Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kubuniowa

Mamy rocznik 89 i... inne mlode mamy

Polecane posty

Angela- kozystaj poki mozesz, na razie dzidzius jeszcze nie pochlania tyle czasu (choc pewnie Ci sie tak wydaje), potem jak bedzie wiekszy to bedziesz czasem chciala zeby sobie tak polezal jak teraz :) Witam nowe mamy, piszcie cos o sobie i nawoluje ''stare'' dziewczyny, moze uda nam sie jakos ten topik podniesc bo ostatnio pustki tu straszne, chociaz wiem ze sama sie do tego przyczyniam

Gość gosianica
iskierka tak spotkalysmy sie juz na jakims ale nie pamietam na ktorym :) moja cora ma juz 16 m-cy i broi jak nie wiem co.pilnowac jej trzeba caly czas inaczej cos wywinie :)

mi się żę wczoraj broniłyśmy nastoletnie mamusie :) mój Dominik ma 7 miesięcy i tez rozrabia . odkad nauczył się szawki otwierać trzeba go non stop pilnowac

Gość jezu drogi
zadziwiacie mnie dziewczyny ja mam 19 lat i na sama mysl o dziecku to mi sie nie dobrze robi.....

Gość gosianica
a moze i tak.i dzisiaj tez mnie poparlas w sprawach pieluszek :) do jezu drogi no to moze ty my tu mamy tyle lat i mamy dzieci i rodziny i jestesmy szczesliwe.sa takie i takie my nalezemy do jednych a ty do drugich wiec po co sie wypowiadasz jak nie masz nic sensownego do powiedzenia.iskierka dlugo rodzilas?

Gość Jaaaaa młoda
Dziewczyny zamiast cieszyć sie życiem, to Wy sie martwicie czy Wasze dzieci nie chodzą z kupą w pampersie. Ludzie dajcie żyć! Ja też jestem rocznik 89 i nie zamierzam na razie bawić sie w pieluchy. mam dopiero 20 lat. Pozdrawiam

Gość gosianica
e to nie az tak dlugo.mnie o 2 w nocy przyjeli ze skurczami co 10 min a pozniej koniec.musieli mnie 3 razy z porodowki na sale przenosic bo inne rodzily a ja nie :) w koncu od 10 rano juz bylam na porodowce ale nic sie nie dzialo wiec tylko sobie tam lezalam.po pol godz dopiero mnie wzielo juz tak fest i punkt 11 oliwka juz byla na swiecie wiec mi to szybko poszlo :)

Gość gosianica
jaaaaa mloda a kto powiedzial ze my sie nie cieszymy zyciem?cieszymy i to bardzo razem z naszymi pociechami :)

Gość Jaaaaa młoda
Ale na dyskotekę nie pójdziecie, nie wyjedziecie na wakacje żeby cieszyć sie spokojem, nie macie czasu tylko dla siebie, itd. Mnie mój chłopak namawia na dziecko, ale ja sie na to nie zgadzam - od następnego okresu tabletki anty.

wiesz ja akurat wyjezdzam na wakacje mimo że mam dziecko i wyjezdzam z dzieckiem . znajduje czas na wyjśćie do fryzjera kosmetyczki na solarium czy na zakupy . a imprezy nie sa mi potrzebne . co mi z imprez i upijania sie na nich ? wiesz dziecko wcale w niczym nie ogranicza naprawde jest to obowiazek ale i za razem radość . moje zycie nie wyglada tak jak niektórzy mysla że matki to chidzą w rozciagnietych dresach z wałkami na głowie i wiecznie z pielucha na ramieniu co by dziecku buzie wytrzeć jak sie uleje

Gość gosianica
nie nie mialam podawanej oksytocyny i rodzilam bez znieczulenia.nie podali mi choc bylam po terminie tylko raz bylam na badaniu wod plodowych.nie bylo tak zle zebym miala brac znieczulenie :) ale za to mnie nacinali. jaaaa mloda a kto powiedzial ze nie chodzimy i nie jezdzimy na wakacje bez dzieci?ja akurat jak chce gdzies jechac bez cory to zostawiam ja albo z moimi rodzicami albo babcia i wiem ze nic jej nie bedzie i moge jechac

Gość gosianica
witamy cieplutko :) wiecie co w szpitalu slyszlam ze cc tez robia jak jest waska miednica nie wiem czy to prawdaa tylko tak slyszalam.wiecie cos o tym?

Witam:) Tak dzidzia jest ulozona posladkowo i lekarz stwierdzil ze juz za pozno zeby sie przekrecila w dol. Ma za malo iejsca. Ale moze to i dobrze bo strasznie boje sie rodzic naturalnie.

ewela1777 ja tez strasznie sie bałam naczytałam się na forum i stwierdziłam że to prawdziwa męka . duzo krwi straszny ból itp. A TO WCALE NIE PRAWDA !! sama chciałam miec cesarke na zyczenie . a rodziłam naturalnie bez znieczulenia poród wywoływany oksytocyną nacinali mnie . zyje i mam sie bardzo dobrze :0

Gość gosianica
iskierka dokladnie tak jak mowisz.jak przebiega porod zalezy od organizmu u mnie poszlo to szybko i nie bylo tak strasznie nawet bol byl do zniesiena :) samo nacinanie nie boli ja gorzej znosilam jak szwy mnie rwaly w nocy,nie moglam spac dopiero po zastrzyku przeciwbolowym zasnelam.nie ma co sie bac porodu ;)

Gość gosianica
ja poszlam do dyzurki z mysla ze tez dostane tabletke ale polozna dala mi zastrzyk.powiedziala ze tabletek mi nie da.nastepnego dnia juz nie bylo tak zle jakos sobie radzilam bez przeciwbolowych

Gość gosianica
a wogole to skad jestescie?ja ok 90km od szczecina (okolice choszczna)

Gość gosianica
drugi koniec kraju :) cala polska wita ;p a jak tam maluszek?

własnie wykąpałam Dominika i zasnął od razu . czekam aż mąż skończy pracę i będę mogła z nim przez skaypa pogadać

Gość gosianica
fajnie masz ze tak syzbko spac chodzi :) oliwka wczesniej jak 22 nie ma szans no chyba ze sie wymeczy na dworzu to moze padnie szybciej