Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jola..

karmiąca kobieta dziecko w kosciele

Polecane posty

Gość Bolek245
ko oni one nie zrozumieja.To ja jestem Facet i moja zona karmi dziecko i nie mam pretensji ze karmi w miejscu publicznym bo wiem ze robi to dyskretnie i nikt jej tam nie zaglada,poprostu nie widac a takie kobiety nie potrafia tego zrozumiec.Nie chcesz nie karm ale daj wybor innym!!

Gość
Grażynko nie widzisz subtelnej róznicy pomiędzy karmieniem dziecka a pierdzeniem???

Gość grażynka z miasta
To niech sobie karmi. Nawet prawdopodobnie nikt jej słowa nie powie. Tylko sama z siebie robi bar mleczny, cyce, za którymi jest jakas tam osoba, zupełnie nieważna, nieistotna, stanowiaca tylko stojak do cycków.

Gość grażynka z miasta
iftar - idź do meczetu, gdzie masz byc zakryta od stop do glów, albo do bazyliki swietego piotra, i tam "odsłoń dyskretnie" brodawke - zobaczysz, jak cię wypieprza na zbity pysk

Gość thfthfghfghfghfhfh
iftar - wiesz pisze 11 raz - MAM DZIECKO I KARMILAM PIERSIA!! i nie brzydze sie swojego mleka, swojego dziecka, jego kup i wymiotow. Bo to MOJE DZIECKO. Ale u innych juz mnie to obrzydza - to normalne, ze swoje nie obrzydza, a cudze tak! ja szanuje innych, wiec nie narazam ich na ogladanie czy wachanie czynnosci obrzydliwych zwiazanych ze mna, czy z moim dzieckiem (dopoki oczywiscie nie jest sytuacja krezysowa, wymioty nagle dziecka itp, ale karmienie piersia NIE JEST sytuacja kryzysowa) KOBIETY NAUCZCIE SIE CZYTAC!

Gość Bolek245
Do przeciwnych karmienia dzieci w miejscach publicznych.Otoz sa biustonosze dla kobiet karmiacych gdzie wystarczy odpiac miseczke nie widac nic!odpinasz miseczke gdy dziecko ma juz buzke skierowana do piersi.Zona taki ma!Polecam!

Gość
Chwalić Boga Polska to nie islam :D :D :D Wy dwie macie w sobie tyle jadu i zacietrzewienia, że obdzielić byście nim mogły ćwierć wojska układu warszawskiego :D

Gość grażynka z miasta
Twoja żona ma jeszcze cos innego czy tylko akcesoria do obsługiwania dziecka? Jak mowisz o swojej zonie, to ja widze tam cyce - zasłoniete jakims biustonoszem, doczepione go jakiejś postaci, ale te cyce karmiace są nr 1

Gość thfthfghfghfghfhfh
DOKLADNIE GRAZYNKA - NIKT SLOWA NIE POWIE. Trudno. Ale kazdy ma wyrobiona juz opinie nt. kultury takiej kobiety i jej kobiecosci. A wlasciwie braku jednego i drugiego. Wievc karmcie prosze bardzo i powtorze jak ktos duzo wczesniej napisal, i juz toi powtarzalam - dzieki temu mam latwosc w rozpoznawaniu z jakim typem czlowieka mam do czynienia - bez szacunku dla innych, dla swojego ciala, niewychowanym, bez kultury.

Gość normalna......
grażynka z miasta , ja mam droge laktacyjna za soba , nie robilam z tego nigdy sensacji i cyrkow :O teraz patrze tylko z niedowierzaniem na takie produkty konsumpcyjne jak ty i nadziwic sie nie moge :O

Gość grażynka z miasta
O ile mi wiadomo, bazylika swietego piotra w Rzymie raczej też nie ma zbyt wiele wspolnego z islamem

Gość Sabina 50 lat
thfthfghfghfghfhfh a chcialabys aby ktos zalozyl topic widzac wlasnie twoje dziecko w sytuacji kryzysowej?nie odzywalam sie tylko czytalam ale teraz juz nie wytrzymalam.Moze jestem stara ale swoje zdanie mam.Nie broncie kobietom karmic jesli taka jest ich wola.

Gość a mnie obrzydza
widok kobiet w stringach na plazy, dlaczego ja mam ich gole tylki ogladac, a potem takie pisza jak ich to obraza widok kawalka biustu matki karmiacej. A te spodnie biodrowki, czy raczej podbiodrowki, ilez to razy widzialam, rowniez w kosciele, przedzialki tych laluni gdy tylko sie schylily. Za to karmiaca wkosciele widzialam tylko raz, ale jej piersi jakos nie dojrzalam.

Gość thfthfghfghfghfhfh
iftar - przeczytaj cal;y topic laskawie, zanim sie wypowiesz. A latwo zorientujesz sie, kto tutaj ma najwiecej jadu. I sa to wlasnie kobiety karmiace, lub je popierajace. To one najbardziej obrazaja. A do Bolka - zajmij sie do cholery jakas robota porzadna, a nie przedpoludniami siedzisz na kobiecym forum i pieprzysz o karmiacych piersiach swojej zony. Boze, zalamalabym sie jakbym miala takiego chlopa.

Gość grażynka z miasta
Jak ja widze tamą matke, która ze swojego macierzyństwa robi jakis pomnik, jest zdania, że wszyscy musza akceptowac jej publiczne obnazanie się, a potem nikomu nie wolno krzyknąć na jej dzieciątko, nikomu nie wolno zwrócić dzieciatku uwagi, sama zaniedbana, jak strasydło, ale byle dziecko miała wszystko co sobie zamarzy - to dla mnie to nie jest człowiek, nie jest kobieta tylko chodzący inkubator i chodzące cycki.

Gość normalna......
mowimy tutaj o karmieniu , fakt ze Bolek jest dumny z postawy zony to naprawde rzadko spotykany przyklad :) dla innych facetow oznaka kobiecosci jest mini ,obcasy, i markowe ciuchy , dla czlowieczenstwa miejsca brak , postawa ludzka to dzisiaj - wynaturzenie :O

Gość thfthfghfghfghfhfh
sabina 50lat - byloby to niesprawiedliwe, gdyz sytuacja kryzysowa np. wymiotujace dziecko (a nawet ja) to sa rzeczy niezalezne od czlowieka. Natomiast swiadome karmienie przez matke w miejscu publicznym, gdy jest naprawde cala masa wyjsc z sytuacji i inne kobiety sobie radza bez problemu NIE JEST SYTUACJA KRYZYSOWA, ANI NIEZALEZNA. jest swiadomym wyborem kobiety, ktora to robi. WIDZISZ ROZNICE?

Gość arabeska22
do "a mnie obrzydza" - mnie tez obrzydza widok kobiety w stringach, czy poldupki widoczne znad spodni , ale tez nie lubie widoku karmiacych kobiet..jedno nie wyklucza drugiego!

Gość Sabina 50 lat
thfthfghfghfghfhfh nie martw sie o moja prace bo wlasnie ja wykonuje przed komputerem o ile wiesz ze siedzac przy komputerze mozna pracowac.Co zdziwiona ze nie pracuje np.na budowie?ach widzisz bo mozna byc informatykiem.

Gość arabeska22
Sabina - a kto tu sie martwi o twoja prace?? nie zauwazylam zadnej aluzji do twojej pracy??!! czyzby urojenia IT??

Gość thfthfghfghfghfhfh
bolek i sabuina - wkopales sie chlopie...a innych oskarzales o bycie jedna i ta samo osoba...idz gdziecznie zajac sie teraz dzieckiem...bo sie skompromitowales...musisz sie podszywac, sam nie umiesz przekonac do swojego zdania? matko..ide stad, bo mam wrazenie, ze wszyscy tutaj tak reobia i byc moze polemizuje z jedna osoba...szok.

Gość thfthfghfghfghfhfh
arabeska - ja mialam zastrzezenia do pracy bolka - bolek i sabina to ta sama osoba buahaha.

Gość grażynka z miasta
bo moze sabina to bolek i stąd komentarz sabiny co do zarzutu o braku pracy i zajecia - skierowanego do bolka

Gość arabeska22
ohhh..rzeczywiscie..ojj Bolek Bolek.. Moze sie okazac, ze Bolek to jedna z tych matek wyciagajacych piers na zawolanie, tylko przed kompem zmienia plec..zalosne

Gość normalna......
thfthfghfghfghfhfh "arabeska - ja mialam zastrzezenia do pracy bolka - bolek i sabina to ta sama osoba buahaha." miejmy nadzieje ze twoje DZIECKO ma wiecej oleju w glowie , zachowujesz sie jak nastolatka :(

Gość grażynka z miasta
no, to bolka mamy chyba z glowy chyba ze powroci jako nie wiem- lolek, wacia albo kto wie co jeszcze

Gość arabeska22
ojj chyba "normalna..." to tez Bolek i Sabina:)

Gość thfthfghfghfghfhfh
bolek zapewne jest kobieta...co zreszta nasuwalo mi sie od poczatku..ludzie i jak tu z kims podyskutowac, skoro jedna osoba podszywa sie pod kilka, i tworzy sztuczny tlum osob o tej samej opinii...odechcialo mi sie. DZIEKI, PA!! pozdrawiam WSZYSTKICH

Gość grażynka z miasta
tez spadam - ale z dobrym samopoczuciem :P

Gość normalna......
thfthfghfghfghfhfh no to idzze w koncu , cos mi sie zdaje ze ten "tlum " to ty tworzysz :(