Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość jagodka_a
Przytulas mam dobre przeczucie że ci sie udało.

Gość Przytulas
Oby Jagodka:) ale w tamtym mies srednio sie jakos nie staralismy bo sama wiesz pisalam ze mojego nie bylo ostatni raz byl 3dni przed owu i i po owu dzien lub 2 dni tak po testach wnioskuje wiec sie nawet nie spodziewalam tak jakos z glupia zrobilam ten test dam znac jutro:)

Gość Przytulas
Musze kupic jutro kwas foliowy bo mi sie skonczyl i juz z tydzien nie biore

Gość gość
Przutulas..... trzymam kciuki mooóoocno

Gość zukejka
To ja zukejka...oczywiście te kciuki trzymw

Gość Przytulas
Dzis znow to samo jedna wyrazna druga bledsza jutro powtorka jesli wyjdzie to samo na bete pojde:)

Gość jagodka_a
Przytulas i jak tam?

Gość jagodka_a
Przytulas nie widziałam twojego wpisu. Teraz juz widze moge tobie juz gratulowac. To na bank ciaza dwa testy by sie nie pomyliły super gratulacje

Gość jagodka_a
Ja miałam tak samo jedna gruba druga blada i popołudniu i rano na nastepny dzien. Rób bete to ciąża !!!!!

Gość Przytulas
Dzieki Jagodka ale ja jakos nie wierze jeszcze dopuki nie bede miala czarno na bialym dam znac jutro ok:)

Gość Przytulas
Dziwi mnie czemu nie mam zadnych objawow piersi przez ostatnie 3dni mnie okropnie bolaly dzis mniej i myslalam ze @ sie rozkreci. Procz tego nic mi sie nie dzieje ani brzuch jak na @ dzis by byla tez nie boli ani nic poczekam dzis cierpliwie a rano odwioze corcie do szkoly i pojde na bete tylko wynik bede miala w piatek dopiero gdybym pojechala do szpitala to miala bym po poludniu ale nie zdaze bo corcia konczy jutro o 11.25 lekcje a tam kolejki jak za dawntch czasow. A u mnie w osrodku wyniki na drugi dzien kolo 9 rano a ja jade w piatek o 7.30 na wycieczke komunijna ani tak ani tak. Chyba sie zdecyduje pojechac na ten szpital moze zdaze.

Gość zukejka
Ja myślę, że powoli można Ci gratulowac...Aleš tak nagadala, že ten miesiąc przegrany a tu proszę bach....bardzo się cieszę ...ja dziś 22dc... za kilka dni i ja tez będę wiedziała ;)...ale mam przeczucie, że nic z tego.. patrząc jednak na Ciebie i Twoje przeczucia...to może moje przeczucia się też nie sprawdza:D

Gość Przytulas
Zukejka no o to chodzi ze wiesz jakos nie bylo ze sie staramy bo nie bylo kiedy bo meza w te sni nie bylo i bylam przekonana ze nic z tego. Jak narazie nic nie mysle dopuki nie wyjda mi 2grube krechy badz beta. Moze akurat wam sie udalo:)

Gość zukejka
Przytulas... jak Ci się chce to zrób test owulacyjny dziś.... ponoć jak wyjdą na tym etapie 2 krechy to oznacza to ciążę... :)

Gość zukejka
Ja w obydwu poprzednich ciazach miałam zawsze 2 kreskę blada... mi tyle wystaczalo...wiedziałam, że to ciąża...nigdy nie robiłam powtórki..ani nie szłam na betę tylko jakieś 3 tyg później do gina.... bo przecież jak @ nie dostałam a 2 krecha była na teście to wiadomo dlaczego ;)

Gość Przytulas
Oby oby pozniej zrobie ten test i rano zobaczymy co pokaze ale slo sie czuje jak nie wiem spac mi sie chce a tu do kosciola z cora masakra

Gość jagodka_a
Przytulas sennosc dobry objaw ciażowy. Kochana ty na 100% w ciąży jestes. Test nie pokazal by inaczej drugiej kreski. Chyba jedynie jak bys miała jakies problemy hormonalne. Gratulacje

Gość Amoniek
lol, dziś byłam u lekarza i w sumie wyśmiał moją lekarkę, że nawet nie dała mi żadnych hormonów, żeby to usunąć a zamiast tego to wysłała od razu pod nóż :/ także tego...zlecił mi badania krwi, zrbiłam, w piątek wyniki a w następnym tyg, znowu do niego i jako to określił " po co taka młodą kobietę już kroić skoro może wystarczy miesiąc brania tabletek i akurat może się coś zmieni na lepsze?" także, ochłonęłam, lekko się uspokoiłam...Przytulas 2 razy cień ech :) aż zazdroszczę... jeszcze trochę i będa oficjalne gratu;lacje :) A mnie jakoś ręka po tym pobieraniu krwi boli...chyba dziś nie poćwiczę :( a wiecie...mimo, że staranka na miesiąc odpuściłam, tu się ciesze ze jesteście już prawie we 3 z przytulasem w ciązy ale jak zobaczyłam te wszystkie panie w papciuszkach, przechadzające się z wielkimi brzuchami po szpitalnych korytarzach aż mnie ścisnęło, że u mnie dalej i znowu nic..no ale cóż, życie :)

Gość Przytulas
Dzieki dziweczyny jutro napewno dam znac:) Amoniek mowilam ze tabletku hormonqlne moga pomoc a nie od razu kroic:) zobaczysz gdybym faktycznie byla w ciazy to po cyscie 4cykl oby to byla prawda dziewczyny:)

Gość gość any
Amoniek a nie mówiłam? Zmień lekarza ;) ja jednemu jak mnie tak ciągle z tymi cysta mi wysyłał do szpitala powiedziałam żeby mnie nie straszył bo nie jest od strasznia i dał jakieś leki :D niektórzy lubią straszyć niepotrzebnie ;) aaa zabiegi nie są konieczne jak nie ma jakiś mega wskazań bo to wszystko jest ryzykowne... i nawet najmniejszy zabieg może mieć swoje negatywne komplikacje. Weź tabsy odczekaj chwilę ale według mnie dalej się staraj bo w ciazy cysty się wchłaniają jeszcze bardziej ;) a co do PrzytulaSa to też uważam że to ciąża także gratulacje moja droga :)

Gość Amoniek
Przytulas jest w ciąży, Przytulas jest w ciąży sialalalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaa! :D

Gość jagodka_a
Amoniek jest dobra passa teraz ty bedziesz w ciąży nie ma innej opcji!!!

Gość Amoniek
Oby, oby :)

Gość zukejka
A ja? ... a ja?... ja też chcę być w ciąży Jutro 23dc i zaczynam moje testowanie dzień po dniu...kilka dni zostało tylko...no to się zabawie

Gość jagodka_a
Zukejka oczywiscie ty tez bedziesz zaraz w ciąży tez nie widze innej opcji. A moze juz jestes.... trzymam za was kciuki i mocno wam kibicuje zukejka i amoniek Przytulas tobie juz nie musze bo wiem ze jestes w ciąży...

Gość _madia_
Ostatnio na forum same dobre wiadomości, aż pojawia się cień nadziei, że i mi kiedyś się uda. Również przyłączam się do wstępnych gratulacji :) i oby dobra passa trwała :) !

Gość jagodka_a
Witaj madia a długo sie juz staracie o ciąże? Zobaczysz tez zaraz ci sie uda nie ma co sie martwic.

Gość Przytulas
Dzieki wszystkim:) jutro rano kolejny test zrobie i zobaczymy co pokaze:) wrocilam z kosciola myslalam ze zasne na stojaco masakra jakas. Jak narazie to tylko piersi bola nic wiecej oby wszystko bylo ok. Amoniek za niedlugo ja ci bede spiewac :):D:D

Staramy sie juz ok 1,5 roku ale wcześniej bez spinania i badań tylko na zasadzie jak sie uda to fajnie, no ale niestety do tej pory się nie udało. Na USG wyszło, że nie mam owulacji no i troche mnie to zdołowało, teraz pije ten inofem, miałam badania hormonalne za tydzień ide do mojej gin i zobaczymy co powie. Miałam już cień nadziei, że w tym miesiącu sie udało bo dziwnie się czułam i oczywiście wszystkie objawy mi pasowały no ale niestety @ chyba nadchodzi... ale to w sumie też dobrze bo przynajmniej po 28 dniach przyszły jakieś jej początki a nie jak wcześniej nawet i po 45 i wiecej także działamy dalej :) Przytulas Beta napewno potwierdzi ciąże, 2 testy napewno się nie mylą :)

Gość jagodka_a
Prsytulas jak wynik testu?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się