Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opapapapapa

wasz dzien

Polecane posty

Gość opapapapapa

ja wyglada wasz dzien w tygodniu??U mnie tak: maz wstaje o 6 i wychodzi do pracy. ja wstaje razem z nim bo roczne dziecko juz nie spi, ubieram sie i dziecko, ogarniam mieszkanie, bawie sie z nim, potem wstaje starsza corka, sniadanie, czas w domu, idziemy na zakupy i spacer, wracamy gotuje obiad, siedzimy w domu, potem obiad jemy i na dlugi soacer, plac zabaw, i tak do ok 16, wracamy do domu, troche sprzatam, bawie sie z dziecmi, wraca maz i je obiad, jestesmy w domu, potem kolacja, dobranocka, dzieci ida spac, my jemy kolacje, ogladamy jakis film na dvd (przewaznie horror) lub ja lub maz na necie siedzimy i ok 23 spac. W weekend jezdzimy do tesciow lub gdzies indziej

Gość twoj dzien jest typowy
jak u mamy malych dzieci. u mnie podobnie to wyglada, z tym ze teraz jestem w 2 ciazy i na razie musze lezec, wiec pierdzielca dostaje. Tak bym chciala wstac i mieszkanie wypucowac albo pojsc z zieckiem na psacer, a nie moge :-(

Nie macie czasu dla ciebie Ja bym zrobiła to tak...Dzieci do teściowej lub połozyć wczescienj spac i pobyć sam na sam powinnaś ubrać sexowną bielizne i pokazać mu ze ci go brakuje to mozesz zrobić zamiast oglądania filmów

Gość pooolecam
ta lodzia:o jakbyś całe dnie zajmowała sie dwójką dzieci to byś zapewne wskakiwała w cud bieliznę codziennie i odwalała super sex.:o

Gość opapapapapa
to nie tak ze ja tu a on tam. Ogladamy razem film, jemy np lody i wtulamy sie w siebie, potem omawiamy jego tresc, czesem po prostu nic nie robimy tylko idziemy od razu do lozka:) a dzieci nie da sie wczesniej polozyc spac niestety.... Do tesciow tak raz na miesiac zawozimy dzieci zeby miec czas dla siebie

Gość opapapapapa
czesto zachowujemy sie jak malolaty, kupujemy sobie wlasnie czipsy, lody, czy cos tam innego dobrego, zakamuflujemy do w szafce gdzies w kuchni przed dziecmi i wieczorem sobie zjadamy sami, bez szkrabow... moze wydawac sie to innym dosc dziwne ale sami tez chcemy odrobine przyjemnosci, dzieci w dzien dostaja czasem jakies slodkosci, to my tez mamy prawo;)