Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość ko
bolek masz racje o jakim zapachu jest mowa przeciez nic nie czuc to dziecko tez was jest fefe jak je to melko cos tu nie gra

Gość thfthfghfghfghfhfh
bolek - ta kobieta siedzxiala obok mnie na lawce, dziecku sie ulewalo i sie p[opullo. Czulam zapach sliny i mleka (mleko karmiacej kobiety ma specyficzny zapach, wiem, bo karmilam). HEHE TYLKO, ZE JA WSTYDZILABYM SIE KARMIC PUBLICZNIE!! WYSTAWIC SWOJ BIUST NA OGLADANIE PRZEZ INNYCH!! NIE JESTEM TYLKO MATKA, JESTEM TEZ KOBIETA, KTORA SIE NIE OBNAZA PRZY INNYCH!! Niezaleznie czy karmi, czy nie!! Poprostu mam odrobine szacunbku dla siebie i mojego otoczxenia - ot, i tyle.

Gość Bolek245
Grazynka to nie choc do domow gdzie obrzydza cie zapach mleka bo jestes nie szczera osoba.

Gość grażynka z miasta
Jest zasadnicza różnica miedzy wyjmowaniem cycka z bluzki w parku a w kosciele i nie opowiadajcie mi, ze tej róznicy nie czujecie.

Gość Bolek245
Zapewniam cie ze mleko jest bezzapachowe chyba ze wlozysz nos no wlasnie tylko gdzie?

Gość grażynka z miasta
No własnie thfthfghfghfghfhfh - chyba na tym polega różnica - ze niektóre karmiące matki pozostają kobietami i ludźmi w pierwszej kolejnosci, a niektóre sa juz tylko i wyłącznie matkami.

Gość thfthfghfghfghfhfh
bOLEK, WSPOLCZUJE NIEKULTURALNEJ, OBNAZAJACE SIE PUBLICZNIE ZONY, NIEMAJACEJ SZACUNKU DLA INNYCH LUDZI.

Gość grażynka z miasta
Bolku - nie twoja sprawa, do kogo chodze w odwiedziny. To, ze uwazam, ze u kogoś smierdzi mlekiem, ze ktos ma szkaradny dywan, że ma okropne meble - nie znaczy, że mam przestac odwiedzac te osoby. Co znaczy - nieszczerą? Mam im powiedziec, ze smierdzi u nich mlekiem? Wtedy bedzie ok i wtedy już mogę przychodzić? Chyba masz jakis problem z głową

Gość thfthfghfghfghfhfh
Dzieci to nie pepki swiata, niestety wiele rodzicow tak sadzi, a potem wyrasta wlasnie taska mlodziez. Karmienie jest czynnoscia, z ktora wiekszosc kobiet sobie radzi bez problemu, nie muszac robic tego z miejscu publicznym. Tylko niedostosowane matki maja z tym problem, albo takie, ktore chca sie czyms popisac (nie ma czym naprawde).

Gość normalna......
a gdzie szacunek dla karmaicej? po co sie jej na cycki patrzysz? podnieca cie to? :O

Gość Bolek245
thfthfghfghfghfhfh nie obrazaj mojej zony!!w tej chwili ty jestes bez kultury jesli nie potrafisz zrozumiec matki karmiacej.Twoje wypowiedzi są przekłamane.Bedziesz miec dziecko zrozumiesz.Nie rozumiem takich kobiet jak ty.

Gość grażynka z miasta
Tez mam wrazenie, że to karmienie publiczne to manifestacja pod tytułem "patrzcie wszyscy, jaka jestem wazna, jak teraz tego mojego cyca nie wystawie, to dziecko umrze z głodu". Znam mnóstwo kobiet z małymi dziecmi i poza jednym niechlubnym wyjatkiem wszystkie dały radę tak sie z tym uporac, ze nigdy nie musiały sie obnazać na widoku

Gość thfthfghfghfghfhfh
niestety w wiekszosci matki marmiace wszedzie gdzie popadnie, na kazde zawolanie dziecka (nawet jak w tym topicu - ma ono 2 lata), to sa matki ze zjedzonym mozgiem przez macierzynstwo. Ja uwazam sie za dobra, rozsadna matke, nie traktujaca mojego dziecka jak cud swiata, jednak wie ono, ze dla mnie jest najwazniejsze. Nie mam jednak pampersa zamiast mozgu, jak wiekszosc kobiet, ktora jest w stanie obnazyc swoja kobiecosc, bo dziecko zaplakalo o jedzenie. Zwlaszcze, ze jest sto metod - wyjsc do lazienki, zachrystii, nakarmic w domu, sciagnac do butelki.

Gość thfthfghfghfghfhfh
BOLEK MAM DZIECKO, ALE NIE KARMILAM PUBLICZNIE, BO MAM KULTURE I SZACUNEK DO OTOCZENIA I SWOJEGO CIALA.

Gość normalna......
kultura i szacunek do ciala- to akceptacja faktu do czego to cialo zostalo stworzone , to o czym gadacie to wybryki mody - dzisiaj to - jutro tamto, karmienie zawsze bylo i pozostanie naturalne - no chyba ze silikon nie pozwala wam na bycie kobieta :P

Gość thfthfghfghfghfhfh
WIECIE CO? jakbym byla w miejscu publicznym, i dziecko zapragnelo jesc, to poszlabym to najblizszego miejsca (np. ubikacji, albo nawet klatki w jakiejs kamienicy w ostatecznosci). NIE POTRAFIE, PO PROSTU NIE POTRAFIE, wyobrazic sobie siebie wyciagajace swoje piers, i wszyscy przechodznie moga sobie na nia spojrzec. Tak samo moglabym wyjac piers nie karmiac - a co tam poogladajcie sobie. Takie kobiety chyba po prostu nie szanuja swojej intymnosci.

Gość Bolek245
Grazyka tak kobieta jest wazna!! tak jestes nieszczera osoba,powiedz komus prosto w oczy co myslisz niech ludzie wiedza kto do nich przychodzi.Klamiesz strasznie!!wiem ze nawet nie poczulas tego mleka.

Gość thfthfghfghfghfhfh
normalna - nie obrazaj kobiet z powiekszonym biustem - ze cos nie pozwala im byc kobieta, czyli kobietami w pelni nie sa, bo to bzdura. Karmienie dziecka, badz jego brak, tak samo jak sam fakt posiadania dziecka nigdy nie bedzie swiadczyl o tym, czy osoba jest w pelni kobieta czy nie. (dodam, ze ja silikonu nie posiadam). Moim zdaniem mniej kobieca jest kobieta ktora bez skrepowania wystawia piers publicznie i jeszcze jest zdania, ze to wlasciwie nie jest juz piers w sensie "kobiecym", a narzad do karmienia. Niestety - jestesmy ludzmi nie zwierzetami. Myslimy mozgiem, a nie zyjemy odruchami. Wiemy wiec, ze chodzimy w ubraniach i nie obnazamy sie publicznie (za to mandat nawet grozi). to znaczy...NIEKTORZY TEGO NIE WIEDZA.

Gość grażynka z miasta
Bolku, nie kłamie, po prostu nic nie mówię. Nie bądx smieszny, w ogole nie bede juz komentować twoich komentarzy na temat zapachu mleka, bo pleciesz bzdury. Na pewno ty jak idziesz do kogos w odwiedziny, mowisz juz od progu "chcę byc z wami szczery - strasznie macie brzydkie krzaki w ogrodzie, a te meble to sie nadaja tylko na złom. Musialem to z siebie wyrzucic, bo chciałem byc szczery". To tyle na ten temat. Normalna - jesli kultura to akceptacja faktu, do czego cialo zostało stworzone - to podejrzewam, ze nie masz tez problemu z wysraniem się na srodku placu w miescie. W końcu dupa została wymysona do srania

Gość normalna......
thfthfghfghfghfhfh-karmic dziecko w publicznej ubikacji???? ty slyszalas kiedys o higienie ? dotknac takiej klamki z publicznego kibla to juz niebezpieczne dla dzieciaka , biegunka !!!!!!- swita ci cos? :O

Gość ko
thfthfghfghfghfhfh nie wiemjak ozesz seie wypowaidac ze wlasne dziecko nie jest dla ciebie cudem swiata dla mnie jest to inaczej bo jest to moj wlasny prywatny kochany cud swiata przemysl sobie swoja wypowiedz i posiedz na jeżyku jak mawia pewna niania

Gość thfthfghfghfghfhfh
bolek - nie wiem czy Grazynka czula, ale ja czulam na pewno, a chora psychicznie nie jestem. Kobierta usiadla obok mnie, dziecku sie ulewalo, i plulo sie. Czulam zapach zachnietej sliny pomieszany z dosc specyficznym zapachem mleka. Jesli ten zapach bylby u mnie - ok, ale u obcej kobiety - fuuuj. Tylko, ze ja szanuje fakt, ze innych takie atrakcje moga obrzydzac u obcych osob - i traktuje to jako czynnosc intymna. Niestety niektorzy nie.

Gość grażynka z miasta
Dla niej jest pewnie cudem, ale nie zmusza wszystkich dookoła, zeby też uwazali je za cud. I zachowuje w tym wszystkim ROZSĄDEK.

Gość normalna......
grazynko jak juz wczesniej napisalam - dorosli sa w stanie kontrolowac narzad pokarmowy jak rowniez trawienny :P umiesz czytac ?

Gość thfthfghfghfghfhfh
normalna - mowie o centrum handlowym, tam sa specjalne miejsca dla matek karmiacych - nie wiem w jakim swiecie zyjhesz, chyba zacofanym. Ko - no wlasnie, z takich dzieci wyrastaja potem zapatrzone w sobie dzieciaki. Ciekawy cud, ktory zdarza sie 3/4 kobiet na swiecie, tez mi cuyd. Nie rozsmieszaj mnie. Jestes typowa matka - fanatyczka ze SWOIM PRYWATNYM CUDEM. Dla mnie dziecko jest wspaniala czastka mnie, ktora kocham, ale do cudu mu daleko. Badzmy rozsadne. Kochajmy swoje dzieci, ale nie chora slepa miloscia. Kazdy psycholog, i nawet pewna niania, by Wam to powiedzia.a

Gość
O boshe...dziecku się ulewało..OCHYDA!!!

Gość qeeeen
PO PIERWSZE I NAJWAżNIEJSZE TO KTóRA MATKA JEST TAK GłUPIA żEBY CHODZIć Z DZIECKIEM, KTóRE JESZCZE KARMI DO KOśCIOłA? ALBO NIECH ZOSTAWI KOMUś DZIECKO DO PILNOWANIA I SAMA PóJDZIE DO KOśCIOłA ALBO NIECH WOGóLE NIE IDZIE

Gość grażynka z miasta
Ja umiem - a ty umiesz? Dziecko nie umrze w ciagu tych 5 sekund, których matka potrzebuje, żeby przejść do zakrystii albo wyjść z koscioła i stanąć w takim miejscu, gdzie dookoła nie bedzie mnóstwa ludzi mogących się na nia gapic. Dla mnie to jest po prostu nie do pomyslenia, zebym miała wyciagac swoje cycki przed obcymi ludxmi. One nadal pozostaja moimi cyckami, cześcia ciała EROTYCZNĄ. Jak facet sika, to jego penis nie przestaje byc penisem, nie staje się sikawką, która każdy moze sobie poogladac.

Gość
Oj thf coś tam... pani psycholog to by mogła ciekawe rzeczy i na twój temat powiedzieć :P :D

Gość normalna......
thfthfghfghfghfhfh, w zadnym centrum handlowym nie ma takiego miejsca :O to miejsce do PRZEWIJANIA niemowlaka - czyli czynnosc zgola odmienna :P nie wiem gdzies to widziala :D