Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adrian.......22

jak ją namówić do usunięcia ciąży?

Polecane posty

Gość chcesz rady
a powiedz ile ta dziewczyna ma lat?

Gość babcia2009
Jeszcze jedno bo zapomniałam,może twoi rodzice chcieli cie wychowac na normalnego czowieka tylko ty sie nie dałes więc teraz nie decyduj za nich bo nie wiesz czy oni mają takie zdanie jak ty.Jeśli są tacy jak większość tu piszących to pewnie nie będą z ciebie dumni.

Gość chcesz rady
wiesz co ci powiem szczerze że oboje jesteście idiotami... jak mogłeś się nei zapytać laski czy się zabezpiecza??? sorry ale to dla mnie żenada. Po drugie ona tez powinna o tym pomysleć. Ja nei wiem ludzie czy wy nei wiecie co to antykoncepcja?? A co do aborcji to powiem ci tak że nikt ci nei doradzi a wiesz dlaczego? bo jej nei zmusisz do niczego jeśli dziewczyna szanuje życie tej istoty to nic nie zrobisz ani prośbą ani groźba. I skad wiesz ze ona chce je wychowac? może nei chce je zabic ale nei chce je tak samo jak ty? na twoim miejscu to bym z nia o tym porozmawiała i ustalila co i jak a nie robisz nei wiadomo co ze dziecko bedziesz miał nie ty pierwszy i nei ostatni. Wiec nei podniecaj sie i nie chojrakuj że gdzieś tam wyjedziesz czy coś tam a kolegó jeśli są na takim poziomoe jak ty to tez nei słuchaj skoro podsuwaja ci pomysł zastraszania. Porozmawiaj i dogadaj sie bio ty chyba bawet nei wiesz co ona chce z tym dzieckiem zrobic. I jeśli chcesz rady to daj tu jakieś konkrety. Ile ona ma lat uczycie sie czy co...

Gość malutka9876
po pierwsze - aborcja w Polsce jest karalna. po drugie - jek nie lubisz gumek, to plecam ci 100% sposób antykoncepcyjny na przyszłość - szklankę zimnej wody ZAMIAST sexu. po trzecie - już po zabawie. Skoro jest w ciąży i chce urodzić, to potem będziesz miał sprawę o ustalenie ojcostwa. W wątpliwych przypadkach sąd zasądza badania DNA. Więc po sprawie. Potem zasądzą ci alimenty. Jeśli nie będziesz łożył na dziecko to ona dostanie kasę z funduszu a ty: 1) od 01.01.2010r. trafisz na listę dłużników. 2) jeśli będziesz pracował na czarno - wsadzą cię do paki. 3) jeśli zwiejesz - komornik upomni się o kasę od twoich starych. 4) jeśli zwiejesz - jsteśmy w Unii, dążymy do ujednolicenia prawa, więc w końcu i tak cię dorwą. 5) istneje też możliwość przymusowego odpracowania długu alimentacyjnego. i w dodatku wszyscy się dowiedzą, że nie płacisz - patrz punkt 1. skąd wiem - pracuję w opiece społecznej i często pomagam dziewczynom po przejściach z takimi dupkami jak ty. Komornika ty i twoi starzy macie do końca zycia na karku. Miłego wieczoru

wg mnie o powołaniu dziecka na świat ma prawo decydować oboje rodziców a jeśli któreś jest temu przeciwne, to druga osoba powinna zaakceptować rozwiązanie jakim jest aborcja, w przeciwnym razie unieszczęśliwi wszystkich włącznie z sobą, chyba, że jest potwornie egoistyczna i będzie mogła z czystym sumieniem patrzeć na cierpienie syna lub córki.

Gość SMUTNA_INES
Autorze piszesz , że kobiety są za aborcją a jak co do czego to jej nie chcą. To czy kobieta usunie ciąże czy nie to tylko JEJ decyzja oczywiście możesz porozmawiać o tym z nią ale ostateczna decyzja należy do niej bo to ona będzie ponosić wszelkie konsekwencje aborcji - fizyczne i psychiczne. Alimenty będziesz płacił (ty lub twoi rodzice lub państwo które po jakimś czasie się upomni o zwrot długu od ciebie). Uważam że jesteś chory psychicznie lub niedojrzały (raczej jedno i drugie). A o konsekwencjach sexu powinieneś wiedzieć i np porozmawiać z dziewczyną i powiedzieć że gdybyście wpadli to ty nie chcesz słyszeć o dziecku i że ma usunąć jak będzie w ciąży może wtedy nigdy do tego by nie doszło - bo wtedy pewnie dziewczyna nigdy by się z tobą nie przespała. Miałąm napisać spokojnie ale jesteś takim choojem że po prostu ręce opadają. Ja takiemu skoorwysynowi jak ty uciełabym fiuta tępym nożem(żeby bardziej bolało), potem wyrwała jaja a na końcu zrzuciłabym cie z 10 piętra na chodnik żebyś sie ch**ju roz***dolił jak g**wno

"Hazula jestes w moim wieku tez jestem mama i uwiez mi nie ma nic piekniejszego,jak zostac rodzicem,wiem ty nie czujesz sie gotowy,nie chcesz byc z ta dziewczyna,nie kochasz jej spoko,ale trzeba bylo o tym wczesniej pomyslec a nie teraz,to jest ruwnie twoje jak i jej dziecko nie mozesz jej kazac go usunac,lepiej sie z nia spotkaj i powaznie porozmawiaj a nie sie ukrywasz jak taki najgorszy ****nie powiem co,mosisz byc odpowiedzialny za swoje czyny...twoje dziecko twoja decyzja,pogadaj z nia a napewno dojdziecie do jakiegos wniosku,tylko nie mow odrazu ze ma usunac bo to tez jej dziecko i ona moze chciec je zatrzymac...i wtedy wszystko jasne...gratutuje tatusiu " Dowiedz się jak fajnie jest jak płacić alimenty:P.A jak nie musisz to powinnaś zacząć musieć za te teksty:P.A lepiej dla ludzi aby usunęła bo nie będzie trzeba bulić za fundusz alimentacyjny:O.

Gość jak nie lubisz
gumek to sie nie ruchaj

Gość trzeba bylo pomyslec
zanim zaczoles ruchac, jest sex moze byc i ciaza. dobrze ci tak trzyman kciuki zeby panna nie usunela