Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche samotnaaa

Gdzie mozna poznac prawdziwa psiapsiolke?

Polecane posty

Witam Was serdecznie, bardzo się cieszę, że powstał taki temat na forum. Mam prawie 21 lat i również nie mam przyjaciółki od serca, mogę się do Was dołączyć?

Gość trochee samotnaaa
Raz mi sie cos w zyciu udalo;) Tak mnie wszyscy wychwalaja za zalozenie topicu he he, ciesze sie ze na to wpadlam;) Przed wszystkim widze ze nie tylko ja nie mam takiej bliskiej psiapsiolki. Wszyscy sa witani, i nie trzeba sie pytac tylko przylaczac;) Ktos tam byl ze Slaskiego? p.s Kolorowe, slazaka nie przepijesz, ale ze slazaczka masz szanse;)

jutro mam rozmowę kwalifikacyjną :) trzymajcie dziewuszki paluszki :) co u Was słychać? ja się wzięłam ostro za siebie i koniec z siedzeniem całymi dniami w domu :) powysyłałam CV, jutro idę na rozmowę i muszę dostać prace:) powysyłałam smsy do znajomych i mam zamiar się z nimi po spotykać i odświeżyć dawne przyjaźnie :) eh.. dzieje się dzieje :)

trochę samotna, kolorowe kredki, olivka, aril, czarnulka, florianka-gdzie Wy? :)

Gość 8olivka8
To trzymam mocno kciuki na pewno znajdziesz ta prace;) Zycze powodzenia. A ja krzątam sie po domu a to z pieskiem wyjde a poznym popoludniem do chlopaka jezdze bo on po pracy.. nie jest az tak zle. Pogadam na gg z jakimis znajomymi i tak czas zlatuje.. POzdrawiam

Gość 8olivka8
nie z innego miasta jestem widocznie ;)

Gość oniksa
topik upadł czy wszystkie się bawią? :)

Gość nie wiem jaki nik
a moze ktoras jest z Poznania?:)