Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahulinka1986

Twój chłopak na kawalerskim + niespodzianka dziwka

Polecane posty

Gość Magda Pietrzyk
Może ich sprawa, ale niekoniecznie problem, zależy od człowieka. :)

Moze sie myle, Ewelinko, ale sadze, ze Mi chodzi o to, ze facet z klasa to taki, ktory chocby mogl i 7 tysiecy wydac na striptizerke, to tego nie zrobi, bo nie jest to dla niego dobra zabawa. Ja przynajmniej tak uwazam, nawet, gdyby to znaczylo, ze na swiecie nie ma zadnego faceta z klasa.

Gość Magda Pietrzyk
To fajnie, ale jest wiele zawodów, w których jak się zarobi 4 tysiące to już jest świetnie. Niestety na początku swojej kariery 2 tysiące to dobry początek, może nie w Warszawie, bo tam płace są wyższe ogólnie, ale dla mnie jest to sensowny pieniądz. Po 30-stce, albo w przypadku posiadania potomstwa taką kasę można nazwać problemem. Ale od czego ma się zaradną żonę;)

te verde- nie wiem czy się mylisz, ja mam troszkę inne zdanie. I np. na swoim panieńskim chcę mieć strptizera:P Chcę się dobrze bawić i taką mam zachciankę. Póki nikt nikomu krzywdy tym nie wyrządza to nie widzę nic złego w profesjonalnych tancerzach na takowych wieczorach

Ewelina - lekko schodzac z tematu, z czystej ciekawosci Cie zapytam, jako kobiete planujaca striptizera na panienskim: dlaczego? Dlaczego akurat w ten wieczor, a nie na 24 urodziny? Wyjasnisz mi to?

głupie pytanie - to idealna okazja wg mnie na jakiś streptase :) urodziny to urodziny a panieńskie to panieńskie.... tak jakoś się utarło :)

Bo na 24 urodziny będę już mężatką:) A tak na poważnie to dlatego, że podoba mi się jak tańczą tacy faceci i absolutnie nie chodzi mi o nic związanego z seksualnością a po prostu o samą technikę. Moje koleżanki niektóre nigdy nie miały okazji tego zobaczyć więc niech mają radość na moim panieńskim. Zresztą ja już widziałam takich tancerzy w akcji i osobiście nie pociągają mnie tacy mężczyźni, za to lubie sie pośmiać przy tym (nie złośliwie) i ot popatrzeć po prostu.

Wnioski: - mezatki nie moga ogladac striptizerow; - 'tego chce, bo tak sie utarlo'. Super. Szczerze sie ciesze, ze nie bede miala w zyciu dylematow typu panienski/kawalerski.

urodziny to urodziny a panieńskie to panieńskie.... tak jakoś się utarło\" no niekoniecznie :) mój kumpel na swojej 30 -tce młócił fajna brunetke w sasiednim pokoju gdzie odbywała sie imprezka urodzinowa :P

błędne wnioski :) oglądać kazdy może :) a dlaczego Ewelina chce to napisała. Nie dlatego ze tak sie utarło :)

Gość znudzonaaa
jak facet ma ochote jeebac inne suki na wieczorze kawalerskim to po huuj sie zeni?! dla mnie facet ktory byl na dziwcee albo mu ja ofiarowali w prezencie i on skorzystal nawet gdy tylko ona tanczyla JEST FACETEM WYŚWIECHTANYM. chcial rznac to mogl wczesniej a nie w momencie gdy wie ze dziewczyna mu z przed oltarza nie spieprzyy!!

zgadza się regres ale statystycznie więcej takich usług jest na panieńskich niż na urodzinach :) tak jakoś się... utarło :) ?

mężatki mogą ogladać striptizerów, ale podejrzewam, że 24 urodziny będę spedzać w towarzystwie męża dlatego napisałam jak napisałam.

"ktore- jak wiadomo, w duzej mierze zaleza od IQ i dojrzalosci emocjonalnej" i od tego co wam mówią :D żal się robi gdy słyszę czy czytam wlasnie takie teksty a faceci takich żon młucą na bokach co się da... a one w nieświadomości piszą takie cukierkowe ... marzenia :D nie zakładam że tak jest w każdym związku - żeby było jasne ale mam na to mnóstwo przykładów i i są to wszystkie dobre małrzeństwa. Czego oczy nie widzą...... to moje zdanie :)

mi mała jak już mądrzyć się skończyłaś to ci coś wyjaśnię. Ja nie wiem czy mój narzeczony będzie chciał striptizerkę na swoim wieczorze kawalerskim, ale widywał to na innych. Pewnie powinien w momencie jej wejścia wyjść z oburzoną miną twierdząc że to poniżające dla jego inteligencji według ciebie:D O tym zarabianiu pieniędzy napisałam bo uogólniłaś że każdy kto taką dziewczyne zamawia zbiera na nią miesiącami i w przeciwieństwie do ciebie nie będę się chwalić ile mój przyszły mąż zarabia bo myślę, że nikogo to tutaj nie obchodzi.

te verde- ale dlaczego miałabym cię wyzywać od jakiejkolwiek klasy? O to poproś mi małą to ona tutaj przydziela ludzi do poszczególnych klas. Ty wyraziłaś swoje zdanie i nic mi do tego.