Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xsaharax

1 lipca - kto ze mną ? Odchudzanie !

Polecane posty

Dziewczyny dziasiaj tak duzo zjadłam że pękam... -warzywa na patelnię -miseczka malin i banan -owsianka -jedno jajko+pomidor -brzoskwinia -BATONIK! Crunchy! (w sumie dobrze że nie Mars...) Czy mogę jeść te batoniki czy nie? Boję się że przez tą owsiankę i batonika jutro waga pokaże więcej....

Zamiast owsianki proponuję np muesli chrupkie brzoskwiniowe z żelkami Fitelli i z mlekiem 0,5 % - pyszne. Jeśli macie ochotę przetestować - zapraszam do mojego wątku :)

Hej ! ale tu dziś pusto i cicho ....ja dopiero znalazłam chwilkę żeby kliknąc :) dziewczyny jak się dziś czujecie? bo ja ok :) zaczełam dietkę i jak na razie czuje się dobrze zjadłam dziś 2 jaja , jogurt naturalny a teraz gotuje sobie pierś z indyka...mam nadzieję że wytrwam martysia_86 a Ty jak ?

hello! gdzie wszystkich wywiało!!!? :( dziewuszki chciałam się podzielic radosną nowiną!!!:) po pierwszym dniu diety 1.5 kg mniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) :) :) mam nadzieję że to dopiero początek pozdrawiam :) Martysiu jesteś ze mną na dietce?

A ja zjadlam obiadek. 5 pierogów z mięskiem :) Najadłam się i teraz herbatka :) Cos ostatnio leniwa jestem.

Cześć dziewczyny :) Jak mężusia mam w domu, to ciężko jest mi tutaj zajrzeć. Tak mało siebie mamy w tygodniu :( Byłam dziś na zakupach, kupiłam sukienkę rozmiar 38,właściwie dobra :) ale jeszcze parę kilogramów chętnie zrzucę (głównie z brzuszka, pupy i ud). I mieszczę się w spodnie sprzed ciąży,sukces! :D pamelkawit- trzymam dietkę, trzymam :) nawet jestem najedzona, nie narzekam. Wcinam głównie ryby (łosoś i tuńczyk), jajka na razie 2, 2 jogurty naturalne (niestety 2% tłuszczu) i kurczaczka gotowanego. Moja mamuśka zainteresowała się tą dietą i chyba zacznie ją od jutra. :) Więc będziemy do siebie zaglądać i się wspierać. Będzie nam raźniej. przesyłam buziaki!

pamelkawit- i gratuluję Ci kochana tego -1,5 kg! Ja się zważę po moich 5dniach pierwszej fazy- mam nadzieję że będę miała się czym pochwalić :)

hej:) poczytałam wasze komentarze i musze zapytac o jedną rzecz;) jak robicie te ryby zeby nie bylo na patelni;) z góry, dzieki za odp, pozdrawiam;)

nodule, możesz smażyć na patelni teflonowej bez tłuszczu albo piec w folii. A oto mój przepis na mintaja w pomidorach (ok 180 kcal) 100g fileta z mintaja, 1/2 puszki pomidorów (200g), sok z cytryny, czosnek, przyprawy, duża róża brokułów (250g). Mintaja skrapiamy sokiem z cytryny i odstawiamy w chłodne miejsce na kilkanaście minut. Następnie posypujemy przyprawami, obsmażamy na patelni teflonowej – bez dodatku tłuszczu. Pomidory przekładamy do małego rondelka, podgrzewamy, miksujemy na jednolitą masę. Przygotowanym sosem polewamy rybę i podduszamy razem. Doprawiamy. Danie podajemy z różyczkami brokułów ugotowanych na parze lub w małej ilości wody. Po więcej przepisów zapraszam do mojego wątku albo na stronę fitelli. Mam też fitellę do testów, jeśli jesteście zainteresowane :)

a ile taka patelnia może kosztowac:)? i wogole tam sie tłuszczu nie dodaje?, nic? a ten w piekarniku to na ile stopni i jak to jest z tą folią?

Hej, ja też się dziewczyny przyłączam. Chciałabym zgubić brzuszek. Dużo się ruszam, aerobik wodny x2 i pilates x3, plus rower w weekend. Staram się mniej jeść, jeść mądrzej, awrzywa i owoce. Czy wiecie może czy cukinia smażona na patelni grillowej to dobra sprawa? Ale musze walczyćze sobą, bo napada mnie wilczy głód wieczorem. Jeszcze faszeruje się BIO CLA., herbatki odchudzające, nie wiem czy to działa,(pewnie bardzo niezdrowe), ale jakoś tak trwam w przekonaniu, że może coś dają:-). pozdrawiam,

Witam nowe i stare dietowiczki :) zapraszamy do wsplnej walki! dzis 3 dzien diety proteinowej, na razie jest ok i nie czuje godu :) dzis na sniadanko chudy biay ser , pozniej tunczyk a na obiad miesko z indyka buziaki pa

Nodule Patelnia to tak pewnie ze 40 zl bedzie kosztowac, i dodatkowo trzyba taka plastikowa lyzke z kalczuku kupic do mieszania bo inne podrapia teflon i bedzie przywierac. Ale sluchaj moja droga, naprawre warto kupic!!! Ja wszystko smaze na teflonie teraz, jajka, mieso, ryby podsmazam warzywka... normalnie wszystko! Sa pyszne! To jest przede wszystkim dobry pomysl dla tych ktorzy nie lubia gotowanego mieska. I jeszcze taki astus! Jesli masz wrazenie ze sie za bardzo przypieka dolewasz na patelnie troszke wody i juz... (raczej do miesa i warzyw jesli sa za suche, do jajek nie ;) )

hej :) U mnie tez w miare ok.. Również popijam herbatki odchudzające..i z witaminami. Dzisiaj na sniadanko danio waniliowe + 1 kromka chleba.. :) Pozdrawiam i wytrwalosci zyczę ! Martysia_86 i jovan - ile wazycie ?:)

nodule, ja właściwie każde mięso piekę w folii, a właściwie w rękawie foliowym (do kupienia w każdym supermarkecie). Np. schabik: nacieram przyprawami, musztardą, okładam suszonymi śliwkami, zero tłuszczu, do rękawa, spinam z dwóch stron (taki jakby wielki cukierek się robi) i koniecznie trzeba folię nakłuć u góry w kilku miejscach. A potem do piekarnika, ja piekę tak w ok 180-200 stopniach 1 kg mięsa średnio przez godzinę. Dziewczyny chcecie fitellę potestować? Można fajne nagrody wygrać

Wszystko masz w moim wątku :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4136995&start=30 Na początku trzeba wysłać maila na adres kontakt@fitella.pl. Fitellę przyślą Ci do domku. Aktywne testerki mogą też wygrać nagrodę: maty do jogi Nike (pierwsza nagroda to mata + torba) lub piłki do ćwiczeń Fit Ball. A to muesli jest pyszne, z żelkami, na śniadanie w sam raz :)

Witam szanowne Panie! i pozdrawiam. dziś 4 dzień dietki dr Dukana i kolejne 0,5 kg mniej :) jestem bardzo zadowolona z tej diety, najważniejsze że nie głoduje...a jak tam wasze dietki i wskaźniki na wadze ?

Witajcie.. dzisiaj 4 dzien mojej diety.. czuje sie świetnie. Moze troche malo chudne , ale jest w miare ok.. Przecież to odchudzanie nie na czas a na efekt :) A jak Wam idzie ?? Gdzie podziały sie dziewczyny z pierwszych stron topicu??

xsaharax ja też właśnie się zastanawiałam gdzie te dziewczyny się podziały...a może odezwą się po miesiącu odchudzone o 10 kg :)