Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kate z nad rzeki Hudson

Czy Wy tez nudzicie się w pracy?????

Polecane posty

Gość emo-80
Witaj PL:) Ja akurat dzisiaj miałam zajęcie i od razu mi dzień szybciej zleciał za 30 minutek uciekam:D Co do noclegów ja wolałam nie wpłacać zaliczki bo nigdy niewiadomo co się do tego momentu wydarzy,może coś nie wyjść z urlopem itd.dlatego w tym roku żywioł:D

Gość emo-80
W tamtym roku kolega jechał nad morze w sierpniu i znalazł bez problemu a jak wydzwaniała po kwaterach to mu mówiono,że wszystko zajęte także ja tam ryzkuje może się uda a jak nie to noclegi w aucie:Dale za to jaki byłby tani wypoczynek:D

Gość bonkafen
tez mam taka prace niestety zalezy to od ilosci ludzi, a od godziny 15 ludzie siedza w domach, a ja musze siedziec do 18 i "nicnierobic". Najczesciej wtedy uciekam na Kafe

Gość Patryska
bonkafen witaj na naszym Topicu :)

Gość emo-80
Bonkafen współczuje:)Do 18:00 dla mnie to by było nie do przejścia ja siedzę od 7:00 do 15:00,rano mam problemy ze wstaniem bo muszę wstawać już o 5 i wtedy sobie myślę,jakby to było super zaczynać pracę później ale w ciągu dnia cieszę się że wstałam i generalnie ten czas już w pracy od 7 mi mija:) No nic słuchajcie ja będę uciekała:)A jutro poczytam i nadrobię zaległości w czytaniu topicu:) Papa🌼

Gość Patryska
papa Kochana

Gość Patryska
lece do domku papa do jutra

Gość emo-80
Cześć.Ja od 37 minutek w pracy.Dzisiaj zapowiada się spokój póki co czatuje na szefa,żeby złożył mi podpis na dokumentach:)No wczoraj byłam na paznokciach i jestem zadowolona,cieszę się,że jednak się zdecydowałam,na razie muszę się jeszcze trochę do nich przyzwyczaić:) U mnie zapowiada się fajna pogoda i nawet może wyższa temperatura.Mogłaby być już chociaż 15.Po pracy umówiłam się z koleżanką także zapowiada mi się fajne popołudnie:D

Gość Patryska
dziendobry wszystkim :)

Gość Patryska
a jaki masz wzorek na paznokciach??

Gość emo-80
Chwilkę mnie nie było.Ja mam typowy french i po jednym świecącym brylanciku a na dwóch palcach mam 3 brokaciki znaczy takie pieguski.Generalnie nie chciałam nic innego bo w pracy raczej muszę mieć coś stonowanego,ale przy uzupełnieniach na pewno troszkę zaszaleję.

Gość Patryska
no to sie ciesze ze jestes zadowolona z paznokci :)

Gość emo-80
No nawet, nawet jestem zadowolona byleby służyły i dobrym stanie były:)A co tam u Ciebie Patryska?Jakieś konkretne działania robicie w stronę posiadania lokalu na własność??Ale to dzisiaj cisz masakryczna.

Gość Patryska
no u mnie wporzadku ciesze sie ze dzis juz piatek :) wieczorkiem ide z Tomkiem i ze znajomymi do kina :) a co do restauracji narazie zalatwiamy wszystkie potrzebne papiery :)

Gość emo-80
No to super.Ja się dzisiaj umówiłam z koleżanką i idziemy gdzieś posiedzieć:)Jeszcze 2 godzini w pracy:(

Gość emo-80
Dobra zbieram się do domku.Szkoda,że dziś takie pustki może o0d poniedziałku będzie gwarniej. papa🌼

Gość emo-80
Witam wszystkich:)Ja już w pracy,właśnie skończyłam jeść poranne śniadanko:)Mam nadzieję,że dzisiaj będzie nas więcej niż pod koniec tygodnia:)

Gość aaa....
No czemu nikt nic nie pisze...:(

Gość emo-80
Znowu nie ten nick

Gość Kate znad rzeki Hudson 2
Cześć :) Witam Nowych i Starych Znudzonych :) Ja wróciłam z wypoczywania i przez to mam dziś pracy "aż" do 12:00 przynajmniej ;) Żesmy z mężem walczyli o dzidziusia :) Mam nadzieje ze sie uda ale to dopiero pewnie za 2 tygodnie bede wiedziec. Takze bede zaglądać ale najpierw nadrobie zalełości :) Miłego dnia.

emo 80 - jak tam w końcu z Tym Twoim Chłopem wyszło?

Gość emo-80
A właściwie to nijak...Ja się z nim w tygodniu nie spotkałam "za karę"a on oczywiście weekend spędził tak jak zaplanował czyli nie ze mną.Mamy jakiś kontakt,ale to nie jest to co powinno być,może to źle zabrzmi,ale ja się od niego oddaliłam i jest mi wszystko jedno czy zobaczę się z nim w tym tygodniu czy nie.Bardzo zobojętniałam.Nie wiem jak będzie...tymbardziej,że ostatnio poznałam kogoś zupełnie przypadkiem...

Gość emo-80
Kate... cieszę się,że miałaś udane urlopowanie:Doby tak dalej... Ja póki co się nudzę.

Gość Patryska
witam dziewczeta :) jak tam weekend minol??

Gość Patryska
emo-80 a kogo poznalas??

Emo-80........ coż, wygląda na to że nie jest wesoło..... Coz... a moze ten Twoj jak poczuje ze moze Cie stracic to cos zmieni?

Gość Patryska
dziewczyny jednak zminilam troszke plany jade 24 lipca do 2 sierpnia z Tomkiem nad morze :)

Gość ccxxx
:-) wróciłem ale jestem w domku ale jutro do pracy . pozdrawiam wszystkich !!! Kate jak wytrzymałaś beze mnie?

ccxxx - nie mam pojęcia jak ja to wytrzymałam ;) Ledwo ledwo dałam sobie rade ;) Patryska, to nie spotkamy sie nad morzem ;)

Gość ccxxx
to do jutra :-) jutro ponudzę się z wami