Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żeby to cholera

mój narzeczony to straszny dupek!!

Polecane posty

Gość żeby to cholera

leń, brudas, większość czasu spędza przed komputerem w gaciach, lub z kolegami. zamiast ze mną spędzić czas nie wiem chociażby na bzykaniu się on lezie z kumplami na browar . Chciałabym mieć dziecko ale" staramy się" może ze 3 razy w miesięcu!!!!!!! bo albo jest zmnęczony albo u kolegów. Kurwa za miesiąc ślub a mnie szlak zaraz trafi. Wczeraj obroniłam magistra i chciałam jakoś to uczcić a on do mnie właśnie, że idzie do kolegi na urodziny. A niech spierdala gnój

Gość żeby to cholera
tak sie tylko chciałam wyżalić

Gość jezuu po co takie laski pytaja

Gość żeby to cholera
nie wiem czemu z nim jestem. Chyba nie lubie być sama

Gość olpk
wiesz ja siie tak zachowuje jak mam cos do ukrycia jak czuje sie gorsza jak u niego z praca?

Gość jjjjjjjjjjjjj
i ty chcesz znim wziasc slob to chyba desperatka jestes tyle fainych i pozadnych naprawde kolesi jest przedslubem to powinien tymbardziei kolociebie biegac jak kolo jajka a nie taki cyrk ale to twoi wybor:)

Gość żeby to cholera
mam psa...właśnie dlatego go kupiłam, żeby mieć z kim spędzać czas! Jak u niego z pracą?? nie lubi jej. Lubi tylko kompa, kolegów i siebie. Jeśli chodzi o zdrady to napewno mnie nie zdradza. Pewnie zapytacie skąd mam pewność- a bo mam! Jest niewychowany, nie umie się zachowac w towarzystwie,ubieram się jak 20-to letni gówniarz. Na dodatek w łóżku zachowuje sie jakbysmy mieli po 50 lat.

Gość skoro taki dupek
to dlaczego jest jeszcze narzeczonym? Jakis paszczur z ciebie, że wszystko jedno jaki, byle był w ogóle? Daj spokój, po co taki darmozjad, co nic nie będzie robił, a ty bedziesz jego służącą?

Gość żeby to cholera
wiecie co nie jestem juz pierwszej młodości, desperatką chyba tez nie. Może jestem jakas psychiczna. Poprostu nie chce mi się już szukac faceta. Znów zaczynać wszystkiego od początku, te randki, przymiarki...dziecinada. Chyba na łeb upadłam! Oj bede cierpiała w przyszłości.

Gość jkzsml
kobieto zrezygnuj z niego ,nie będziesz z nim szczęśliwa

Gość żeby to cholera
właśnie wyszedł z wanny i stwierdził czy nie chce się z nim kochać. Bo najpierw sie pokochamy a później pójdzie do kolegi

Gość jjjjjjjjjjjjj
niezycze ci zle ale wprzyszlosci jak sie niezmieni to bedziesz cierpiec twoi wybor wsumni elepszy ryc niz nic he:)

Po co ty chcesz z nim ślub brac ? I dziecko z nim mieć ? Chcesz sie tak użerać całe życie z jakimś gnojem ? Słyszałas kiedys takie coś ze lepiej byc samemu niz marnowac zycie z kims kto nie jest ciebie wart ? :)

Gość żeby to cholera
kurde to nie takie proste....mam mieszkanie w które powiedzmy on włożył jakies pieniądze, parte sprzętów jest jego i nie wiem czy dałabym rade wszystko mu spłacić...a i nie zarabiam zbyt dużo więc zakończenie możecie same napisać.

Gość skoro taki dupek
ile ty masz lat, że nie pierwszej młodości? Kobieto, obudź się, po slubie będzie jeszcze gorzej... A potem będzie ci mówił, że widziały gały co brały. Po co ci taki ktoś????

Gość jkzsml
kobieto uciekaj od niego jak najdalej-zamiast z tobą to idzie z kolegą w takim dniu,no i seks jeszcze byle jaki zupełnie bez taktu ikultury i ty my ślisz o dziecku z nim?oj zastanów sie

Gość żeby to cholera
ale ja nie dam rady finansowo dziewczyny

Gość żeby to cholera
mam na utrzymaniu dom- przynajmniej jest mój

ratuj sie poki mozesz potem bedzie gorzej jak on o ciebie teraz nie dba nie zabiega to co bedzie potem???? musisz podjac decyzje a sily same przyjda . co to za narzeczony co spedza czas z kolegami a ty w domu z psem i tak juz zawsze bedzie bo on sie nie zmieni na pewno. on sie bedzie włoczyl a ty przy garach jaka słuzaca bo totwoj obowiazek niby i ciagle sama... RATUJ SIE!! mowisz len brudas .. współczuje nie wiem jak sie z nim kochasz..chyba nie za bardzo przyjemnie.. on nie jest twoim typem pod kazdym wzgledem im szybciej odejdziesz tym lepiej dla ciebie

Gość jkzsml
popieram j/w

na co ty czekasz?? skoro teraz zrobilas magistra wnioskuje, ze mozesz byc ok 30-skoro piszesz, ze nie pierwszej mlodosci. i co nie dasz rady? nie zartuje!!!! jesli czegos bardzo pragniesz to mozesz to uzyskac!!! tylko zrob cos ze swoim zyciem!!! a potem bedziesz stara, zrzedliwa baba narzekajaca na swoj los i zycie. ale tak naprawde to wlasnie teraz marnujesz swoja przyszlosc. jesli nie zminisz zdania to zycze ci powodzenia!!!!

Gość prowokacjaaa
jakich mało:)))

Nie wiem czy to prowokacja ale wiem że takie przypadki istnieją, nawet mam taki w rodzinie, że za mojego wujaszka nieroba, brudasa i pijaka, który ostatnio ma nawet tendencję do narobienia sobie długów wyszła własnie taka panna która nie chciała zostac starą panną. Wtedy miała 32 lata, teraz ma 37, wredne rozpieszczone dziecko które sie nikogo nie słucha i lubi rzucać w ludzi kamieniami i w niedługim czasie będzie rozwódką oczywiście z własnej woli bo ilez można wytrzymać z kolesiem który nie szanuje ani twojej pracy ani ciebie. Tez uważam żebyś sie w to nie pakowała, nie wiem ile z nim jestes ale przynajmniej powinniscie odczekać jakiś czas.