Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agus*

King MJ... przyznac sie kto sie popłakał ogladajac to...

Polecane posty

Dziewczęta, dopiero jestem na stronie 58, ale czytam od rana wytrwale, nawet obiadu nie zrobiłam, nie miałam czasu :P Kochane, mam prośbę, powiedzcie że on też na Was działa w minutach 1.54-56 i 3.52-56 http://www.youtube.com/watch?v=cupnsUDyjuA&feature=related Ja chyba w głowę dostanę, wciąż tego słucham, nawet mąż został zmuszony polubić tę piosenkę :P A pomarańczą fanką się nie przejmujcie, ona wiele topików rozwaliła lub prawie rozwaliła, serio, to taki ogromny troll. Pozdrawiam wszystkie, i proszę, pocieszcie mnie że w głowę nie dostałam, tylko on naprawdę jest przecudowny w tym teledysku :O

Gość lexUS33
od 3:52 to ja bym mogła w kółko oglądać:D:D:D:D:D

Gość lexUS33
ja chcę takiego gifa :P od 3:52 do 3:56 :classic_cool: albo wytnę sobie ten fragment i wrzucę na komórkę

wiem, że się powtarzam ale....jakie on ma dłuuuugie nogi zajebiste no😭 szczególnie od 3:52 to widać:classic_cool:

on ma coś takiego w ruchach...nawet najmniejsze skinienie głową, dłonią..... takie coś że mmmmrrau arrrrrrrrr wrrrrrrrrrrrr ehhh;)

Gość lexUS33
zgadzam się:classic_cool: małe pytanie - co on robi od 6:55?:D

bardzo mi się podoba w tym złocie...bo nie jest taki chudy jak czasami bywał...i tak fajnie lekko mu się ta wypukłość w spodniach prezentuje:p;)

Gość lexUS33
tak, też to lubię:D na drugim miejscu u mnie są czarne spodnie + srebrna góra z Bad tour :classic_cool: ach te nogi....... w ogóle te loczki, akurat tu już brak szminki i dobrze:P fajnie oczy mrużył poza tym;)

LexUS, jak zrobisz coś takiego na komórkę, to ja też poproszę, zapłacę każde pieniądze :P Sama jestem ignorantem elektroniczno-technologicznym, więc byłabym wdzięczna za takie cudeńko :D Wiecie, ja obsesyjnie za nim tęsknię, dzień w dzień :O

Gość lexUS33
oj tak, bywał przeraźliwie chudy podczas History.... było to widać zwłaszcza wtedy jak zmienił strój na ten do You are not alone...

Gość lexUS33
zobaczymy co się da zrobić:P tylko ten fragment i bez dźwięku?

Oj dziewczyny a ja tylko latam 3:30, 3:40, 3:56 i wypatruje tego co wy tam wypatrzyłyście :):):) Ja rozmawiałam teraz z koleżanką na skypie o MJ,ona jest jego antyfanką i zdjagnozowała u mnie początek choroby psychicznej. Prosi mnie abym w poniedziałek z rana pobiegla do psychiatry. Gdyby nie wy to może bym się nad tym zastanowiła,ale widzę że nie jestem sama ;) No chyba że to jakiś wirus,ale to raczej nie idzie drogą kropelkową;)

Gość lexUS33
na początku myślałam, że odgania muchy :D

Gość lexUS33
hue hue mam ten fragment z dźwiękiem i bez dźwieku, ale w avi:classic_cool: trzeba przerobić na 3gp

Dalia nie przejmuj się koleżanką...u mnie nikt nie wie, że podziwiam i ubóstwiam MJ i tak mi dobrze:classic_cool:

Próbowałam poczytac wczesniejsze posty...ale kurcze jakbym chciała wszystkie to...bym sie dołączyła do Was " na żywo":-P gdzieś koło północy:-D Fajne fotki!:-D No, ale IN The Closet to mnie po prostu rozwalił... Cudny tam był... Tez bym chciała ten frgm. na komórke:-D Hm...a kto zdradzi jak sie zgrywa filmy z youtuba na kompa, jak wyodrebnic z nich dźwięk i przerobic na mp3? Jakie potrzebuje do tego programy?

Gość marzenaaaaaa
ostatni link nie działa :(

Gość lexUS33
dobra Kochane:classic_cool: mam: 1. cały teledysk In the closet w 3gp 2. od 3:52 do 3:56 z dźwiękiem (3gp) 3. to samo, ale bez dźwięku ktoś coś chce? proszę podać maile :P

Gość P.Y.T.
witam chyba o czyms nie wiem, bo nie wiem, o czym mówicie, sa moze jakies nowe wiesci musze posprawdzac ta rozmowa z glenda? myslicie, ze to prawda, ze to on? mam mieszane uczucia a jeszcze jest rozmowa z jakas francuska dziewczyna, ale ledwo go słychac...