xsaharax 0 Napisano Czerwiec 30, 2009 Witam :) od 1 lipca biorę się za siebie juz tak całkiem serio.. dość mam swojego brzucha i chce to zmienić.. Założenia : -MŻ -Więcej ruchu -0 słodyczy -0 tłuszczy -1 l wody dziennie (conajmniej) - nie przekraczanie 1000 kcal -pozytywne nastawienie. :) Kto ze mną ? zapraszam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ladypink Napisano Lipiec 1, 2009 O ja się mogę przyłączyć ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeee dupacki Napisano Lipiec 1, 2009 0 tłuszczu????? hmm....lpeij zmien to na weglowowdany.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 ladypink : to miło .. już jest nas dwie : oby jak najwięcej :) - śniadanko - sałatka z piersią kurczaka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 ladypink : to miło .. już jest nas dwie : oby jak najwięcej :) - śniadanko - sałatka z piersią kurczaka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fidżi 0 Napisano Lipiec 1, 2009 to ja też się przyłączę, bo po sesji mam 6 kg na plus, jak zwykle zresztą ;) z tymże u mnie podstawą wyeliminowanie węglowodanów, bo daje to najlepsze rezultaty na mój tyłasek :) no i ruch! powodzenia dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_86 0 Napisano Lipiec 1, 2009 chętnie się przyłączę :) plan mam podobny czyli MŻ i ruch, wyłączenie słodkości, białego pieczywa, ziemniaków, makaronów duża ilość wody, warzyw, owoce pod kontrolą :) chciałabym zrzucić ok 10kg, mam 170cm i ważę ok 72kg :( (niestety nie mam wagi w domu) Oby nam się udało :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cafeegirl85 Napisano Lipiec 1, 2009 a nie chcecie sprobowac south beach? na tej diecie mozna schudnac od 5 do 6 kg w 2 tyg i utrzymac wage juz na cale zycie. kto chetny to zapraszam http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4135012 ja dzis zaczelam bo ta dieta jest chyba najbardziej zdrowa i najmniej rygorystyczna..zachecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
boróweczka_Maja 0 Napisano Lipiec 1, 2009 to ja też:) ja ważę 7 0g i chcę zrzucić 7kg :) mam zamiar zrobić to do września:) aha mam 18 lat:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_86 0 Napisano Lipiec 1, 2009 boróweczka, trzymam za nas kciuki :) i lecę na spacer z moim smykiem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanne1428 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Mam 16 lat i od dzisiaj też chce schudnąć Mam 93 kg przy wzroście 173 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joanne1428 0 Napisano Lipiec 1, 2009 dodam że schudłam już ok 3 kg w wakacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_86 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Joanne1428, a stosujesz jakąś konkretną dietę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Witam Was dziewczynki :) Barszo mi miło, że robi nas się coraz więcej. Razem łatwiej i raźniej. Ja dzieisiaj oprócz sałatki (na sniadanie) wypiłam koktajl z truskawek i zjadlam pol bułki + sałatka :) Na kolacje coś małego i bedzie dobrze. Dodam jeszcze że bylam nad jeziorkiem i dużo pływałam oraz spalałam tłuszczyk na słoneczku. Oby do września były z nas laski ! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Polecam również a6w - Aerobiczną Szóstkę Weidera Myślę że pomoże nam usunąć zbędne kg, jeśli będziemy regularnie ćwiczyły. Tu link : http://www.youtube.com/watch?v=nRjEKVKACWM Zabieram się do ćwiczenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pamelkawit 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Hej! czy mogę jeszcze do Was dołączyc? Topic do którego się zapisałam chyba umarł śmiercią naturalną...nikt już sie nie odzywa, wszystkie dziewczyny pochudły a ja zostalam sama na placu boju:( jestem na etapie próbowania się z dietą ;) schudłam 2 kg przez 3 tygodnie....:) strasznie \"motywujące\" ale trwam dalej a od dzis postanowiłam naprawdę wziąc sie do roboty! Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki dziś rano waga pokazała 86 :((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 pamelkawit- Jasne ze tak :) Wszyscy mile widziani :) Dziewczyny gdzies pouciekały ale ja jestem :) Wytrwałości Kochana i pisz nam tu wszystko :) precyzyjmnie i dokladnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pamelkawit 0 Napisano Lipiec 1, 2009 super:) cieszę się że założyłaś ten topic, o ile czas i dzidzuś pozwolą to codziennie będę zdawac relacje;) nie wiem jak to jest u Ciebie podczas miesiączki , bo ja właśnie ją mam i zaczynam obierac niebezpieczny kierunek w stronę lodówki :( to przelkeństwo jakieś...:( może jednak wytrwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 pamelkawit- podaczas miesiączki bywa różnie ale raczej nie mam parcia na jedzenie.. ale z autopsji wiem ze czlowiek czuje się ociężały dlatego jest zakaz ważenia sie bo i tak pokaże wiecej lub tyle samo.. najlepiej zważyc sie 2-3 dni po miesiącze.. wtedy jest najwiarygodniej :) Topic jak topic.. licza się ludzie na nim i chęci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChiliTequili 0 Napisano Lipiec 1, 2009 mogę dołączyć? Ja już schudłam trochę od 20 czerwca (2-3 kg), ale przede mną długa droga, bo narazie to samej wody się pozbyłam. Pozdrawiam wszystkie odchudzaczki ;) Mam nadzieję, że ten topic doda nam chęci do działania ;) ważne żeby się wspierać w chwilach pokus ;) Moja dieta: - zero słodyczy - zero pieczywa i ziemniaków - zero fast- foodów i tłustych smażonych potraw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 1, 2009 Witam nową odchudzaczkę :) Jasne jasne.. zapraszamy :) Założenia co do diety mam podobne wiec wspierajmy się.. :) tylko to nam pozostaje.. i utrata kg , by być piękną :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helka86 Napisano Lipiec 1, 2009 hej! chętnie się dołącze. Aktualnie 63 kg na 174 wzrostu. Dąze do 59- ślub we wrześniu więc motywacja jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ChiliTequili 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Już teraz zjadłam nektarynkę... Bo wstałam głodna jak wilk i nie chciałam schodzić do kuchni żeby się na lodówkę nie rzucić ;) Za jakąś godzinkę zjem śniadanie... hmm.. może... jeszcze nie wiem co zjem ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 2, 2009 To zaczynamy drugi dzień zmagań z kg :):) Nastawienie i humorek pozytywny :) Strasznie czysci mi jelita.. ciekawe po czym.. ale to dobrze, ciesze sie :) Wytrwałości !!! Czuje się lżejsza.. tak fajnie jakos :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pebi 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Hey xsaharax my się mijamy w różnych tematach, ale mam nadzieję, że mnie tu przyjmiesz, bo ja lubię pisać wszędzie:) Dziś waga pokazała kolejny kilogram mniej czyli do końca wakacji zostało mi jeszcze 8:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość helka86 Napisano Lipiec 2, 2009 A ja dopiero popijam herbatkę. Dzisiaj mam zamiar zmniejszyć żołądek tzn. herbatka, może troche kefiru, woda. Ja w zeszłym roku schudłam 10 kg ważyłam 56. Jednak dieta ta opierała się na dwóch rodzajach jedzenia i po pół roku miałam takie napady głodu, że mogłam pochłonąc wszytsko i w każdej ilości. Teraz chciałąbym ważyc te 59, bo podobno wczesniej wyglądałam okropnie przy tych 56. Tak więc dzisiaj mój pierwszy dzień zmagań. A jak wyglądaja Wasze diety? Jakieś specjalne produkty, ćwiczenia? Pozrawiam i miłego dnia!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_86 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Cześć dziewczyny! :) ja dzisiaj tryskam optymizmem, takiego mam powera żeee.. schudnę dziś co najmniej 0,5kg ;) To chyba po tej owsiance na śniadanie :) xsarahx- czytałam już kiedyś o A6W ale jakoś się zebrać nie mogłam. Od dziś postanawiam ćwiczyć. pamelkawit- też mam małego przeszkadzacza :) no, już nie takiego małego- 6miechów na karku ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martysia_86 0 Napisano Lipiec 2, 2009 xsaharax- przepraszam za poplątanie nicku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xsaharax 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Ciesze się , ze jest nas coraz więcej :):) Pebi - gratuluje sukcesu :) oby tak dalej :):) helka 86- Myślę że osiągniesz cel. Nie mam koknretnej diety. Poprostu trzymam się załozeń, które napisałam w pierwszym poście do tego tematu :) Poza tym ćwicze (a6w) i staram sie duzo pływać . Nie objadam się i tez nie katuję.. Po prostu liczę żeby bylo 1000 kcal :) a nawet i mniej. martysia_86 - Power jest potrzebny i to bardzo :):) Fajnie że tryskasz optymizmem, bo ja też :) www.szybkadieta.blog.onet.pl - hej :) oczywiście zajrzę na stronkę, ale patriotycznie zostaję przy swoim temacie :) Wiem jak to jest.. człowiek ciezko pracuje żeby waga pokazala mniej, a nabiera przez kilka dni... no ale cóż , takie życie. Zawsze zazdroscilam tym, którzy o swoja wagę nie muszą się martwić. Dzisiaj troszkę zgrzeszyłam bo na śniadanie zjadłam loda bolero truskawkowego ( wyczytalam ze ma 250 kcal) , to trohchę nie zdrowe, no ale już nie moglam sie oprzeć. Obiecuję że dzisiaj pięknie wszystko wypływam :) Pozdrawiam ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PodkowaAW 0 Napisano Lipiec 2, 2009 Czesc xsaharax! chce i ja przylaczyc sie do twojej grupy bo od 1 lipca bardzo mi pauje.Musze zwalic te moje 6 kilo do konca sierpnia ,a przy Was moze mi sie to uda:):):) 76/168 czyli jak widzicie kolezanki duzo pracy przede mna,ale bedzie mnie cieszyl kazdy kilogram. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach