystko sie okaże jak pojde tego 21 lipca do gina, wtdy jak bym rzeczywiscie byla w ciazy pomimo tego krwawienia, to na usg powinien juz to zobaczyc, ale bardzo w to watpie, cuda raczej sie nie zdarzaja,

wiesz co tak ostatnio rozmawiałam z moja bratową na temat ciązy....... starali sie 4 lata o dziecko, dlatego tak długom bo nie pekał jej pecherzyk graffa i nie dochodzilo do owulacji, ale na samym poczatku zanim zaczeli faszerowac ja lekami zrobili badanie nasienia , a jak okazalo sie ze jest wszystko w porzadku dopiero zaczeli sie brac za leczenie.tak sobie myslalam ze jak pojde do gina , bede chciala zeby mi zrobil badania czy wogole dochodzi do owulacji, to potem zaraz namowie swojego partnera na badanie nasienia, takie badanie kosztuje okolo 20-30 zl

Gość a w ktorym dniu cyklu jestes
badanie nasienia kosztuje minimum 100zł - podstawowe a to z morfologia 150zł

tez tak myslalam wczoraj zastanawialm sie moze powinnam zrobic monitoring jajeczkowania bo jeszcze sie okaze ze moge miec cykle bezowulacyjne tym bardziej ze wciagu ostatniego pol roku zdarzyly mi sie 2 cykle 40 dniowe:(

ach nie wiem nie wiem...teraz znow kluje mnie lewy jajnik ale to wszystko jest pokrecone

ale z drugiiej strony to przeciez mialam taki piekny ciagnacy sie sluz plodny.......ciekawe jaki bedzie final u Ciebie i u mnie bo przeciez ty tez ni jestes jeszcze w 100%pewna ze ci sie nie udalo

no tak ciekawa jestem jak to sie zakonczy u mnie i u ciebie, mi bardzo sie piersi powiekszyly, i nie to ze ktos bedzie mowil ze tak zawsze jest przed czy po miesiaczce, wiem dobrze ze tak jest, ale ja zawsze mialam male piersi a przed miesiaczka zawsze mi sie powiekszalu ale minimalnie, ty6m razem to jest bardzo duza roznica, co kazdy zauwaza,

krwawienie skonczylo mi sie w sobote a przed chwilą zauwazylam lekkie plamienie, co mi moze byc????????????