Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbutwiałe przescieradlo

Zbutwiało mi ulubione prześcieradło, nie wiem co z nim zrobić

Polecane posty

Gość ser mi zbutwial
"...a załoze sie ze tez macie przynajmniej 1 rzecz w chacie spesniałą... Tak- ja mam splesnialy ser w lodowce- dodam, ze spesnialy on jest 'oryginalnie' :classic_cool:

Gość ansggeedf
a kto kupuje splesnialy ser?

Gość 4 lata i nadal nic
Nie wywalaj przescieradla autorko, poloz na talerzu i zezryj na kolacje. A jako ciekawy dodatek do tego posilku niech posluzy ci plesn z zamrazarki. Smacznego!:OBrudas pierdolony:O

Gość Niw wyrzucaj
tylko spij na nim hehe

Gość i jak brudasie
I co zrobilas z tym zbutwialym drogim przescieradlem mamusi?:O

Gość wlasnie
:D

Gość boli mnie szczęka
ja pierdole uwielbiam czytac tego typu tematy. zajebiscie mi humor porrawiaja, jakie glupoty tu mozna napisac jezusie!!!

Gość wlasnie
Raczej plakac:ONajgorsze ze to prawda:Onaprawde ze babsztyl a ma taka obore w domu:O

Gość
Nie szkoda wam czasu na takie brednie,jeszcze troche ,i bedzie gotowa praca naukowa,na temat starego przescieradla.Wtyddd!!!!

Gość wstretny jest
Zofiara jak Ci sie nie podoba to wypierdalaj z tego tematu.won!!!!:O

mi zbutwiał kostium bikiniowy i majtki chłopaka, śmierdziało przez 4 dni, ale potem ON wpadł na genialny pomysł , trzymaliśmy te rzeczy w misce, a potem w misce z wodą, na koniec tygodnia dorzuciłam proszek i trochę wody jeszcze. I ...zaczęło to pachnieć! Twoje prześcieradło jest do uratowania! Mi po proszku nawet grzyb zszedł :o :)

Gość becky86
ja mam gorzej, mi żarcie butwieje od tego upału pfff

Gość Ludzie gloduja w Afryce
zgnite bo zgnite ale ciesz sie ze masz co zrec:O

Gość Śmieszni jesteście...
Mi kiedyś zbutwiało prześcieradło w szafie. Pod stertą pościeli. Wystarczy włożyć lekko nie dosuszone....i już. Wcale nie trzeba być brudasem. Wyrzuciłam od razu, bo grzyby są niebezpieczne. A wam radzę nie wypowiadać sie, jeśli nie umiecie poradzić, bądź zaradzić nawet sobie, a co ddopiero komuś.

Gość Ludzie gloduja w Afryce
Nie moja droga jezeli butwieja i rzeczy w szafie tzn ze jestes brudasem i fleja. Gdybys nie miala wilgoci w domu o do tego by nie doszlo:O

Gość hej brudasie gdzie jestes
:D

Gość gość
zrób z niego żupan

Gość gość
Dużo krzyku mało porad, czyli mało profesjonalizmu. Stek idiotycznych bzdur bije po oczach, jak się czyta, nic konkretnego, tylko same wyzwiska, upadłość, próżność i pustka, same matoły! Prześcieradło może zbutwieć przez nieuwagę i do tego wcale nie trzeba brudu, sama się o tym przekonałam. Za to teraz wiem co robić, aby takich sytuacji unikać. Także nie fikać krzykacze, bo wszystko jeszcze przed wami. Samozwańcze ideały!

Gość gość
Odzywają się mądrale, widać że wilgoci nigdy w domu nie mieli. Mieszkam w starej kamienicy, wilgoć na ścianie, ciuchy butwieją masakra, nic zrobić z tym nie można. Prawie 90% wilgotności w pomieszczeniu. Okna otwierane i nic to nie daje. Dopiero klimatyzator z osuszaczem zaczął pomagać, wilgotność spadła do 70%, co i tak jest za dużo. Ciuchy i tak cuchną. Nic tylko się z tąd wyprowadzić. Izolacja podobnież padła przeciw wilgociowa.

Gość gość
Nie przejmuj się opiniami hejterów to g****o mentalne, co do prześcieradła wystarczy tydzień kilka dni nawet, małe zawilgocenie i pleśnieje, trzeba uważać, a co do plam to niczym nie usuniesz, zdaża się nawet najlepszym ;)