Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kalinka234

czy Wy też wolicie męża od swoich dzieci?

Polecane posty

Gość loskaa
Ariane84 :-) a co takeigo złego jeste wpytaniu kogos bys wybrała dziecko czy meza.:-)zadaj takei pytanie swojemu mezowi.Ciekawe czy odpowie pokretnie czy dyplomatycznie czy w ogole powie tak jak Ty do meni,ze masz nierowno pod sufitem.

Gość
kurwa, ale ma ktos pod deklem z tym wydaniem na smierc:o:o:o:o wezcie skonczcie te dyskusje bo niesmacznie sie robi:o:o:o

kobiety skąd wy wybieracie takie pytania ... nie wiem jakieś scenariusze kryminalne siedzą w glowach? porażka, nie mam zamiaru wybierać bo nie ma dla mnie czegoś takiego że ktos jest ważniejszy

Gość loskaa
:-) a co boicie sie nawet napsiac o tymze wolałabyscie meza posłac na stos :-) ludzie,co wy tacy powazni ihihi:-)

czym wy się idiotki szczycie z tym oddawaniem życia za dziecko. To normalne, że matka dla dziecka zrobi wszystko, odda nawet własne życie. To jest instynkt i to zwierzęcy. Samice też bronią swojego potomstwa, ale nie posiadają uczuć w stosunku do samca. Samie im służy tylko w celu prokreacyjnym. Człowiek posiada tą cechę że może kochać drugiego obcego człowieka więc skończcie z waszą miłością do dzieci. Nie ma się czym chwalić, bo to cecha zwierzęca. Pochwal się jedna z drugą, że faceta kochacie, bo to już jest ludzkie bardziej.

Gość dhdfhfggd
a to z tym skazywaniem na smierc - rzestańcie zadawać głupie pytania Przypomina sie idiotyczna dyskusja, jaką prowadzilismy na lekcjach wychowawczych, zeby nauczyc sie dyskutować - w samolocie siedzi ileś tam osób, brakuje jednego spadochronu, kto zostanie bez spadochronu? I dyskusja, czy zycie starszego pana mniej zasluguje na ocalenie niż malego dziecka i czy bezrobotny bardziej zasluguje na ocalenie niż swietny chirurg. Głupie to i tyle. Aż szkoda sobie strzepić gęby

loska bo dyskutujemy na powazny temat a Ty zachowujesz sie jak jakas niedojrzala nastolatka, najpierw szczycisz sie ze jestes taki rocznik a pozniej piszesz takie brednie, mam sobie zartowac z takich glupich pytan z posylaniem na smierc? nie smieszy mnie takie cos

no loskaa samico czym się chwalisz tym, że bliżej ci do zwierzęcia niż do człowieka?

Gość loskaa
Tak szczyce sie tym,ze wybrałąbym dziecko a nie meza.Dla mnei facet to facet.A dziecko to moja krew.

Gość
loska prowokuje, dojrzala kobieta nie pisalaby takich bzdur. nie czytam juz tego, bo az mi gula rosnie:o 🖐️

no szczycisz się tym, że suką jesteś (nie dosłownie, ale jako suka, samica) bo do człowieka ci trochę brakuje. Idź potomstwo wykarm, a potem posiedź w swoim stadzie jak na zwierzę przystało:)

Gość dhdfhfggd
to idź i wymyśl cos, zeby z tym dzieckiem sie pobawić albo cos zrobic, zamiast przesiadywac na forum i zadawac niesmaczne pytania, które do niczego nie prowadzą :(

Gość loskaa
OK.weźmy np.wypadki które chodza po ludziach.Np.taka sytuacje.Jedziecie samochodem,macie wypadek i maz i wasze dziecko sa w takim samym stanie ,ciezkim i tylko jednemu mozna pomoc szybko a drtuga osoba musi poczekac.Wiec kogo wybierzecie,kogo bedziecie ratowac.Meza czy dziecko?

Gość loskaa
dhdfhfggd :-) moje dziecko juz sie bawi w dorosłe zabawy,wiec ja nie musze sie nim zajmowac :-)

Gość dhdfhfggd
loska - spierdalaj z tymi przykładami

Gość loskaa
Boicie sie takich pytan.Myslicie,ze jak czegos sie nie powie,nie napisze to sie nie zdarzy.A ile jest wypadkow,a ile zdarzen ktore zmuszaja nas do wyboru.

Gość gniotek
męża

Gość loskaa
dhdfhfggd juz napsiałam,boicie sie o tym nawet pomyslec,bo myslicie,ze nic złego nei moze sie stac w zyciu.

loskaa ty pustaku skończ z tymi kretyńskimi przykładami dziecko o to pytaj i już go teraz ucz, że instynkt macierzyński to podstawa. Jesteś tak głupia, że podejrzewam, że wpadłaś w wieku nastu lat zachwyciłaś się od pierwszego wejrzenia gównem swojego "boba" a teraz z braku laku i wykształcenia siedzisz na tłustej dupie i zadajesz kretyńskie pytania jak infantylną gówniarę przystało.

Gość dhdfhfggd
to siedx i rozmyslaj, kogo byś ratowala, wymyśl sobie jeszcze 20 przykładów. Dla mnie takie pytanie jest niesmaczne. I kazda normalna osoba ci to powie. Ty jestes chyba jakas jebnięta na głowę. Tłumacz to sobie jak chcesz

Gość glupie pytanie ale odpowiem
NIE WIEM. Nie bylam i mam nadzieje nie bede w takiej sytuacji. Skad mam wiedziec jak zachowalabym sie w warunkach ekstremalnych. KRETYNSKIE PYTANIE!

Gość loskaa
EwelinaEwa :-) mam 43 lata,od 17 roku zycia stosowałam antykoncepcje hormonalna,potem przeszłam na spiralke,zaszłam w chciana ciaze w wieku 23 lat,urodziłam po 3 latach małżenstwa mbo maz mnie namawiał,wiec gdzei ta moja wpadka :-)Wykształceniem nie musze sie wstydzic,tłusta nie jestem :-)a co do pytan :-) sa jakei sa,nei sa zbyt głupie.

Gość dhdfhfggd
po prostu wstyd, zeby 43-letnia baba nie miała za grosz wyczucia smaku

Gość loskaa
Dla was pytania sa nismaczne,bo boicie sie nawet pomyslec,ze mimo,ze kochacie tak swoich mezczyzn jednak wybrałybyscie dziecko.Chocia zkto wie.Takei zapatrzone w mezczyzn kobietki robia rozne rzeczy.Przykłady mozna co jakis czas ogladac w TV jak to dzieci sa katowane przez ojcow,konkubinów amatki na to nie reaguja wcale.

Gość glupie pytanie ale odpowiem
Ja napisalam NIE WIEM wiec nie narzucaj mi swojej odpowiedzi, ze na 100% wybralabym dziecko. W ten twoj wiek to jeszcze uwierze ale bardziej w twoja glupote :O

Gość hejola
no dobra a teraz w kwestii tego, że niby to instynkt, że samica oddaje życie za dziecko. Powołujecie się na biologię, bo to tak mądrze wygląda ho ho. Otóż pragnę was pouczyć iż, owszem matka broni dziecka jak długo może, ale w sytuacji beznadziejnej ratuje własne życie bo to ona żywa jest gwarancją przedłużenia gatunku. To jest biologia, to jest instynkt. Wiem co mówię.

a ty ty:O ja cie pamiętam z jednego tematu. Ty i Twój mąż kochacie swoje dziecko bardziej od siebie już to pisałaś. A Twój synalek jest samodzielny i dorosły. Zmień już płytę i nie masz co się chwalić swoim wiekiem to jest właśnie wstyd, że stara a głupia:P

Gość loskaa
EwelinaEwa:-) a Tobie przeszkadza to,ze ja i moj maz kochamy swoeje dziecko bardziej niz siebie :-) bo tak powinno byc.I nie wyobrazam sobie aby było innaczej.Czułabym się źle gdyby moj maz kochał bardziej mnei niz dziecko.

pytanie jest niesmaczne dla mnie bo kocha się te 2 osoby z taką samą mocą ale inna miłością, te 2 osoby sa dla mnie tak samo wazne, facet nie jest dla mnie tylko jakimś zapładniaczem, dziecko jest rowniez wazne bo jest owocem naszej milosci, dla kazdej normalnej osoby takie pytania są trudne