Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

Hej! Ja tez jestem z Trojmiasta.To znaczy pwychowalam sie tam,ale potem wyjechalam do Belgii.A dokladniej jestem mieszkalam kolo Nowego Dworu Gdanskiego ;D

Gość czarrrrnullllaaaa
hej:)

Witam dziewczeta :) Pod koniec wrzesnia, dokladnie za miesiac spodziewam sie mojej coreczki:) Pozdrawiam

Jestem ja ;p Juz posprzatalam,wiec moge posiedziec...;D Moj Jasiek za niecaly miesiac skonczy rok,juz doczekac sie nie moge.Wyprawie mu je.Tylko nie wiem za bardzo jak ;/ Macie jakies rady??

ja zagladam ale nikt tu nic nie pisze! kurcze ktos urodzil z oczekujacych? czyjes dziecko zrobilo jakies postepy? no nie wierze ze nie macie co opowiadac! a moze napiszcie co mozna robic siedzac w domu z dzieckiem. jak zarabiac kase...czytalam na jakims topiku o skrecaniu dlugopisow...moze jakies macie pomysly? ja mysle nad sprzedaza na allegro lub w innym sklepie internetowym...kurcze ale nie wiem w co inwestowac ! ciuchy, drogeria, bizuteria... a moze zabawki z angli... co myslicie??

przyszła mama rocznik 88 czy moge do Was dołaczyc termin mam na grudzien:D hmm jestem z katowic tak aparopo moze tez ktos jest z kato?? KArola88 ja od samego poczatku ciazy mam problemy z moczem brałam juz antybiotyk teraz biore urospet najpeirw miałam zaduzo erytrocytów potem leukocytów a teraz bakterie;/a do tego skurcze biore fenoterol

W najbliższy weekend 29-30 sierpnia na warszawskim Torwarze odbędą się targi MOJE DZIECKO - sport, edukacja, zabawa. Targi przeznaczone są dla mam oczekujących potomstwa oraz rodziców dzieci w wieku do ok. 10 lat. Organizatorzy przygotowali wiele atrakcji dla dzieci i rodziców. Można tez będzie nabyć wiele produktów w promocyjnych cenach. Wśród gości targów będzie m. in. Dorota Zawadzka – popularna Superniania. Więcej informacji o targach można znaleźć na tej stronie: http://www.targimojedziecko.pl/index.php ZAPRASZAMY!!!

Gość ybtygyt
hej, ja jestem po pierwszym miesiącu nieudanych starań o dziecko.. schęcią pogadałabym z kimś o dzieciach, ciąży itp :)

czesc dziewczyny no cos topik podupada.a u mnie i oliwki jak narazie dobrze.ma kolejne zabki coraz wiecej mowi a broi nie mozna za nia nadazyc.zrobil sie z niej taki maly tajfun ;)

witam :) ja na synka narzekac nie mogę spi ładnie całą noc dużo je smieje się i bawi . zaczyna stawac na nóżki , a w chodziku tak popierdziela że nadąrzyć za nim nie mogę . odkąd nauczyła sie otwierać szuflady cała ich zawartośc ląduje na podłodze . mąż już niedługo wraca a wię jestem heppy :)

Wstawajcie kobiety! U mnie Jasiek przeszedl samego siebie.JAk zasnal o 16 wczoraj-tak obudzil sie o 6 rano,A dal mu zabawki do łozeczka i moglam pospac do 7 :) U mnie Jasiek w ogole w chodziku nie chcial chodzic,caly czas wolal raczkowac,szybko zaczal chodzic przy meblach,ale boi sie puscic szafek :D Sam bez podpierania sie stanie ale kroku nie zrobi,hehe...A ja mam dola normalnie...Moj chlop wychodzi o 6 rano a wraca o 21 :( Ehh..A ja sama tu,caly dzien musze byc!!!

ja tez juz wstalam.oliwka od 7 po mnie sie walala na lozku i pospac nie dala.a teraz zjadla mleczko i sie bawi :)

Gość iskierka2411
MARIA22111 doskonale wiem co to nznaczy siedzieć samej całe dnie w domu . ja juz tak ciągne prawie pół roku a męża mam tylko na skypie ale na szczęście to się zmieni jeszcze tylko miesiąc

to macie przechlapane dziewczyny.ja narazie jestem sama ale o 14 wraca cala reszta rodzinki i znow pelna chata :P dziewczyny same nigdy nie jestesmy a dzieciaczki?potrafia narobic zamieszania jak by w domu nie wiadomo ile ludzi by bylo :)

gosianica no wiesz ale dziecko męża nie zastąpi ... :(a mój mały czasami ma takie dni że w ogóle go nie słychać jakby dziecka w domu nie było

ja jak rozmawiam z Rafałem to lubie tak czasami sobie ponarzekać że sama jestem , że nikt mi nie pomaga itp... a on wtedy mnie tak fajnie pociesza :)

Moj Jas tez na ogol jest spokojny.Wiadomo,ze jest ciekawy wszystkiego,wszedzie wejdzie i w ogole,ale tak to jest ok.Nauczyl sie juz sam zasypiac.Juz od 3 tyg mam spokoj z tym.Tylko jesc mi cos nie chce!! Zaraz bedzie mial rok.Fakt jest duzy,ale malo je.Caly dzien potrafi mi przespac,normalnie masakra ;/

moze cos mu jest skoro nie chce jesc?albo po prostu ne ma apetytu.moja oliwka tez czasmi nie chce jesc.ale ogolnie jest dobrze

mój Dominik ma 8 miesięcy i je wszystko co mu dam , nie jest niejadkiem a wręcz odwrotnie , to może głupie ale czasami chowam się z jedzeniem bo jak zobaczy że ja coś jem to zaraz buzie otwiera żeby mu też dać spróbować . Mały nie zasypia sam , a szkoda , trzeba się z nim do łózka połozyć i przytulać wtedy zasypia a ile to razy ja n nim spałam tak mi się fajnie robiło więc i ja spałam ,

ja mala staram sie nie klasc z nami na lozko.iskierka tez tak musimy robic z jedzeniem bo inaczej zje wszystko co zobaczy :) a ja ja usypiam na rekach.klade poduszke na reke mala i daje mleko i zasypia no chyba ze nie chce usnac to klade ja do lozeczka i wychodze poplacze troche ale usnie a lozko to w ostatecznosci