Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdfsfs

kloce sie z mezem o kase

Polecane posty

Gość dsdfsfs
to po cco gadaja?

Gość rtyuu
może po to żebyście sie do roboty wzięłi w koncu?????!!!

Gość czy Ty przypadkiem
nie wściekasz się na męża(podświadomie)? za jego niezaradność,a dostają przy tym teściowie? porada psychologa by się przydała,bo to ,co piszesz jest tylko chyba wierzchołkiem góry .....

Gość dsdfsfs
oczywiscie ze na meza tez ja pracuje 4 godz i zarabiam 900 teraz przy 7 msc dziecku nie mam mozliwosci gdzies dorobic ale na tesciow tez bo GADAJA I GADAja a wlasciwie g*daja w tym powyzsszym zdaniu najwazniejsze jest to co duzymi literami (dla tlumokow )

Gość liKTO
a maz to co za przeproszeniem,dupa blada? nie potrafi zarobic? taki z niego niedorajda zyciowy???

Gość 200 zł to dla jednego majątek
a dla drugiego nic. Zacznij szanować tą kasę co ci dają i dziękuj bo inna rodzina nawet 2 tyg by za to przezyla.

Gość kooobra
ciesz sie bo sytuacja moze sie zmienic i mozesz grosza nie dostac.. A wiec morda w kubel

Gość kooobra
ja bym sie cieszya jakbym dostala 50 zl A nie dostaje nic i mimo,ze jest ciezko potrafimy zakasac rekawy i na nikogo sie nie ogladamy..ZENUJACA JESTES

Gość a w sumie to co oni gadają
że tak Wam pomagają czy jak? bo jakoś tak dziwnie piszesz, że nie wiadomo o co Ci chodzi hehe

Gość onieeeddd
o nie takiej idiotki synowej się nabawić, niech twoi rodzice ci dają, co umieli ciebie tylko zrobić, to każdy potrafi

Gość malamiiqw
dla mnie 200zl to mi starczy na perfum ,my zarabiamy 30tys wiec twoi tesciowie to przy mnie pikuś

Gość ja zarabiam duzo mniej niz wy.
a mam drozsze od ciebie perfumy . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .glupia malpa

Gość malamiiqw
zazdrosnice i mam jedno dziecko a wy narobicie bachorow a potem ze bedie macie :) cwele mnie stac na wycieczki ,luksusy wczoraj kupilam sobie zakiet f.Zara za 450zl :)nawet bardzo ladnie na mnielezy:P bo jestem szczupla