Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4 miesiac ciazy

chce urodzic przez cesarskie ciecie ale mam watpliwosci

Polecane posty

Gość rrrrrewewdsw
kazdy ma inaczej. Ja po cc po 24 godzinach nie bylam w stanie wstac sama. Zawieziono mnie do toalety na wozku. Po zdjeciu opatrunku okazalo sie, ze dostalam uczulenia na plaster wiec mialam brzuch caly w rzedach swedzacych i pekajacych babli, po ktorych niestety zostaly szramy jak po oparzeniach w poprzek brzucha az pod pepkiem wiec zakryja to tylko wysokie majtki :( Owszem, doszlam do siebie,ale nie moglam szybko cwiczyc, nawet pilates 3 miesiace po porodzie bolalo i ciagnelo,wciaz mam "martwa" okolice szycia i brak czucia w niej a minelo juz prawie 5 miesiecy.

wypowiedzi niektorych kobiet mnie delikatnie mowiac zdenerwowaly..... napewno kazda z tych kobiet ktore chca rodzic przez cc nie mysli tylko o sobie ja bardzo martwie sie o moje malenstwa ( jestem w ciazy blizniaczej) , ale kto powiedzial ze po zajsciu w ciaze mamy odstawic na bok nasze udane zycie seksualne i malzenskie?? najlepiej wogole przestac o siebie dbac faceta odstawic na bok albo od razu wyslac na poszukiwanie kochanki , bo przeciez role matki polki juz wykonalysmy.... ludzie kazdy ma prawo wyboru !!!!! jedna chce rodzic naturalnie (i szacunek) a druga z innych powodow przez cc i nie potepiajcie tego!! mowicie tak jak by to oznaczalo ze przez ta decyzje wogole im na dziecku nie zalezy a to mylna opinia.... ja tez rozwazam cc obawiam sie porodu blizniat gdyz moga byc rozne komplikacje (to moja pierwsza ciaza) ... starajcie sie nie oceniac innych tylko ich zrozumiec...

heh kazdy mądry, szczegolnie faceci jak nigdy nie beda rodzicc. i gadaja ze to zle blablabla ale jak ich zona ich odstawi po ciazy bo bedzie czula sie luzna , nieatrakcyjna to dopiero zobacza. ja wsojemu powiedzialam, ze jesli chce dziecko to tylko cesarskie w prywatnej klinice. zgodzil sie, bo chce dla mnie jak najlepiej. a dzieci po cesarskim tez dobrze sie maja, nie wiem skad te mity ze beda chore czy cos. kobiety myslkcie o sobie, macie do tego prawo i jestescie tego warte. dzidzusiowi nic nie bedzie, jak urodzi sie po operacji. wrecz przeciewnie nie bedzie sie meczyc ani dziecko ani matka. i wszyscy beda zadowoleni. a faceci jak nie rodza to morda w kubel i spelniac zachcianki swoich ciezarnych zon!!!