Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość ko
wiecie co napisze jeszcze inaczej co kraj to obyczaj a u nas w polsce po prostu jest nietolerancja i rsizmi juz nie mowie o murzynach i ludziach o iinej odmiennosci seksualnej ale zaczyna to sie tez tyczyc matki ktora karmi malucha to juz po prostu paranoja

Gość nina777
alez dzis jestem zakrecona moze i brakuje mi inteligencji ale nie pokaze swoich cycuszkow w miejscu publicznym nawet kosztem glodnego dziecka cycuchy mam dla meza a nie dziecka

"My czciciele słońca, nie mamy, oczywiście, budynku, w którym raz na tydzień porównujemy nasze ubrania" George Carlin ... i wypadanie różnych rzeczy, jak widać.

Gość nina777
podszywaczu "od pustaka" powyzej dobrze sie bawisz?? naprawde zalosne...

Gość Karmiąca
widze ze duzo sie tu dzieje ale po co sie nawzajem obrazac.Nina trudno to twoja sprawa dla kogo masz piersi ja karmie i mam piersi dla dziecka.Nie obrazajcie sie nawzajem tylko dyskutujcie o problemie

Gość normalna......
alez dzis jestem zakrecona moze i brakuje mi inteligencji ale nie pokaze swoich cycuszkow w miejscu publicznym nawet kosztem glodnego dziecka cycuchy mam dla meza a nie dziecka dziewczyno , zyjesz na ksiezycu :O cycuszki dla meza ?????? "cycuchy" maja role do spelnienia- i nie jest to ugniatanie przez napalonego chlopa :P

normalna...... => i dlatego faceci się często zmywają kiedy brzuch rośnie. Cóz za upadek: z kochanka na sponsora...

Gość podszywacze11
nina i niebieski85 to jedna i ta sama osoba sprawdzilem

Gość normalna......
Kaliban , nie mam nic przeciwko zabawom w lozku z chlopen , ale bez przesady , cycuchy dla meza :O zadna czesc ciala kobiecego -ani na odwrot, nie bedzie nalezec do drugiej osoby , a kto sie zdecydowal na dzieci- musi wziasc na siebie odpowiedzialnosc - i zniesc nawet karcace spojrzenia pseudo poboznych ... na dworze miala karmic? zeby ja zawialo? zapalenie piersi to powazne schorzenie

Gość podszywacze11
nie miala poparcia to podawala sie za 2 osoby sprawdzalem to teraz zalozyla na kazde z nazw haslo nie wierzycie sprawdzcie.

Gość Bolek245
ty normalna a ty nie chcesz miec dzieci?nie poswiecisz sie dla dziecka.Co z ciebie za matka?

Gość Bolek245
co za topic ludziska

Gość Bolek245
kobieta jest piekna nawet gdy karmi.Jestem za karmieniem w miejscu publicznym,niech nakarmi matka dziecko.Moja zona karmi tam gdzie chce.Moj syn ma zawsze mleko pod nosem,nikt piersi mojej zony nie widzi bo przykrywa sie pielucha.Jest piekna kobieta.

Gość normalna..
kto mi zabroni byc nina77 niebieskim85 moja sprawa z jakiego konta pisze

Gość Bolek245
Gdyby nie chciala karmic z piersi to co bylaby z niej za matka.Napewno nie bylaby moja zonka.No moze w kosciele to nie ale na zewnatrz,w parku czy w centrum handlowym.

Gość normalna......
bolek , co ty to wypisujesz ? czytac nie umiesz? napisalam wczesniej - karmilam swoje dzieciaki doslownie wszedzie mam takich zbulwersowanych w glebokim powazaniu :P

Gość Bolek245
sorry normalna pomylilem sie myslalem ze to ty masz piersi tylko dla mezczyzny.Przeprasza najmocniej!

Gość Bolek245
mialo byc do nina777

Gość grażynka z miasta
Tak dla scislosci - cycki sa nie tylko dla dziecka. Dla dziecka wystarczyłyby brodawki, takie suty jak ma np. suka. Cycki w tej formie są po to, zeby pelniły rolę wabika erotycznego. Wczesniej te role pełnila wypieta dupa, teraz chodzimy w pozycji wyprostowanej, więc dupę maja przypominac okrągłe cycki. Więc podsumowujac - cycki są I dla dziecka, I dla faceta. Osobiscie uwazam, ze w kościele niekoniecznie dobrze jest wystawiac cycki. Mozna wyjść. Mozna wejsć do zakrystii, w moim kosciele w zakrystii jest m.in. kibel i ludzie tam całkiem normalnie idą w czasie mszy. Można na te godzine zabrac mleko w butelce. Mozna dziecko zostawić w domu, po co niemowlaka taszczyć do koscioła - tylko przeszkadza innym ludziom swoimi wrzaskami

Gość thfthfghfghfghfhfh
do "do pustaka thfthfghfghfghfhfh " - nie jestem pustakiem, jestem wyksztalcona, dorosla kobieta. To, ze jestem ateistka nie swiadczy o posiadaniu czy braku mozgu, tak samo jak wyznawanie jakiejkolwiek wiary - wspomnialam o tym jedynie, gdyz nie chcialam byc nazywana dewotką. I tak w Sztokholmie mieszkam 3 lata ni nigdy nie widzialam karmiacej publicznie matki, choc kobiety mlode maja tam dzieci i to piekny widok mlode mamusie z wozkami itp. Ale kultura jest na poziomie. Ta karmiaca matke w c. handlowym widzialam wuwaj, w Polsce, bo przyjechalam na 2 mniesiace do rodziny. Wiec sie nie czepiaj slowek. Jestes osoba niezrownowazona i chyba chora. Nie mam ochoty w ogole fyskutowac z takimi ludzmi. A pierdzę dla Twojej wiadomosc W DOMY, a nie w centrum handlowym czy kosciele np. ale widac dla Ciebie to nowosc - Ty chyba robisz to przy ludziach, podobnie jak wystawiasz tak intymna czesc swojego ciala, jaka jest piers publicznie i karmisz dziecko. A jesli nie, to przynajmniej pochwalasz taki stan rzeczy. Wspolczuje Ci tego, jaka jestes zapatrxzona w swoje poglady i jak l;atwo ocreniasz ludzi wg "pustakow" Ja moge ocenic co najzwyzej, czy ktos ma w sobie odrobine dobrego wychowania, a nie stan jego intelektu. I tak, zapach mleka i sliny mnie obrzydza, gdy pochodzi od obcych mi osob, takze mlaskanie. Nie widze w tym nic zlego. Ale Tobie najwyrazniej nie przeszkadzaloby, jakby ktos usiadl obok Ciebie na lawce, zaczal glosno mlaskac jedzac nieprzyjemnie pachnace jedzenie i do tego co chwile by mu sie ulewalo. Brak szacunku do drugiego czlowieka -ja wiem, ze to nie wina dziecka - ale WINA MATKI, doroslej osoby, ze innych na to naraza. pozdrawiuam.

Gość Bolek245
Normalna szanuje takie kobiety jak ty.Dzieci sa najwazniejsze w zyciu kto nie ma to nie wie.

Gość Bolek245
thfthfghfghfghfhfh czy masz dzieci?Kobieta karmiaca to tylko dowod poswiecenia dla swojego dziecka.Zapach" sliny,mleka"przepraszam czy ty czulas zapach sliny:-Di mleka?to musialas miec chyba nos przy piersiach tej kobiety.

Gość grażynka z miasta
thfthfghfghfghfhfh - zgadzam się Karmienie jest czynnoscia naturalna i moze i wzruszajaca itp. , ale jednak intymną. O ile przyjemne uczucie wzbudzałby widok osoby mi bliskiej karmiącej w moim towarzystwie, o tyle ten sam widok w wykonaniu osoby obcje i całkiem mi obojetnej wzbudza we mnie złosć. Bo uwazam, ze przekracza się granicę. Cycek karmiący pozostaje cyckiem, nie mienia się w rekę. Na plazy nie wolno siedzieć na golasa - a w kosciele wystawiać cycki na widok wolno?

Gość grażynka z miasta
Co do tego zapachu - też go nie lubię. Mdły, słodkawy, nieprzyjemny.

Gość Bolek245
thfthfghfghfghfhfh kto tu mowi o wystawianiu piersi! przeciez kobieta okrywa sie albo dziecko ja zakrywa tam nic nie widac.Nie dziwilbym sie gdyby to powiedzial zazdrosny facet ale przeciez jestes kobieta prawda?

Gość Bolek245
Grazynka ze wsi a gdzie ty czujesz ten zapach?

Gość grażynka z miasta
Bolku ze wsi - jak idę do domu, w którym jest niemowlak, to zawsze roznosi sie ten sam mdły zapach. Jak by nie karmila - cycka zawsze musi jakos wydobyć, zeby dziecko mogło sie do niego przyssac. I to NIE JEST czynnosć, która powinna się odbywac w kosciele

Gość Bolek245
Pozdrawiam!!i uciekam do mojej kochanej zonki ktora dla naszego dziecka poswiecila by nawet zycie nie mowiac tylko o karmieniu w miejscu publicznym!

Gość normalna......
Bolek , to dobrze ze sie zrozumielismy ;) ludzi ktorych bulwersuje widok karmiacej matki, to pewno rowiez ci, ktorych bulwersuje fakt, ze ktos ubral sukienke w kropki -chociaz juz niemodna :O to jest normalne i naturalne , dorosly czlowiek jest w stanie zapanowac nad swoim ukladem pokarmowym jak rowniez trawiennym , niemowlak nie potrafi, nalezy mowic mlodym matkom i to glosno- karmienie to najpiekniejsze doswiadczenie w zyciu matki, juz nigdy pozniej nie bedziecie czuly takiej bliskosci z wlasnymi dziecmi, i nie ma to nic wspolnego z erotyka , :O