Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość Sabina 50 lat
nie jestem latwa cizia a moj facet jest w 100 procentach mezczyzna.Bolek jestes stanowczy i jestes monotematyczny .

Gość arabeska22
ide sie pokochac na trawce i nasrac obok ratusza,wywale swoje doje kolo facetow

Gość Bolek245
a idz dla mnie to ty mozesz nawet skoczyc z mostu dziewczyno.

Gość karoolek..........
jola.. czy to wpada ? dzisiaj w kosciele kobieta karmila dziecko siedzac w lawce nie powinna przypadkiem wyjsc na zewnatrz? w sumie z rana zimno ale dziecko juz spore ok 2 lat 15:34 [zgłoś do usunięcia] nina777 po pierwsze "kobieta karmiaca dziecko w kosciele" -troszke inny szyk po drugie- moim zdaniem powinna wyjsc, albo pojsc do zachrystii..na pewno ksiadz by sie zgodzil po trzecie karmic 2 letnie! dziecko piersia to juz chore... ------------------------------------------------------------------------- Chore to jest społeczenstwo któemu sie nie podoba jak karmienie w tramwaju , autobusie , parku itd. a teraz widze doszedł i kosciół ! w łebach wam sie popierdoliło !! co zlego , albo niesmacznego w karmiacej kobiecie , komus widok cycka pzreszkadza ? wiec niech sie walnie w łeb moze zmadrzeje ! kiecka mini was nie strofuje , dekold nastolatki pod warunkiem , ze same macie ladniejszy też nie , ale kobieta karmiaca tak ? i co z tego ze dwu letnie . mnie karmiono do 3 lat ! jakis zgryz z tym ktos ma ? moze waro siegnac w głab siebie i pomyslec co komu pzreszkadza a moze moralnosc trzeba zmienic ...

Gość Bolek245
szkoda zabierac tu glosu.Matki od siedmiu bolesci.

Gość Sabina 50 lat
tylko sabinka jest tu madra

Gość karoolek..........
qwertyu jeśli nie chcecie żeby ludzie gapili sie na wasze gołe cycki to po prostu nie karmcie w miejscach publicznych, bo ludzie mają prawo się na nie gapić i mają gdzieś to czy powinni czy nie powinni, zwłaszcza faceci, a jeśli nachalnie się gapią to wam bedzie wtedy głupio, nie im ;p w afryce owszem karmią gdzie popadnie, ale często też chodzą ledwo co przykryci jakims kawałkiem materiału, lub całkiem nago i co? mamy brać z nich przykład? ludzie w krajach cywilizowanych nie powinni tak obnażać się publicznie ------------------------------------------------------- ty tez nie powinienes obnażac sie na forum z swą głupotą -= bo to przykre jest po prostu

Gość arabeska22
wybaczcie mi wszystko co tu pisalam

zalosni podszywacze!!!jeszcze wam sie nie znudzilo?? te dwa posty powyzej to nie ja!! teraz sobie zaczernilam

Gość arab12345
Bolek ja widze ze tylko z toba no i moze jeszcze 3 osobami tu sie da gadac popieram!!

Gość arab12345
ludzie zmiencie juz temat juz powiedzieliscie co mieliscie!!!!!!!!

ta rozmowa zrobila sie zalosna..nic tylko wyzywanie i podszywanie sie:(( szkoda,ze nie mozna porozmawiac kulturalnie.A karmcie sobie nawet i na oltarzu.Ksiadz ma w koncu najwygodniejsze krzesla..

Gość arab12345
idzcie na inne topici ja juz stad ciskam!!!

Gość anikaaaaaaaa
daruj sobie karolku, qwerty ma swieta racje a ty umiesz tylko wyzywac, a nie potrafisz nawet udowodnic swojej racja

Gość widzeze rozmowa
"spadla na psy"

Gość jacy rozmówcy
...taki poziom dyskusji...