Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahulinka1986

Twój chłopak na kawalerskim + niespodzianka dziwka

Polecane posty

Gość usdg
dżordż a co byś zrobił jakby Twoja żona przespała się z innym facetem? Np na wieczorze panieńskim... Jak byś się zachował?:>

jakbym się zachował???? znając życie pewnie bym się nei dowiedział :) więc nijak... a jakbym się dowiedział to ..... myślę że zniósłbym to jakoś. Wszak jesteśmy tylko ludźmi ...... Ale ja w przeciwieństwie do innych tutaj mam 100% pewności że tak nie było:)

Gość usdg
A jakby się zachowała Twoja żona jakby się dowiedziała, że młóciłeś inną laskę?:P

Gość usdg
A uważasz, że mógłbyś ją zdradzić, byłbyś do tego zdolny?:> A może zrobiłeś to już kiedyś?:>

Czy byłbym do tego zdolny?? Pod wpływem jakiejś specyficznej sytuacji, pod wpływem alkoholu do tego...... cholera wie. Nie zarzekam się że nie. Potrzeby w kazdym razie takiej nie mam, okazji nie szukam, nie zdradzam. W sumie to nawet nie mam jak :)

nie przejmuj sie jesli mu ufasz i nigdy cie nie zawodzil to czemu ma nagle to zrobic? patrzyl sie..hmmm kazdy facet sie patrzy na kobiety tak juz jest.ale facet ktory kusi sie na dziwke fuuu co w tym fajnego? mieli ja juz wszyscy

co z tego ze wszyscy ?? Przecież nie idzie na dziwki żeby je zdobywać :D

a co za sens mialoby gdyby poruchal tą dziwke? jeszcze wszyscy koledzy by o tym wiedzieli bez sens jak juz mialby zdradzic to nie tak

a jak ??? oszukując, romansując i umawiajac sie z innymi?? zdobywając je ????