Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KIKI09

Historia podobna do mojejnadzieja na dziecko

Polecane posty

Ja tez zglosilam do usuniecia kochana;)) Lasania wyszła całkiem ok :p Ale ładnie Ci w tych włoskach..Ja też uwielbiam rudy kolor..Nawet sie zastanawiałam nad tym..Fragolik myslisz,ze byłoby mi dobrze np w rudych???? Asha kochana cieszę się,że wyniki dobrze-skoro tarczyca wyszła w górnej granicy przy przyjmowanych lekach,to moim zdaniem się nie martw!!!! Miłego dnia;*

Dieki fragola za maseczkowa porade.Ja mam przez pco i tarczyce 3 swiaty z tymi wlosami.Wypadaja mi garsciami juz wszystko wypröbowalam w aptece nawet od dermatologa.Moje wlosy szybko sie przetluszczaja a koncöwki mam suche. No ale jakos sobie radze i troche kamufluje pasemkami i modelowaniem na szczotke;) Ja tez pomyslalam ze wlosy u ciebie wygladaja na fachowe farbowanie.

tak ale naturalne rude jest wredne:) Fragola a jak ty dogadujesz sie z mezem po wlosku? i jak mozna spytac jak dlugo jestes we Wloszech?

Gość kiki090
czesc dziewczyny !!fragola odrzwazny kolor ale dlugo nie będziesz jeszcze blondi :) katarynka???? :-D nie ma przykładnych ani idealnych małżeństw .

fragolaa żebyś czasem bez włosów nie została :-D Ja pamiętam jak się na bląd zrobilam to był jeden wielki nie wypał omało co łysa nie zostałam i zrezygnowalam :( Dziewczynki dzisiaj mam rocznice ślubu to już 5 LAT +5lat=10latrazem!!!

Kiki 100 lat z okazji rocznicy ślubu!!! Abyscie zawsze byli takim zgodnym małżeństwem i byscie wychowali piątkę dzieci:))))) Fragolka ja tak nie eksperymentuję,bo ja mam cienkie włoski i pewnie by mi sie połamały po tylu zabiegach co Tobie;) A gdzie Sisi i Asha???Kochane co u Was?? Zadra,Nul;la??? co porabiacie? Ja wrocilam od ginka i jestem zadowolona,bo okazuje się,że nie muszę brać antykoncepcyjnych,jak nie chcę,ale kazał nam się zabezpieczyć,w razie ewentualnej ciąży,bo tak by mi ją razem z polipami wyskrobał...Poza tym jak dostanę okres-to będzie moja wina-tak powiedział i zaczął się śmiać:D Wg moich obliczeń to będzie 22-25 dc a więc kilka dni przed okresem-o ile znów mi się z nerwów nie poprzestawia...Mtko jedyna! Swoją drogą to dziwne-idę na zabieg,bo nie mogę zajść,a on mówi mi,że mam się zabezpieczyć-absurd:D Co do mojego gronkowca kochanego-powiedział,że ta bakteria jest wszędzie-w powietrzu,w domu i niemal każdy ją ma,ale jak nie daje mi żadnych oznak,ani mężowi-to nic mi nie zapisze:)))))Także 2 najgorsze sprawy rozwiązane w ciągu 15 minut wizyty..I jeszcze kochany nie wziął kasy-świetny lekarz! Ahh także moje kochane-jeszcze 18 dni do zabiegu!!! Matko byleby ta paskudna @ mi nie pokrzyżowała planów!!!!

Fragolciu zatem jak 26 dostane okres-bede zarazem(mam nadzieje wielka!!!!) po zabiegu..zatem jakos 10 pazdziernik plodne i 1wsze po operacji staranka!!! :D zobaczymy co to z tego calego zamieszania wyjdzie :o

Kochane moje fajnie by bylo jakbyśmy wszystkie zaczęły takie staranka,ale wiem,że np Kiki wzieła ten zastrzyk-dopiero po ok 3 miesiacach zacznie-no to akurat na gwiazdkę :)) Jak to było z tymi wizytami kochane u Was??? Sisi i Asha?? A Zadra miała zrobić badania-ciekawe jak tam powychodziło jej???

Kiki wszystkiego najlepszego w rocznice slubu:) Mam nadzieje ze milo spedzilas dzien z mezem.Ja mam 9 rocznice za 18 dni;)

Fragolinka ja obecnie jestem 2 miesiac na clo i möj gin möwi ze teraz musi wyjsc!akurat:( Przelozylam wizyte w klinice na 23 jak wröce z urlopu. Mam nadzieje ze zajma sie wkoncu moja tarczyca i beda czesciej robic usg niz möj gin.

No to Asha wtedy czekamy na te efekty po clo!!!! Ja wierzé,ze bedzie dobrze-gdzie ja i Fragolinka,tam wszystkie w ciaze zachodza :)) Kochana Fragolciu ciesze sie,ze tez juz konczysz to 3 opakowanie-matko jak to zlecialo,dopiero,co zaczynalas :))))

No ,ja musze go zawsze kusic bo inaczej ani rusz.I on jest czyscioszek a ja balaganiarz. Dobranoc dziewczynki!

Asha wazne,ze sie dopelniacie:D:D:D :) Dobranoc..ja sama siedze,maz pojechal na mecz,bedzie jutro bbbb pozno :(( Sisi ,Kiki gdzie jestescie??Asha idziesz juz?? :(

hello:) wczoraj nic sie u mnie ekscytujacego nie dzialo ,wiec nie pisalam,dowcip o prysznicach fajny:D,jak bym widziala mojego pod prysznicem,tylko pierdzi juz w drodze by dac znac ze zaczyna sie toaletka:D:D:D Dzis sobota wiec wysprzatam mieszkanie przy odrobinie szczescia:P ja za 9 dni cytologie...czas leci.

ascha a moze zmierz sobie temperature przez pare dni....bo masz teraz jakos owu,moze ci wykarze czy byla i kiedy:)

Czesc dziewczyny! U nas tez po lecie pada caly czas i zimno:( Ciesze sie ze wykorzystalam ostatni dzien lata i 1 wrzesnia wysmazylam sie nad morzen. A z ta temperatura nie mam doswiadczenia,nigdy tak nie sprawdzalam.Mysle ze jak bedzie co 2 dni przytulanko to nic nie przeocze;)

Zaden tam osiolek.Fajnie sie czyta twoje posty fragola. A dziewczyny chyba jak co weekend zaniedbuja forum. Ja tez ide cos porobic,jakies pranko itp. Pa!

czesc dziewczyny!!! dziękuje za życzenia tak wieczor minął przyjemnie chociaz troszkę za dużo wypiłam i musiałam sie położyć :) no ale wiecie musielismy to uczcić ;) jutro mam chrzciny znowu impreza a za tydzień w sobote jedziemy na roczek do mojej kumpeli i znowu imprezka i same wydatki potem wizyta u gina i zastrzyk i tak zleci wrzesień..... u mnie zimno zdaje sie że już po lecie na mnie nie czekajcie z tymi staraniami tylko dzialajcie szkoda że nie zaczniemy wszystkie w jednym czasie no ale cóz nic na to nie poradzimy :( idę na obiadek -milego popołudnia życzę :)

No wlasnie co z katarynkaaaa,nulla i zadra? Ja bylam z mezem na przejazdzce,potem zjedlismy w mc donaldzie:) U nas 3 dzien pada i zimno. Fragola a ty nie posiedzisz spokojnie jak nie masz nic do roboty i bierzesz sie za wlosy;)

hej kochane...Ja caly dzien siedzę u kumpeli-innej żony piłkarza..I tak rano na rolkach,potem obiad zjadłysmy-zrobiłam zupę z kurek, poxniej mecz oglądałyśmy!!! Jestem wściekła,bo mój M ma problemy z tym trenerem-bardzo nie lubi go i nie daje mu szansy na grę..Ah mowię Wam..Napiszę książkę o tym jak w polskim futbolu wygląda rzecz 'od szatni'...To się w głowie nie mieści jak oni traktują piłkarzy-gorzej jak worek kartofli!!! NIENAWIDZĘ TEGO ZAKŁAMANEGO,ZKORUMPOWANEGO ŚWIATA!!! Buzxiaki moje drogie..jestem załamana życiem!

kataryniaaa no co ty,mam nadzieje ze nie jest tak zle i ze u ciebie tez zaswieci slonce;) Mi tez nie jest latwo i przyjemnie ale mam to gdzies!

Kochana Asha-ja juz od 3 lat mam takiego doła w związku z pracą męza-wciąż jakieś niesprawiedliwości!! On jest zaje...piłkarzem(grał przeciez za granicą),a traktują Go jak szmaciarza z rezerw..Ja już psychicznie nie potrafię... Jestem taka wkur..na tych trenerów ,to są takie hu..je ,że nie pytaj!!! Psyche mam już tak zrytą,zresztą jak mój mąż!!!! Mam to już gdzieś,zabiję kiedyś tego trenera-przysięgam!

A wiecie jaki jest największy paradoks,że on tak zavchwala Go,że tak świetnie gra,tak go chciał,ściągnął do klubu!!! I co?? teraz co on robi??Nie wystawia go do gry...nikt nie wie czemu i każdy się dziwi???Toż to bezsensu-tyle mu płacą i go nie wystawiają,to po jakiego hu..ja go brali????????????????? Sory,ale muszę ochłonąć!