Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam tego dosc

moja kolezanka ma nadwage ...

Polecane posty

Gość 1234567........
Shaneeya.....dzięki :) i ja popieram Twoje wypowiedzi :) no cóż ja widzę że naszej autorce chyba nie chodziło o takie wypowiedzi jak nasz a raczej kogoś kto poprze jej zdanie i napisze że ludzie puszyści to........... i tutaj padnie masę wulgaryzmów pod ich adresem

Kobieto jak nic chłopa Ci potrzeba, znajdź sobie jakiegoś i przestań się frustrować czyimś szczęściem.Jesteś po prostu żałosna.

Gość 1234567........
no to zostałyśmy same na placu boju swoją drogą nigdy nie zrozumiem takich ludzi

Gość ja nie czaję autorko
To co dziewczyna ma sobie w łeb strzelić że ma parę kilogramów więcej. Ja na przykład też miałam 10 kg nadwagi i sie nie przejmowałam tym, a przynajmniej nie tak jak ty bys chciała, nie płakałam po nocach, nie odmawiałam sobie słodyczy nie zamykałam się w domu przed znajomymi żeby sie schować i rozpaczać oj jaka ja jestem gruba. Nie każdy się przejmuje swoja wagą, a przynajmniej nie na tyle żeby się zamykac w domu i z nikim nie spotykać. Wierz mi takich ludzi którzy maja prawdziwe problemy z otyłością nie z nadwagą, nie spotkasz na ulicy.