Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny co tam u was?? Jagodka ty juz po wizycie??? Ja sie wczoraj troszke sprzataniem i noszeniem przesililam i bolal mnie brzuch ale przeszlo :) musze uwazac zeby nie wyladowac w szpitalu troche kregoslup boli ale da sie wytrzymac moj szkrabek cos tylko muska w brzuszku ale gin mowil ze tak od 2 do 3 tygodni bede czula bardziej te ruchy. Wczoraj caly czas na nogach wiec pewno spal slodko:) Amoniek zyjes kobitko??? Zukejka kochana co u cb????

Gość gość Nati
Chcialam wam w ogole powiedziec,ze zaczelam zazywac Inofolic ,jest on na pco ale mozna go tez i zazywac jak sie nie ma... Przywraca owulacje,reguluje okres no i jak komus marzy sie dzidziol to jest tam tez kwas foliowy :) duzo kosztuje ale mnie to nie przejmuje, licze wrecz na to,ze mi pomoze :( Jak ktoras nie ma duzo kasy to moze kupic duzo tanszy Inofem - to to samo co Inofolic tyle tylko,ze roznia sie cena. No a sprobowac nie zaszkodzi,tymbardziej ze widzialam wiele pozytywnych nadzieji wiec zdaje sie na niego .

Gość gość Nati
sorki wiele pozytywnych opini mialo byc :P

Gość gość
Nati, a skąd masz takie informacje o Inofolicu ? To jest suplemet diety. Ja nic nie znalazłam odnośnie PCO , czy przywracania owulacji..

Gość gość Nati
Tak Jest to supplement diety, ale lekarz mi to powiedzial. Jest on przeznaczony dla kobiet z pcos ,wielu pacjentkom udalo sie z nim zajsc. Powiedzial ze cudoow od razu nie zdziala ,ale ze warto sprobowac i ze trzeba przez troche czasu go pic. Ja drugi dzien go pije i drugi dzien juz mnie kluja jajniki,moze i sie nakrecam ale wierze ze choc troszke pomoze no a jakk od razu nie zajde to bedzie chociaz dobry na wyregulowanie @. Ps ja we wloskiej ulotce mam napisane,ze przeznaczony dla kobiet z pcos ,ze stymuluje jajniki do owulacji,reguluje okres i ze ma witaminy,ktore sa niezbedne przy zajsciu w ciaze i ze reguluje cukier.

Gość gość Nati
A jak nie masz pcos to tez mozna pic,bo stymuluje jajniki do owulacji. Poczytaj na google ile tam jest ciekawych opinii i ilu dziewczynka udalo sie zajac. Wiadomo na wszystko trzeba czasu,ale picie go nam nie zaszkodzi. Pozdrawiam

Gość gość Nati
Sorki za byki :). Slownik :P

Gość _madia_
Gość Nati ja pije inofem od marca i poki co niestety nic poza ładnym endometrium nie zdziałał :( ale fakt Endo co miesiąc pomimo clo mam ladne

Gość gość Nati
_madia_ moze jeszcze cos wyczaruje u Ciebie. 3 mam kciuki, wiesz ja mysle pozytywnie Bo jakbym miala myslec negatywnie to by nie bylo w ogole sensu zazywac go.

Gość Nati jak ktoś ma sam z siebie owulke bez wspomagaczy to napewno szybciej beda efekty, ale ja też jestem zadowolona bo jak wreszcie pojawi się pęcherzyk i dojdzie do czegoś to będzie miał sobie gdzie zamieszkać bo tu grubość Endo ma duże znaczenie, wiec pije go dalej :)

Gość jagodka_a
Hej Przytulas Sorki ze sie nie odzywałam ale korzystalismy z ostatnich dni wakacji. Tak byłam u lekarza mały rosnie jak na drożdżach ma 22 cm i waży 725 gram. Jak narazie wszystko ok gin mówi ze nie ma sie do czego przyczepic :) teraz z badan co mam zrobic to krzywą cukrową. No z gorszych wiadomosci mam 7 kg na plusie :( Jak ty sie czujesz? Ja to juz mam coraz wiekszy brzuch . Teraz zaczne kompletowac sobie wyprawke. Za reszte dziewczyn trzymam kciuki nie poddawajcie sie a w koncu zostanie wam to wynagrodzone i bedziecie w ciąży za nim sie obejrzycie

Gość gość Nati
_madia_ masz racje,jak ktos ma sam z siebie to i pewnie szybciej zaskoczy...poki co milego picia :) Ja tez bede go nadal pila :)

Gość Przytulas
Hej Jagodka no ja przy ostatniej wizycie mialam prawie 6 na plusie:) wazne ze maly zdrowy prawie 20cm i 360g mial tydzien temu i gin mi powiedzial ze tak do 2-3 tygodni ruchy bede czula bardziej i regularniej:)jak leze spokijnie to widze i czuje jak sie wierci i kreci jest smiesznie ulozony bo nozki czuje kolo pachwiny i w dole brzuszka a czuje sie dobrze tylko od czasu do czasu jak cos porobie lub popodnosze to mam takie skurcze ale po odpoczynku mijaja. Wizyte mam 14wrzesnia i pewnie tez da mi na krzywa cukrowa:( nic trzeba przebolec:) mam nadzieje ze do wizytki bedzie aktywniejszy:) pozdrawiam kochana:)

Gość jagodka_a
Przytulas to mamy wizyte tego samego dnia :) mysle za bedziesz czula mocniej ruch na 100% ja to sie czuje od srodka skopana hehe :)

Gość Przytulas
Oby kochana oby bo juz bym chciala zeby mnie kopal moj kochany szkrabus mocniej:) no to sie podzielimy nowinkami z wizyty ty bedziesz juz po krzywej a ja pewno dostane skierowanie na nia. Cora jak pojdzie do szkoly to zaczne sobie jezdzic i powoli cokolwiek kupowac bo nic nie mam jak narazie sni czasu nie mialam jakos jeszcze do tego maz teraz na 2 tygodnie di Poznania pojechal do pracy a tu robimy sobie cale poddasze mam nadzieje ze sie wyrobimy do grudnia z tym wszystkim:)

Gość gość
Super że Wam się udalo i wszystko jest z maluszkami ok. Ha w tym miesiącu nie licze nie mierze temp nie mam juz na to sily.

Gość gość Nati
A moja temp w tym cyklu jakas powalona Zaraz po okresie gdzie mialam zawsze 36,3 tym razem po @ nagle 36,7 i przezroczysty sluz,mnostwo..tak,ze az mokra sie czulam.na 3 dni temp spadla do 36,4 a teraz znowu nieco podskoczyla na 36,42...hmm juz nic nie czaje...

Gość Lila26
Ja już nie zapisuje i nie licze tego nawet bo znow bedzie klapa.. zobaczymy jak to bedzie

Gość gość Nati
Lila26 jak mi nerwy puszcza to pewnie tez tak bede robila. . . . . . .

Gość Janka86
Czesc Dziewczyny! Nowa jestem ;) szukalam miejsca gdzie nie wyjde na sfrustrowana wariatke, ktorej jedynym celem w zyciu jest zaciazenie tu i teraz. Mam wrazenie, ze nawet moj gin juz troche tak na mnie patrzy... Ovu byla 28. Strasznie mnie krzyza bola i ciagnie jajnik. Innych objawow brak.. No moze poza zmeczeniem.. Ale to rownie dobrze moze byc przemeczenie praca... 3 miesiace temu mialam puste jajo plodowe z poronieniem zatrzymanym.. Dziwne uczucie.. Byz w ciazy a nie byc. Teraz staram sie o tym nie myslec i walczyc dalej. Ale czuje ze moje hormony wciaz wariuja. W pon. ide na badania hormonow tarczycy i prolaktyny i progesteron.. Obym nie dowiedziala sie ze walka bedzie dluzsza.

Gość gość
Janka tutaj juz dziewczyny rzadko pisza. Jak chcesz to wejdz na forum baby boom Sciagnij apke tapatalk i tam odszukaj babyboom. Dolacz do watku : bede mama juz niedlugo, staramy sie o malenstwo. I jak chcesz dolacz do watku : staraczki 2017 Pozdrawiam

Gość Janka86
Dzieki!

Gość Lila26
Cześć kochane , ja nadal sie staram ale tak jak powiedzialam nie licze tego bez spiny A co u was ?

Gość _madia_
hej dziewczynki :) Co tu taka cisza? wszystkie testują czy sie staraja i nie ma czasu zajrzec na forum :)? U mnie dziś 27 dc narazie @ i objawów brak tylko cycuchy mnie swędzą :)

Gość gość
Hey czy ktoś tu jeszcze zagląda? Jestem nowa. Starania od 4 cykli. Obecnie 23dc na średnio 28 dniowe. Póki co tylko mocny ból brzuchadołem w 21dc

Gość Zacila
Zagląda zagląda :)

Gość gość
Zacila- starająca się czy już ta szcześliwa :)?

hej dziewczyny :) Co u was słychać? jak idą starania i testowanie :)? Ja dziś byłam u mojej ginki po receptę na clo i luteine a tymczasem dostałam skierowanie na bete :)

Gość gość
_madia - rozumiem,że Ty również starająca? Ja planowo @ mam dostać ok.poniedziałku. Także do testowania jeszcze kilka dni. Boję się, że znów nic :( tylko ten ból brzucha 21dc mnie zastanawia

Gość gość
Wow i jaki wynik? :-)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się