Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość toni24

bole brzucha po owulacji,ciaza?

Polecane posty

Gość Lila26
Cześć kochane ja dziś prawdopodobnie mam owulacje chociaz znajac zycie bedzie dopieto jutro bo pewnie znów dzien po spodziewanej owulacji bedzie bolal mnie jajnik ... więc pewnoe wtedy ta owulka , haha sama juz nie wiem narazie sie staram a co z tego wyjdzie zobaczymy

Gość _madia_
Wyniki beda dopiero jutro ale wątpię, ze coś z tego będzie bo czuje w kościach ze @ nadchodzi

Gość Lila26
16dc dzis wczoraj ta owulacja chyba jednak byla bo dzis jajnik mnie nie boli na szczescie ;p Kochane kiedy testujcie?

Gość Lila26
To sie mylilam jajnik zaatakowal , masakra jaki bol ;/

Gość gość Nati
Madia daj znac co i jakk :) U mnie dzis 23 dzien cyklu. Do @ jeszcze 8-9 dni, a objawow zero poza jakims pikaniem raz na jakis czas i niekiedy w cycku cos zakuje. Ale ciazowo sie nie czuje. Owulacje mialam wykryta testem owu, mierzona codziennie temperatura i bolami . Wszystko w rekach Boga

Gość gość
A o ile skoczyla ci temp?

Gość gość Nati
Do gosc : moze juz to i wiesz ale musisz mierzyc przed wstaniem z lozka - takze termometr pod podusie albo na komode przy lozku ;) i nie wstawaj. Mierzysz zawsze o tej samej porze i po skonczonym okresie. Zaraz po @ temp bedzie niska abw dniu kiedy bedzie owu moze obnizyc sie jeszcze bardziej. Jezeli pozniej skoczy o pare kresek tzn ze owu siie odbyla Ogolnie temp to indywidualna sprawa. Ja mialam Po okresie 36,40 a przy owulacji 36,32 pozniej po owu skoczyla na 36,50 Dzis mam 8 dpo i mam prawie 37.

Gość gość
szkoda że ja nie mogę korzystać z pomiarów temperatury ....

Gość gość
U mnie to chyba nie ma skoku. Zazwyczaj mam niska taka jak ty. A teraz tyljo 36.6 niby pi owulacji. Takze znowu lipa

U mnie znowu klapa, beta wyszła ujemna a i @ sie pojawiła, z tygodniowym opóźnieniem ale niestety jest :(

Gość Madz_aM
Trochę mnie nie było, miałam nadzieję że już będzie komu gratulować. Ale nic straconego, starajcie się. Przyjdzie wasz czas. U mnie dobrze, idzi do przodu. To już 9 tydzień ciąży, odpoczywam i relaksuje się. Korzystamy z synem z czasu jaki nam został, jesteśmy dla siebie.

Gość gość Nati
Gosc od nowego cyklu zacznij mierzyc i zapisywac na kartce. I jak chcesz to wpisuj na ovufriend, tam wykres sie tworzy automatycznie,w taki sposob bedziesz wiedziala co i jak. Sa kobiety co maja niskie tempki w cyklu, nawet sa kobiety co w ciazy maja niska temp. Nie jestesmy wszystkie takie same :) Madia kochana tak mi przykro, ja tez juz czuje zblizajacy sie okres, wczoraj mialam 8dpo i test negatywny takze czekam na france :/

Gość _madia_
No nic zaczynamy kolejny cykl, może tym razem... Gość Nati miejmy nadzieje, że Twoja @ chociaż nie przyjdzie :)

Gość Lila26
Ja 21 dc zobaczymy jak to bedzie dalej , dziewczyny nie poddawac sie!

Gość Przytulas
Czesc dziewczyny co tam u was?? Jagodka jak po wizycie?? Ja juz w domku maly ma 600g i prawie 30cm dostalam krzywa cukrowa do zrobienia:( no ale musze przebolec wazne zeby maly byl zdrowiutki:) gosc any a co u cb?? Od ostatniej wizyty co wazylam 61,7kg dzis waze 64,5kg

Gość MoniaxD
Czesc dziewczyny :) przeczytałam wszystkie wasze wpisy :) jestem w tej samej sytuacji.. Od wczoraj boli mnie podbrzusze.. W piatek miałam owulucje .. Do tego w nocy zaczelam bardzo często chodzić do toalety.. Czy to może być ciaza ?

Gość Lila26
Przytulas no to pieknie przytylas hehe ;p ale wszystko zejdzie po ciąży ;) Ciesze sie ze u Ciebie wszystko ok Moja mloda tak szaleje ze nie wiem czy druga ciaza to dobry pomysł haha Dzis 22 dc za tydzień mam dostac @ wiec czekam Narazie zero objawow i ciazy i zero objawow @ Czekam czekam czekam... Myslicie ze silownia , sport , wysilek aktywny może byc przyczyna tego ze nie potrafię zajsc w ciaze ?

Gość gość
Gosc1: Hej dziewczyny mam nadzieje ze jeszcze mnie pamietacie:) rozwalilam telefon i jak sprawilam se nowy to za cholere niemoglam znajesc tego forum, i niewiem jak calkiem przypadkowo znowu tu trafilam:))) Przytulas gratuluje synusia a Jagodka co bedzie miala?? Przeczytalam troche do tyly ale za duzo tego zeby odrazu wszystko wiedziec... ja w 18 tyg jestem jeszcze nie wiem kto tak mnie kopie:) jestem na insulinie i ostrej diecie poza tym dobrze sie czuje i jestem szczesliwa;)

Gość gość
Gosc1: Monia mi jak wyszedl pozytywny test to pierwszy objaw byl wlasnie wstawanie do toalety codziennie o 6 rano wiec moze to to tego ci zycze:) Lila mysle ze sport nie ma nic do rzeczy o ile nieprzeforsowujesz sie naokraglo bo znam maniaczki sportowe ;)

Gość gość
Gosc1: dziewczyny poczytalam troszke wstecz zeby zobaczyc co u Was dokladniej... zuklejka tak mi przykro kochanie ;( w jednym czasie zaskoczylysmy i wlasnie tego balam sie do konca 3m-c kazdego dnia:/ mam nadzieje ze szybko dojdziesz do siebie i kolejny raz bedzie szczesliwy a ten Aniolek zawsze bedzie w sercu... Gosc Any Ptzytulas Jagodka doczytalam ze wszysykie bedziecie mialy chlopcow gratuluje Wam. Mi na 1 prenatalnym powiedziano ze prawdopodobnie dziewczyna bedzie ale to byl 13 tydzien takze niewiem czy w to wierzyc, kolejna wizyta 6.10 takze jiz napewno bede wiedziec o ile dzidzia sie dobrze ulozy... ja mam na +5kg takze wydaje mi sie ze duzo tymbardziej ze na diecie jestem... pozdrawiam Was serdecznie wszystkie

Gość gość any
Hej przytulas :) u mnie były chwilowe problemy z rwa kulszowa i siadl kregoslup do tego stopnia ze tydzień nie chodzilam. Już trochę lepiej ale muszę uważać wkoncu to już 3 trymestr więc zostało nie duzo czasu do rozpakowania. Dziś zaczelam 28 tc :) maly kopie i już nie mogę się doczekać aż będzie koło mnie ! :) kończę kompletowac wyprawke. I będę czekała na mojego szkraba :))) wazy juz ponad 1300g Jagodka a ty jak tam ?

Gość lila26
Dzis 26 dc - czekam na @ za dwa dni ma byc to zobaczymy czy przyjdzie czy nie :) jakos juz nie mam parcia na szkło , nie licze , nie parez kiedy płodne kiedy nie. moze to pomoze w zajsciu w ciaze :) jak na razie zero objawów na @ i zero na ciążę jedynie wczoraj bolaly mnie piersi ale to moze byc przy kazdej ewentualności. CZEEEEEEEEEEEEKAAAAAAAAAAAAAM ; d

Gość Karolek 26
Ehh ja mam podobnie jak niektóre z Was. Po owulacji zaczęło mnie delikatnie pobolewać podbrzusze, takie napięcie czułam. Teraz pobolewa mnie prawy jajnik. Nie jest to jakiś mocny ból ale towarzyszy mi od samej owulacji. Piersi nie są aż takie obolałe, ale wydaje mi sie ze dostałam jakieś dziwne duże brodawki. I pierwszy raz od dzieciaka czułam suchość tam na dole.... tak to zawsze pełono śluzu a teraz suucho... no moze wczoraj coś tam poleciało. Pierwszy test robiłam troche za wcześnie bo 10 dnie przed planowaną @.... teraz w czwartek jest termin @ Nie wiem czy robić test, czy poczekać.... ale czekanie mnie wykańcza :D z drugiej strony wiem ze któraś tu dziewczyna robiła test krótko przed @ i wyszedł negatywny, a robiony w dzień w którym powinna przyjść był już pozytywny :) jak myslicie?

Gość Przytulas
Dziewczyny zyjecie????

Gość gość
U mnie kolejnych miesiąc na straty mam dosc tych rozczarowań ale jak tu o tym nie myśleć skoro tak sie pragnie. Pozdrawiam Was Dziewczyny

Gość zukejka
Hej. To ja Zukejka. Wpadam tu od czasu do czasu poczytać co u Was. U mnie nijako...przeżywam rozmyślam liczę...tak liczę wciąż liczę....dziś byłby zaczęty 18 tydzien. To že licze samo świadczy jak się czuję. Generalnie ok ...chodzę do pracy...śmieje się...gotuje ...sprzątam...oglądam tv... ale nie ma dnia żebym nie pomyślała... I smutno mi w takich chwilach bardzo. Echhhhh Dostałam już pierwszą @ .... troszkę obfitsza była niż te moje znane dotąd....ale byla minęła. O staraniach nie myślę bo mąż w Polsce robi prawo jazdy kat C+E....więc triche mu zejdzie...chociaż tak nawiasem mówiąc on raczej przestraszony jest po tym co się wydarzyło i mowi do mnie ...chyba lepiej jak sobie damy spokój... A mi jest przykro...ja nie wiem...chciałabym się wyleczyć z tego mojego chcenia...nie wiem dlaczego to takie trudne....przecież mam 2 zdrowych dzieci, tak sobie myślę...po co mi się tak chce i chce i chce...po co? Przed wyjazdem coś tam się działo w sferze pod nazwą "seks kochanie przytulanie" ale nie mam nadziei bo mąż wyjechał w 10dc .... to trochę słabo żeby zajść w ciążę Ale wiecie jak jest mimo że w zasadzie fakty mówią za siebie..to gdzieś tam z tyłu włącza mi się wyczekiwanie.....dziś 22dc Pozdrawiam serdecznie

Gość Karolek 26
Moja koleżanka starała sie o dziecko 10 lat... i tez właśnie tak sie spinała. Ciągle o tym myślała, seks to chyba tylko dlatego bo dziecko dziecko dziecko. Myśle ze chyba w psychice siedzi tyle, że żadna z nas sobie z tego nie zdaje sprawy. Ja dopiero zaczynam z partnerem starać się o dzidziusia.... fakt... z dniem kiedy dostaje się @ jest rozczarowanie..... ale nie można się załamywać ;/ Zukejka może za bardzo się spinasz? a może porozmawiaj z mężem czy faktycznie chce, może to w jego psychice siedzi negatywne nastawienie? Kochanie masz już dwoje dzieci,.... jak ja tu czytam wypowiedzi dziewczyn które o pierwsze się starają, to jest dramat. Ty masz da kogo żyć, więc ciesz się każdym dniem, dawaj im mnóstwo miłości i zobaczysz jeżeli obydwoje z mężem chcecie jeszcze jednego szkraba to ono przyjdzie :) powodzenia !

Gość zukejka
Dzięki Karolek za ciepłe słowa.... to mnie dziwi bardzo że mimo tego że mam 2 dzieci to tak bardzo chce mieć jeszcze jedno. Sama tego nie pojmuje. Naprawdę. Pozdrawiam

Gość Karolek 26
zukejka, zobaczysz nim sie obejrzymy oby dwie umieścimy tutaj post ze nam się udało :)

Gość _madia_
hej dziewczyny :) dawno się nie odzywałam ale zaglądam tu i czytam co u was. Ja nareszcie doczekałam się dobrych wiadomości, wczoraj byłam na monitoringu i owulka była jest piękne ciałko żółte endometrium również sumer 16 mm staranka były także czekam :) Wiem, że owulka to nie to samo co ciąża ale dla mnie to i tak duży sukces po ostatnich 2 cyklach gdzie nie było pęcherzyków a tu nie dość, że był to sam pękł i nawet lewy jajnik w końcu się ruszył bo i na nim urósł 14 mm, także jestem pełna optymizmu :) Gość Nati Lilka26 co tam u was? Zukejka głowa do góry musisz przetrwać te trudne chwile i później będzie dobrze, masz 2 dzieciaczków ciesz się nimi a trzecie samo przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie :) A jak tam nasze cieżarne?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się