Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kto chce ze mna pogadac?

Polecane posty

hahahah, Złoty...kurde i po co ja o tej księdze mówiłam teraz wez tu człowieku nie odpowiedz :D no tak, robię i noszę :D haha, stopa zawet duża...to najwspanialszy komplement w moim zyciu :classic_cool:

poczekaj, az zaczniej działac :classic_cool: będziesz gaworzyc pa ruski :) Depeche, zwyczajnie mi się nie podoba...jeszcze prowadzi ten Fort jakistam

Gość fuckem and their law
patrze nie jeden jedyny cierpię na bezsenność:P za to lubię to forum witam wszystkich:)

witam fuckem :) masz interesujący nick :classic_cool: a widzisz, jaka poliglotka się zrobiła :D fuckem, polać?:D

ok, jestem.... hmmmmmmmm.... zloty- robert gonera, taki superprzystojny brunet z M jak Milosc .

Hah wiem.:) to z mojej ulubionej piosenki:) patrzę niezły melanż sobie urządzaćie:) sobieski 0.7 jakby co stoi w lodówce

zloty- nie jestes taki niski wszystko spoko. Dziękuje kochanie ❤️ Karolinka ok . fajnie 👄 tez lubię wysoki obcas :P ;) ale proszę opisz dokładniej jakie bucik? teraz jakie nosisz? odkrywasz stopę? a co z dłońmi robisz manicure i jakie? Bardzo lobię duże stopy są sexy :P ;) ale małe tez słodkie :P ;) ważne żeby były zadbane :P ;) Jak i masz kolor włosów? nosisz biodrówki?

pojdzie i sobieski, toz to niezla marka :classic_cool: ale ja mam jakąs ruską wódę...ryzykujesz?:D

zloty- robert gonera, taki superprzystojny brunet z M jak Milosc . nie znam takiego :o :o :o :) to Amerykanin :o :o :) Depuś może zaśniesz po piwie

Jestem młody chce jeszcze pożyc trochę:) chociaż.. Ryzykuje.:) a co to za wódka? Przeliteruj na pl bo chyba kafe bukw nie trawi:)

baby's got a temper mniam lubię the prodigy:D

nie dy rydy :classic_cool: nalepka trochę zakurzona jest i nie widać :) ale jeszcze zyję...choc...cos słabo widzę:P:P:P

Złoty, starczy na dzisiaj...dla rozluznienia poleję i Tobie dziękuje otwiram usta :P ;0 lej do srodka :P ;) dobrze ale bardzo ładnie proszę opisz tylko swoje stopki buty,jakie, robisz francuski pedicure? i dłonie :P ;) 🌻

zależy tak trochę:D chociaż co nie zabije to wzmocni :) ostatnio kolega na 18 poczęstowal mnie czystym spirytem i nie wiedziałem o tym więc już w boju zaprawiony