Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość thfthfghfghfghfhfh
Grazynka dokladnie - jest cudowna czastka mnie w jakis sposob, ale mam swiadomosc, ze dla innych moze byc tylko rozwrzeszczanym dzieciakiem. A mam w zwyczaju szanowac wolnosc i swobode innych. I naprawde - poszanowanie innych nie jest wcale takie trudne i wcale nie opdbywa sie kosztem dziecka.

Gość Bolek245
Grazynka ty naprawde jestes niemadra.Obrazasz wszystkich jak leci jesli mi by przeszkadzal zapach kobiecego mleka w czyims domu o ile bym go wyczul w co nie wierze nie chodzilbym tam ze wzgledu na ten zapach ktory tak jak ciebie by np.obrzydzal badz powiedzialbym nie przyjde bo nie lubie zapachu twojego mleka w waszym domu i tyle kto tu mowi o meblach.A ty idziesz obrzydza cie zapach a cieszysz sie do nich jakby nigdy nic a na forum mowisz o zapachu w ich domu.

Gość Bolek245
nie chcialbym takiej znajomej i mam nadzieje ze takiej nie ma wsrod znajomych.Ale mniejsza o to.Lepiej nie miej dzieci.

Gość dokladnie i potem bedzie
"kochanie, nie kop pana, bo sie spocisz" dlaczego nie mozecie zrozumiec, ze NIE DLA KAZDEGO jest to piekny widok!!!czy to jest takie trudne i trzeba obrazac od durnych bab, idiotek itd??? dlaczego nie mozemy zyc zgodnie i nie robic innym tego typu "przyjemnosci" wiedzac, ze nie kazdy jest zapatrzony w dzieci ssajace nabrzmiale obce piersi!! Jezlei to wszystko jest takie naturalne, to chodzmy nago w lecie...przeciez jest goraco, wiec po co nam jakiekolwiek ubrania..

Gość qeeeen
może jeszcze zaczniemy przewijać dzieci w kościele? bo przecież to też normalna czynność...

Gość normalna......
grazynko - Bolek ma racje :P to faktycznie brak kultury obrabiac znajomych na forum publicznym :O ps. mleko nie ma zapachu - byc moze kobiecina byla nieswiezo ubrana , ale to nie ma nic wspolnego z karmieniem dzieciaka :O

Gość grażynka z miasta
Bolku - czy wymieniłam tu jakieś nazwisko? Jako sprawiedliwy obywatel - prosze bardzo - idx do obrazonych przeze mnie ludzi i powiedz im, ze uwazam, że w ich domu roznosi sie nieprzyjemny zapach mleka. Widzisz w ogóle absurd sytuacji, którą stwarzasz?

Gość Bolek245
Grazynka nie miej mowie ci nie miej dzieci bo bedzie cie obrzydzal zapach wlasnego mleka

Gość absolutnie nie
to obrzydliwe !!!

Gość normalna......
dokladnie i potem bedzie "kochanie, nie kop pana, bo sie spocisz" to jest dokladnie zdanie" matki nowoczesnej" karmiacej hippem :P

Gość thfthfghfghfghfhfh
normalna - ja mieszkam za granica, i tu sa takie miejsca w kazdym centrum handlowym... iftar. - tak, dla mnie to oHyda. Jak sadze, dla Ciebie jakby ktos usiadl obok Ciebie, mlaskal i oblesnie jadl nieladnie pachnace jedzenie, przy tym by sie slinil, to nie bylaby ohyda. W ogole, zupelna norma? No wlasnie. To jest powszechnie uznawane za cos niekulturalnego i obrzydzajacego innym zycie. Ja wiem, ze dziecko tutaj niewinne, ale winna jest matka, jak juz pisalam wyzej. Winna matka, ktora na to pozwala obok innych ludzi. Dlatego wymieniam 2 kwestie: 1. szacunek do innych ludzi, ktorzy moze nie chca takich atrakcji, nie tylko patrzenie, ale przede wszystkim dzwieki, zapachy 2. obnazanie sie w miejscach publicznych, wyciaganie swojego biustu Nie rozumiem, ze Wam nie przeszkadza CHOCIAZBY jedna z tych rzeczy. Jsak juz nie macie szacunku do otoczenie, bo tak Was wychowano - miejscie kobiety chociaz do siebie i swojego ciala./ DZIECKU NBIC SIE NIE STANIE JAK CHWILKE POCZEKA!!

Gość grażynka z miasta
normalna - ty tego nie czujesz, podobnie jak nie czujesz swojego potu do momentu, jak zajmą sie nim bakterie (nie jestem pewna, czy zrozumiesz, o czym mowię) Już w ogóle abstrachujac od tego, ze matki nie czują, że dziecko ma pełne majty. Kazdy inny czuje na odległosć, a matka musi dopiero przystawic nos do pieluchy. Mnóstwo razy widzialam taka sytuację. To chyba jakas ochrona organizmu przed tym smrodem.

Gość alez oczywiscieze mleko ma
zapach!! mdly i slodkawy

Gość ko
ale przeciez to nie chodzi ze mleko smierdzi tylko jak sie dziecku uleje to po prostu lcza sie enzymy trawienne w buzi i brzuchu malucha i po prostu taki zwarzone mleko ma taki zapach to jest normalne od zawsze nasze babki tak mialy matki my i nasze córki tez eda tak miec normalna sprawa a co do cudownosci naszych dzieci ja uwazam ze kazdy swoje kocha ponad wszystko i jest najlepsze najpiekniejsze i tak dalej ale tego nikomu nie narzucam bron panie boze a wy tak nie macie co do swoich dzieci

Gość Bolek245
Kobieto nie musisz wymieniac tu nazwisk.Swiadczy to tylko o tym jaka twoi znajomi maja kolezanke.Z tego co teraz napisalas to jestes jeszcze plotkara,bo uwazasz ze ktos by polecial jakby byla mozliwosc i powiedzial twoim znajomym, widocznie sama tak robisz.

Gość normalna......
thfthfghfghfghfhfh , dziewczyno z twoim nastawieniem najprawdopodobnie pokarmu w ogole nie dostaniesz , pojecia nie masz o delikatnosci i zlozonosci calego zagadnienia.... :O dla ciebie goly cycek , obnazanie sie w miejscu publicznym :O idz sobie poogladaj reklamy - jestes dzwignia handlu :P

Gość arabeska22
wlasnie "ko" - o to chodzi!!! aby nikomu sie nie narzucac!! i nie narzucac widoku karmienia i zapachu..amen

Gość Bolek245
normalna jak i ja nie zrozumie bo nam takie rzeczy raczej sie nie zdarzaja poprostu myjemy sie!!!!!!!!!!!!!!!!a ty jeszcze dodajesz ze u twoich znajomych te mleko smierdzi bo ona sie nie myje czy co?

Gość grażynka z miasta
normalna, chyba jednak nie umiesz czytac, skoro kolezanka już minimum 3 razy napisała, ze ma dziecko i że je karmiła, a ty jej walisz cos o tym, ze dzieci nie ma, że pokarmu nie dostanie itd.

Gość ko
a co obarzania sie to macie jakies problemy ze soba czy jak przeciez jak karmisz dziecko to ie wywalacie na wierzch calych piersi czy nie sciagacie calej bluski tylko lekko okrywacie kawałek sutka przystawiacie dziecko i jak macie pieluchee mozna sie zaslonic jak nie to tak mozna dziecko do piersi przystawic ze nie widaac i nie ma problemu

Gość Bolek245
to nadal pytam po co tam łazisz?

Gość arabeska22
Bolek- jak nie zauwazyles to to forum w polowie jak nie wiecej oparte jest na obgadywaniu znajomych i rodziny, z ta roznica, ze tutaj robi sie to ANONIMOWO nikomu nie szkodac..

Gość normalna......
grazynko - ty rowniez mieszkajaca za granica :P bedziesz kupowac w przyszlosci sloiczki znanej firmy -

Gość thfthfghfghfghfhfh
NORMALNA PISZE CHYBA 10 RAZ, ZE MAM DZIECKO, I KARMILAM PIERSIA, NIE BYLO PROBLEMOW Z POKARMEM\. Jednak jakbym nie miala dzieci, to sprawilabys mi duza przykrosc swoim komentarzem, wiec niemniej - gratuluję. I wlasnie ja nie uwazam piersi za CYCA, tylko za PIERS. Wiec nie pisz, ze dla mnie piers to cyc, bo jest dokladnie odwrotnier

Gość grażynka z miasta
ko - ale W KOSCIELE chyba nie trzeba tego koniecznie robic, nie uwazasz? W kosciele sie nie je, nie gada, nie pije, nie beka, nie pierdzi, nawet sie za bardzo nie rozgląda. Wiec skad pomysł, żeby w kosciele rozpinać bluzkę, robic jakąś gimnastykę i bawic sie cyckami? Przeciez to sie kupy nie trzyma

Gość
thf coś tam to ty w ogóle nigdy w zyciu nie daj sobie zrobić dziecka. Bo dzieko robi kupę. I trzeba je przewinąć. To dopiero ochyda. A jak przestaniesz je karmić mlekiem to zacznie zwracać niestrawionymi resztkami jedzenia. A to już ochyda ochyd.

Gość normalna......
a nie pisalas czasem ze masz cycusie tylko dla meza? :P to jak to w koncu z toba?

Gość
Grażynko nie widzisz subtelnej róznicy pomiedzy pierdzeniem a karmieniem dziecka???

Gość grażynka z miasta
Normalna - jasne. A tobie życze wszystkiego najlepszego na dalszej drodze laktacyjnej i oby do osiemnastki! Nie zapomnij synka nakarmić cycusiem zanim wyjdzie na randkę, żeby nieborak z głodu nie padł