Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czterdziestolatka 1

tabletki antykoncepcyjne dla 40-latki

Polecane posty

Gość czterdziestolatka 1

Chcialabym zapytac te nieco starsze panie jakie srodki antykoncepcyjne stosuja Jestem po kilkuletniej abstynencji seksualnej i chce na nowo rozpoczac zycie seksualne z moim partnerem. Zastanawiam sie nad metoda antykoncepcji-moj partner namawia mnie na tabletki-jednak obawiam sie troche poniewaz mam tyle lat ile mam do tego jestem palaczka Jak pigulki na was dzialaja i czy macie jakies dolegliwosci przy ich braniu.Wiem ze pigulki starszej generacji byly zabronione dla palaczek powyzej 35 roku zycia.Jak to wyglada teraz?

Gość z tego co wiem123
gdy skonczyla, 40 lat lekarka zabroniła lekow anty, polecila wkładkę domaciczna, nie zdecydowalam się

Gość czterdziestolatka 1
nie bardzo chcialabym miec wkladke-to pewnie kwestia psychiki. Nie ma tu zdnych czterdziestek stosujacych antykoncepcje?

Gość ja-cilest
ale nie palę i wszystkie wyniki badań mam dobre

Gość rigevidon
biorę od co najmniej 8 lat, zacząłam, po 40, palę ( lekarz o tym nie wie) jestem pod stałą opieką, tzn, badania,krew, cytologia itp, wszystko ok. Mam 49 lat. Tabletki na receptę z dopłatą. Mam wizytę co trzy miesiące, bo tylko tyle może mi przepisać jednorazowo. Ale jak ja to mówię to jedyny facet w moim życiu , gin znaczy się, który potrafił mnie zdyscyplinować. Wszystkie badania mam ok.