Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

depeche15

Kto chce ze mna pogadac?

Polecane posty

nie jest zła to sa ogórki robione domowej roboty z dużego emaliowego słoja wiec lajt :o :) jest kac chce się pic!!!!!! Wiadomo ze kobiety wola starszych bardziej męskich. 🖐️

Złoty, jestem otwartą księgą...mozesz mnie poznać :D cześć Karolinko :D

Karolinka hehe :P dobra nie bede dociekac :p po prostu pytam hehe. ja tam nawet 40stki lubie jesli sa w dobrym stanie oczywiscie. :D

Carolyna po co ruska pijesz:o :o :) lepsza polska!! piłem gorzka żołądkówkę polecam z sokiem jabłkowym. Depus jest spoko dobrze się czuje tylko chce mi się pic i jestem śpiący.

zloty -karolina- przypominam ze jestem nieletnia a wy tutaj propagujecie alkolhol :P malotaly sa pociagajace prawda :P

Złoty...jak się nie ma co się lubi, to się lubi, co się ma...[taką kuzyn przytargał :O] Karolinko, a co :D

Złoty, jestem otwartą księgą...mozesz mnie poznać cześć Karolinko Depus masz na imię Karolina ? 🌻 to ładnie 🌻 Carolyna to dobrze ze jesteś otwarta :P ;) wzrost, kolor oczek i rozmiar stopy? :P ;) proszę podać :P ;)

depeche15 - \"jesli sa w dobrym stanie oczywiscie\" znaczy malo uzywane, stan bdb, części oryginalne :D Złoty - matko święta, czy ja kiedykolwiek mialam kaca? :O chyba nalezy nadrobic kawalek zycia :classic_cool:

Złoty, ale mnie raczej o charakter chodziło :D i ze mnie to pesymistka jest, ale lubię się pośmiać ;) Złoty, jak chcesz...proszę bardzo...165, zielone, 38...nie mam nic do ukrycia :D

ja to nawt nie wiem - zapraszam na ruskie trunki :classic_cool: kac gwarantowany, tak na nalepce jest :classic_cool:

w dobrym stanie tzn. zadbany a nie jakies gruchlo ze zlomu typu kruszace sie zeby czy wypadajace wlosy .

malolaty sa fajne ale osobiscie preferuje dojrzale piekno. monica bellucci.... hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..mrau. robert gonera................hmmmmmmmmmmmmmm..mrau...

Złoty, jak chcesz...proszę bardzo...165, zielone, 38...nie mam nic do ukrycia Skarbie to tak : wzrost masz ekstra!!!oczka mam tez zielone :P ;) stopa super nawet duża :P ;) robisz sobie pedicure? nosisz wysoki obcas? Depus złote włosy na jeżyka geste, duże oczy bystre spojrzenie, jędrne usta, wysportowana budowa ciała :) :) ale jestem niski 179 cm :o :o :(

a co masz do roberta? jeden z najprzystojniejszych aktorow. obrazowo z tym 'mrau' znaczy sie? :P