Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość thfthfghfghfghfhfh
normalna - bo co? bo stwierdzilam fakt, ze rozm\awialam z jedna osoba pod dwoma nickami? czy przez "buaha"? straszne;) i mam wystarczajaco duzo oleju z w glowie i "buahaha" czy skomentowanie CUDZEGO glupiego zachowania o tym nie swiadcza. pozdrawiam.

Gość Bolek245
Ty bez takich mi tu co chcecie sie podszywac aby ze mnie zrobic klamce.Ludzie ja mam 35 lat i po co tu sie podszywac mam swoje zdanie i tyle.

Gość można nakarmić dziecko
publicznie, jeśli zrobi sie to dyskretnie :o Niektóre kobiety jednak robią to wręcz demonstracyjnie :o I jeśli mam być szczera, nie lubię takiego widoku :o Nie lubię, ponieważ wprawia mnie to w zaklopotanie, narusza moją potrzebę intymności, podobnie jak jestem speszona i zniesmaczona, kiedy para nastolatków caluje sie w zatłoczonym autobusie w odległości centymetrów od mojej twarzy :o Nie chcę być mimowolnym uczestnikiem tego typu prywatnych zachowań :o

Gość Bolek245
Pewnie to ktoras z przeciwnych.Szkoda gadac!

Gość Bolek245
nie jestem informatykiem i nie musze sie tlumaczyc ze swojej pracy.Pracujesz pracuj ja moze nie musze.

Gość Sabina 50 lat
a ja moze musze byc informatykiem buhahaha

Gość normalna......
jezeli mam byc szczera - nigdy nie widzialam demonstracyjnego karmienia :O nie moge sobie nawet wyobrazic - jak mialo by to wygladac :O glowka dziecka ZAWSZE zasloni ten NIEZYKLE PERWERSYJNY KAWALEK CIALA :P- kto jest w stanie zobaczyc cokolwiek- musi wpatrywac sie natarczywie i niedysktetnie !!!!! wiec jak ci przeszkadza - to nie patrz - :)

Gość Bolek245
Sabina 50 po co te podchody?

normalna >>>> a ja owszem, widzialam :o Tak jak można demonstracyjnie sie obściskiwać, tak można demonstracyjnie karmić piersią :o I mnie nie sama pierś wprawia w zaklopotanie, wprawia mnie c z y n n o ś ć :o Dla mnie to coś intymnego i osobistego :o

Gość normalna......
dla ciebie intymne i osobiste - dla mnie naturalne i normalne ... faktem jest ze ty nie musisz przystawac i patrzec - mozesz isc spokojnie dalej ... czasem dziecko tylko spi przytulone do matki czy to tez intymne i osobiste?

Gość arabeska22
do"można nakarmić dziecko " - popieram w 100% Bolek...zalosny jestes...

Gość normalna......
jezeli TA czynnosc wprawia cie w zaklopotanie - to sory - ale to ty masz problem :)

Gość arabeska22
normalna..o to chodzi,ze czasami zdarzy sie,ze siedzisz w ogrodku w miescie, w centrum handlowym na lawce i obok ciebie siada kobieta i zaczyna karmic dziecko..i jak tutaj "nie widziec"???mam wstac i odejsc ostentacyjnie, czy odwrocic sie tylkiem i udawac,ze nie slysze mlaskania dzieciaka??

Gość Bolek245
arabeska22 GOWNIARZA CHCESZ ZE MNIE ZROBIC?teraz wiem kto sie podszywa

Gość normalna......
a jak by karmila z butelki? mlaskanie bylo by inne? bardziej znosne? ja mysle ze dziecku ulewalo by sie jeszcze gorzej , dzieci karmione piersia nie jedza tak lapczywie - sa spokojniejsze z natury :) mam trojke - wiem :P

Gość Sabina 50 lat
wszyscy jestescie crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!glupot ludzka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie przystaję i patrzę, ale jesli siedzę na ławce a kobieta siada obok mnie i zaczyna karmić... to wybacz, ale nie jestem tym zachwycona :o Zwłaszcza, że 2 metry dalej jest kolejna pusta lawka :o Tak, widok dziecka przytulonego do matki jest czymś intymnym i bardzo osobistym w moim odczuciu. Nie mam problemu, nie wprawia mnie w zakłopotanie karmiaca przy mnie piersią siostra, nie pesza mnie czule i intymne gesty wśród rodziny. Nie mam natomiast potrzeby bycia mimowolnym uczestnikiem tego typu zachowań u obcych mi ludzi. Niesmak u mnie budzi wywalanie publicznie prywatności. Oczywiście, nie mam zamiaru nikomu zabraniać karmić piersią, czy to dyskretnie czy nie w miejscu publicznym. Po prostu piszę jakie odczucia to we mnie budzi i tyle.

Gość normalna......
Nie przystaję i patrzę, ale jesli siedzę na ławce a kobieta siada obok mnie i zaczyna karmić... to wybacz, ale nie jestem tym zachwycona Zwłaszcza, że 2 metry dalej jest kolejna pusta lawka wybacz - ile razy juz ci sie to zdarzylo? :O mam odczucie ze notorycznie :P siedzisz godzinami na lawkach ? nie dramatyzuj

Gość normalna......
obrzydzeniem napawa mnie pijaczyna na ulicy , wydzierajaca sie para , bojka uliczna .. czule gesty , okazywana milosc - jest piekna :) przynajmniej powinna byc odczuwana jako piekno ludzie - co z was za ludzie? :O

normalna>>> skąd podejrzenie, że dramatyzuję? Nie jest to dla mnie trauma, która mnie prześladuje przez całe życie :D Mieszkam na osiedlu, gdzie jest piekny park i dużo młodych matek z malutkimi dziećmi, więc tego typu sytuacje zdarzyly mi sie kilkakrotnie, ot, tyle. Mam chwilke czasu, trafilam na ten topik, zainteresowal mnie, wiec napisałam o tym i nie mam tu zamiaru prowadzić jakiejś krucjaty :D

Gość Bolek245
Dziwia mnie wypwiedzi ludzi ktorzy nie maja dzieci a zabieraja glos.

Bolku, dlaczego Cię dziwią? My tutaj nie dyskutujemy o pieknie macierzyństwa, tylko o czyms zupelnie innym.

Gość Bolek245
Dyskutujemyu o karmieniu w miejscu publicznym i osoby ktore nie maja jeszcze dzieci sa przeciwne choc nie wiedza co znaczy macierzynstwo.Nie mozecie uszanowac czyjegos wyboru?Czemu bronicie karmic piersia?czy zagladacie i wpatrujecie sie w biust matki przeciez ona nie pokazuje wszystkim naokolo swoich piersi tylko karmi swoje dziecko!!ludzie zrozumcie to w koncu!!!

Gość qwertyu
jeśli nie chcecie żeby ludzie gapili sie na wasze gołe cycki to po prostu nie karmcie w miejscach publicznych, bo ludzie mają prawo się na nie gapić i mają gdzieś to czy powinni czy nie powinni, zwłaszcza faceci, a jeśli nachalnie się gapią to wam bedzie wtedy głupio, nie im ;p w afryce owszem karmią gdzie popadnie, ale często też chodzą ledwo co przykryci jakims kawałkiem materiału, lub całkiem nago i co? mamy brać z nich przykład? ludzie w krajach cywilizowanych nie powinni tak obnażać się publicznie

Gość arabeska22
"Dyskutujemyu o karmieniu w miejscu publicznym i osoby ktore nie maja jeszcze dzieci sa przeciwne choc nie wiedza co znaczy macierzynstwo.Nie mozecie uszanowac czyjegos wyboru" - wlasnie Boleczku o to CHODZI!!! chodzi o to,ze nie tylko same matki, ktore musza karmic chodza po swiecie.Sa jeszcze inni ludzie, ktorym to wlasnie nalezy sie szacunek. "czy zagladacie i wpatrujecie sie w biust matki przeciez ona nie pokazuje wszystkim naokolo swoich piersi tylko karmi swoje dziecko!!" - juz bardziej monotematycznym byc nie mozna!!! zlituj sie babochlopie!!!

Gość Sabina 50 lat
no wlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnieeeeeeeeeeeeee!! jestescie wszyscy nienormalni buuuuuuuuuuuuuuuuuhaha!!!!qwertyu idioto!!! bolek ty tez!!można nakarmić dziecko powalilo cie na maksa. thfthfghfghfghfhfh to jestem ja i sabinka jest normalna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bolku, nikt tu nikomu nie zabrania karmienia piersią jak mi sie wydaje. Nawet w miejscu publicznym. A już napewno ja nikomu tego nie zabraniam, tylko zwracam uwagę, że jest to czynność, którą nalezy robić dyskretniej, niż robią to niektóre mamy.

Gość Bolek245
Arabeska brak ci inteligencji mowie to samo w kolko aby takie babsko jak ty zrozumialo w koncu.A czy ty uwazasz ze ludziom ktorzy nie karmia nalezy sie szacunek bardziej niz kobiecie karmiacej a to niby dlaczego?I nienazywaj mnie babochlopem bo ja cie nie nazwalem kurwą a moze nia wlasnie jestes

Gość Bolek245
Babochlopem moze jest twoj facet bo ja jestem w pelni mezczyzna co widac gdyz bronie kobiet a nie latwych ciz jak ty

Gość Bolek idz lepiej
ugotuj obiad dla swojej zonki a nie pierdol tutaj glupot zalosna kreaturo..kimkolwiek jestes..