Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

Czesc dziwczyny ide zaraz po zakupki i po kulki homeopatyczne do apteki, potem trzea posprzatac, poprac...aj nazbieralo sie jak zwykle przez weekend, a niby ciagle nie bylo nas w domu. Eh...a co do imprezowania, to chyba Ci co to robia nie potrafia zrozumiec ze nei kazdy czlowiek lubi szlajanie sie po pijaku po x klubach w miescie i nie kazdemu wlasnie rodzice funduja tego typu rozrywki :o a jak czlowiek sam zarabia to uwierzcie szalejace nastolatki ze szkoda przewalic ciezko zapracowane pieniadze na glupoty :O

Witajcie! Ja juz dawno na nogach.Wczoraj do polnocy robilam bigos,wiec dzis mam labe a juz mam posprzatane.Na dwor dopiero pod wieczor,bo za goraco,nie chce meczyc Jaska w taki upal...

Gość gosianica
no ja tez mam troche luzu,juz posprzetalam pranie sie suszy a oliwka bajke oglada :)

Gość A ja Wam napisze
tak na poprawę humorków :) że Wam kochane zazdroszcze. Mam 20 lat, kochanego narzeczonego, w tej chwili jestem na etapie planowania ślubu i rezerwowania wszystkiego co potrzebne na ten cudowny dzień :) Mieszkamy sobie razem, studiujemy, pracujemy i jest ok ale ja... marze o dziecku! Nikt by sie tego po mnie nie spodziewal, pracowita studentka, powazna dziewczyna, dobry pracownik ( ucze w szkole jezykow obcych) Nie chce sie przechwalac ale pisze to po to zeby dac obraz mojej sytuacji... narzeczony mowi ze nie moge zmarnowac tego co mam i tego jak mi idzie w zyciu zawodowym... A mnie czasem jest wszystko jedno... Czuje sie gotowa na posiadanie dziecka, a instynkt macierzynski czuje az do bólu :( :( Mimo wszystko wiem, ze jeszcze dluuuugo bede musiala czekac na swoje malenstwo :( Wiele osob Wam jedzie, ze gowniary, bez szkoly etc ale mysle ze one tak naprawde Wam zazdroszczą. W tym wieku macie juz WSZYSTKO czego kobiecie brakuje do pelni szczescia! Ja przyznaje sie do tego ze zazdrosc mnie zżera kiedy Was czytam :) Pozostaje mi tylko czekac na "ulozenie sobie zycia" by zacząc starania o dzidziusia :) Pozdrawiam Was gorąco i przesylam buziaki dla Waszych slodkich skarbów :)

aż miło to się czyta :) ja właśnie wróciłam z miasta , ale upał . mały dzielnie znosił chodzenie po sklepach i ciągła wsadzanie i wyjmowanie ze spacerówki , juz jak byłam koło mojego bloku to zaczął marudzić . teraz lezy na łózku i prowadzi zawzietą konwersacje ze swoim zdjęciem które wisi na scianie :) wiecie co dzisiaj odpuszcze sobie sprzatanie ogarne po łepkach a jutro dokończe . mam mega lenia . a jak patrze na te wszystkie ubrania które mam wyprasować , to az zamykam drzwi żeby ich nie widzieć

Gość gosianica
a no czasmi jest taki len :) mi siee w sobote nic nie chcialo z reszta dzisiaj tez ale zrobilam co musialam i mam sokoj a zaraz oliwke chyba spac poloze bo jakas marudna sie robi

Gość gosianica
zalezy jakiej ktora ma wielkosci,ja mam bardzo amle piersi mi tylko troszke obwisly ale nie duzo

zazdroszcze ci . ja mam bardzo duży biust nosze rozmiar 95D I piersi stały sie po prostu okropne mino smarowania kremami ujedrniajacymi

Gość gosianica
a no chyba ze tak no tak to z nami bywa :( niestety

Gość gosianica
iskierka a ty juz od rana na kompie wojujesz?(z reszta ja tez ;p)

Gość gosianica
aha to ty jak by dyzury przy kompie masz :) moj maz tez w pracy ale o 14 wraca oliwka baje oglada a ja siedze i szukam sobie co ciekawego ludzie pisza ;)

Gość gosianica
witam nowa mloda mame :) coraz wiecej nas jest :)

Gość gosianica
twoj wczesniaczek wazyl troche mniej od mojej cory ktora sie urodzila w 41 tc i wazyla 2980g 56cm

hejka mamusie ;) witam nowa mloda mamke...iskierko co do biustu...porazka...mam takie...flaki! choc w nich jest jeszcze mleko.malo, ale jest...najlepszy sposobem na odzyskanie ich chocby czesciowej jedrnosci beda cwiczenia i jakis krem...pamietam w szkole robilismy takie swiczenia na wzmocninie tych mniesni ale w necie na pewno sa jakies zestawy cwiczen...ja mam 85d takze ogolnie w tej chwili porazka..to takie anty sexy :/ choc narazie nie moge sie nacieszys ze uwolnilam sie od karmienia piersia..Tinka juz calkowicie odstawila cycusia teraz czasami sie wtula w moj dekold ;)

dziewczyny moze ktoras z was wie jak sprawuja sie e spacerowki "Quick Smart" ? sa praktyczne pod kazdym wzgledem czy jedyny + to to ze po zlozeniu sa wielkosci teczki ? ;)

Gość gosianica
iskierka a ty znowu dyzur przy kompie? ;)

no to masakra z tymi piersiami... U mnie na razie nie jest tak źle, ale boję się bo w ciąży zwiększyły mi się do rozmiaru 75DD. Ale póki co dopiero 3 tydzień karmienia... DWAplusJEDEN Twój wcześniaczek był większy od mojego Aleksandra który urodził się w 38tygodniu :D przy urodzeniu Aleks ważył zaledwie 2300g, ale już szybciutko nadrabia :) przy wypisie ważył 2380g, a w ubiegły piątek jak go ważyli w poradni neonatologicznej to ważył już 2920g :D Jestem taka szczęśliwa, że na karmieniu tylko piersią w nieco ponad tydzień przytył 540g :D

angela ja tez rodzilam w 38 tyg. martynka mniala 54 cm i 3,5 kg ;) do dzis ma takie slodziutkie waleczki ;)

cześć dziewczyny:) dawno się nie odzywałam ale was podczytywałam u mnie 38 tc;) Tyle że mam fatalne wyniki:( białko w moczu, wcześniej miałam leukocyty+25 brałam antybiotyk duomox , a teraz na nowo białko się pojawiło:( do tego obrzęk jednej strony ciała tzn stopa(2 razy większa dosłownie jak u słonia) i ręka, opuchlizna nie schodzi tylko jest dzień i noc, wczoraj położna mierzyła mi ciśnienie a tam 140/100- 3 razy mierzyła mi ciśnienie. Mam dziś mierzyć i jutro do lekarza, tak się boję że to zatrucie ciążowe i że coś z malutką jest nie tak:( jutro to chyba pod tą przychodnią będę od 5 rano koczować

karola nie martw sie na zapas bo to tylko niepotrzebne dla ciebie i twojego slonka. pod koniec tak jest ze wszystko puchnie. ja sie w tych ostatnich dniach to doslownie nie ruszalam. moze po prostu na diach urodzisz. 38 tc to juz termin jest. wszystko bedzie oki! ja tez mnialam bialko w moczu a zatrucia nie bylo choc mnialam takie objawy.po prostu mala sie juz bardzo spieszyla.wogole to poltora msc chodzilam z rozwarciem na 2 palce. jak gdzies sie wybieralam to stracha mnialam ze za chwile zaczne rodzic... ;)

Gość gosianica
hej dziewczyny :) karola nie martw sie na zapsas po co masz meczyc dzidzie?uspokoj sie bedzie dobrze a jak nnie mozesz juz wytrzymac to dzisiaj idz do lekarza

Witam sie i ja... :) nie było mnie i nawet nie wiem czy pamietacie mnie jeszcze ;D KAROLA, Kobietko Ty sie nie zaddreczja napewno wszystko jest dobrze :) A u nas zmiany ;D Fabianek juz całkowicie na Bebiko jest, czyli NIETOLERANCJI LAKTOZY nie ma... :) Dostaje kaszke ( wlasnie jest po kaszce) Ładnie zjada obiadki, zupki jarzynkowe, szpinak... banana od czasu do czasu... ma juz 5 miesiecy no w neidziele bedzie mial ;D i przesypia noce... czasami zdarzy sie jeszcze ze wstane do niego w nocy ale zazwyczaj tylko chce sie napic i spi dalej... Zebów poki co jeszcze nie ma... ;) Czy oprocz Karoli ktos jest z Trojmiasta??:) Poszukuje jakis kolezanke ;D