Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ania172

niepłodnośc ... POLMED Wrocław

Polecane posty

wrocka bardzo współczuję. na jakim etapie szkolenia jesteście? my czekamy aż do września do rozpoczęcia procedur, a kurs dopiero na wiosnę przyszłego roku rozpoczniemy. ja na betę jadę w sobotę. dziś mam gorszy dzień brzuch boli jak na @. wiele we mnie lęku ...

Najważniejsze wrocka to fakt, że czeka na Was dziecko: czy to u Pana Boga na znak, że ma się pojawić czy w domu dziecka. Magda czekam jutro na info :) same dobre wiadomości poproszę

aż sprawdziłam na kalendarzu myślałam już że mi się dni pomieszały ale nie. jutro dopiero piątek. dziewczyny ja jadę w sobotę, więc dopiero wtedy przekażę dobre wieści. od kiedy My jesteśmy zgłoszeni do OA to zastanawiam się czy Nasze dziecko już się urodziło:-)

Gość wrocka
Dzieki psioszka, popatrze. My jestesmy na etapie badan, pracownik socjalny byla z pania psycholozka u nas.Szkolenie mamy zaczac w czerwcu.Dostarczylismy dokumenty o niekaralnosci. Najgorsze jest to ze nie wiesz czy przejdziesz szkolenie I ze cie zaakceptuja.Roznie bywa.Albo ja naraziie patrze na wszystko jak na czern I biel.

wrocka, nie znamy się i nie wiem czy jest coś co mogłoby Wam przeszkodzić w kwalifikacji. skoro macie dok o niekaralności, mieliście już wizytę w domu to wielki krok za Wami. to zrozumiałe że masz lęki, ale mnie myśl o rozpoczętej procedurze adopcyjnej trzyma pionie. nie wiem co ujrzę w sobotę na wyniku, ale wiem, że będę mamą. tylko to się liczy :-)

Magda tez czekam na wiesci sobotnie od ciebie ,oczywiscie dobre. Magda popraw przejezyczenie słowa w linku dzisiejszym bo my to wiemy o co Tobie chodziło ale jak ktos przeczyta niezorientowany w temacie to pewno bedzie sie zastanawiał o co chodzi. słowo "aborcyjne"

Gość wrocka
Minia, tez tak 2 razy czytalam post Magdy i jakas literowka jej wyszla! Magda, wiemy o co chodzi. Ja mam nadzieje ze chociaz na tym polu odniose sukces, juz los wystarczajaco mnie napietnowal. Magda, ze szczerego serca trzymam kciiukasy za Ciebie. Bede pisac jak nam idzie procedura. Moze czeka na nas jakis malec juz a Moze tak jak wyzej pisalyscie sie jeszcze nie urodzil.

ale palnęłam. tak to jest jak się pisze posta a jednym uchem słucha walki słownej o fotel prezydenta. wrocka koniecznie na bieżąco informuj co się dzieje w OA (zdradzisz w którym jesteście?) zdecydowaliście się na maleństwo? jak masz ochotę napisz jak wyglądała wizyta w domu. tego się boję najbardziej. interesuje mnie wszystko bardzo bo jak pisałam nasz kurs rozpocznie się na wiosnę przyszłego roku.

dziewczyny wysiadam, jestem po wizycie strzał na maksa mam estradiol 300 na pierwszej wizycie podgladowej -jak to mozliwe pecherzyki 7-8 mm a taki estradiol przeciez wy miałyscie w okolicach 50 w tym czasie. wszytsko moze sie wydarzyc włacznie z przerwaniem procedury.- nienawidze swojego organizmu! 4 dzien stymulacji a tu takie szopki organizm odwala.

Minia a ile jest tych pęcherzyków? Czy lekarz wspomniał o przerwaniu procedury?

jest ich sporo około 16 wszystkich, powiedział o wszystkich mozliwosciach jakie moga sie stac, czy ktos z was słyszał o takich wynikach po 4 dniach ? na logiczny rozum to jak beda rosły to ten estradiol chyba eksploduje .modle sie aby wszystko poszło dobrze ale natura lubi robić swoje, moze sie nakrecam a bedzie dobrze ,ale pewno mnie rozumiecie ze mam obawy

minia ja rozumiem, że masz obawy. ale co lekarz powiedział, że to są złe rezultaty stymulacji? ja nie potrafię się odnieść, bo nigdy nie porównywałam swoich wyników z wynikami innych dziewczyn. moje zawsze były moje i koniec. napisz co powiedział lekarz.

na tak wczesnym etapie nic nie mozna zbytnio powiedziec ale i wykluczyc najgorszego scenariusza, fakt to taki ze organizm za mocno prodokuje hormon , ale moze na nastepnej wizycie sie zatrzyma i bedzie adekwatny do rozmiaru pecherzykow. moze panikuje za mocno ale tak bardzo bym chciała dotrwac do konca procedury. dobra dziewczyny koniec panikowania co ma byc to bedzie , bo po co na zapas mi zmartwienia i tak wszystko zalezy od organizmu.

minia panika to nasze drugie imię w tym czasie. nawet nie będę pisała, żebyś była spokojna, bo sama wiem po sobie jakie myśli roją się w głowie. odebrałam wynik hcg w 8dpt blastocysty poziom 17. mam najgorsze przeczucia...

magda juz kiedys pisałam dla szczesciary ze znam przypadek dziewczyny ktora miała w 8 dp hcg 11,5 . wiec trzymaj sie tej opcji ze jest dobrze .w poniedziałek zarowno Ty i ja dowiemy sie na czym stoimy. trzymam wielkie kciuki i czekam na super wiadomosc. Bonia jesli nas podczytujesz napisz co u Ciebie bo dawno nie dawałas znać .Magda miałas podane dwa zarodki i oba były blastocystami?

za dużo przeszłam żeby wierzyć tak bezgranicznie. tak miałam podane dwie blastocysty, a kolejne hcg mam zrobić we wtorek. . dlatego że dwie blastki to po dzisiejszym wyniku podcięło mi skrzydła...

Gość wrocka
Magda, glowa do gory! bralas Ovitrelle? Nadal trzymam kciuki

Gość wrocka
Magda ja czytalam zejesli 2 blastki sie przyjely ale tylko 1sie rozwija to beta mozebyc niska na poczatku.17 to nie jest tak zle na 8dpt.Moze tylko 1 przetrwal? Ja bym szla wponiedzialek na bete nie rozumiem dlaczego we wtorek sobie wymyslili.

tak brałam 1/5 ovitrellu we wtorek 12. hcg miałam zrobić po 2 tygodniach, ale dziś musiałam sprawdzić poziom żeby wiedzieć czy dalej przyjmować fraxiparinę. a co za różnica czy zrobię w poniedziałek czy we wtorek. jak ma wzrosnąć to wzrośnie :-) nie jestem w stanie już nic zmienić

Minia będzie dobrze, daj znać jak sytuacja w poniedziałek. Magda trzymam kciuki, żeby wynik zwiastował ciąże. Dla mnie najgorsze było to, że nie wiadomo czy coś się zadziało czy to ovitrelle. W ogóle po co się go podaje?? Dziewczyny ja w poniedziałek mam ważny dzień (może nie w naszym :) temacie), ale... mam obronę inżyniera i nieskromnie proszę Was o zaciśnięcie kciuków, bo wiem że one mają magiczną moc... a ja tak bardzo się stresuję :)

Pisałam już ,że ja bete w 8dpt transferze 3dniowego zarodka miałam 25. Teraz jestem w 30tc, więc głowa do góry:)

dziewczyny czy miałyscie objawy ze strony jajnikow podczas stymulacji ? bo u mnie cisza , tydzien juz minął a ja nie czuje nic. czy tez tak przechodziłyscie? wiem ze to idywidualna sprawa organizmu ale poprostu ciekawi mnie to?

psioszka wiem, że chciałaś mnie pocieszyć, ale troszkę odwrotnie wyszło. ja 8dpt 2 blastków miałam 17 :-( minia ja nie czułam nic aż do samej punkcji.

Gość GośćHej
Hej! Podczytuję Was systematycznie. Mam do oddania 450 jednostek Menopuru (rozrobiony 16.05.2015r., przechowywany w lodówce- ważny 28 dni po rozrobieniu) i 75 jednostek Gonalu( otwrty jakoś na początku tygodnia ( 11-ego albo 12-ego maja). Dla Wrocławian lub kogoś kto bywa we Wrocławiu. Ktoś chętny?

Gość SZCZĘŚCIRA
Minia mnie też nie bolało podbrzusze, ani jajniki. Od punkcji zaczęłam mieć napuchnięty brzuch.

Gość wrocka
Magda, zciskam mocniej o jutro.

Gość MagdaMazgość
wrocka niestety u mnie sznurek po worku :-( dzisiejszy wynik 3. znowu hasła zapomniałam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować