Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różowy polo koszulek

Poważny problem z Samsungiem pomocy help me!

Polecane posty

Gość silbermong183347
heheh zobaczymy co da sie zrobic hehe:D na allegro raczej nie.. nie mam przekonania do kupowania takich drogich rzeczy przez internet:O najczesciej pudelka sa otwierane a w sklepie o w sklepie tam nikt w tym ie grzebie heheh

Gość Gerda2409
ja wcześniej ślady paluchów usuwałam takimi ściereczkami do monitorów LCD nasączonych spirytusem. Z czasem mi się to znudziło i kupiłam na serwisie aukcyjnym folie ochronną przyklejaną na ekran-trochę trudno się ją przykleja, ale chroni przed rysami i odciski palców nie przeszkadzają tak bardzo

Gość silbermong183347
mozesz jedynie znowu ta sciereczka go przeleciec nic innego nie zrobisz.. albo kup sobie taka folie ochronna na niego:D na mokro w zadnym wypadku bo zalejesz telefon:O

Gość Gerda2409
Silbermong, w takim razie tak jak mówiłam-pobajeruj sprzedawcę mediamarkt-jest ciepło więc jakaś mini, dekolcik i do dzieła;)

Gość silbermong183347
gorzej jak przy stoisku z telefonami bedzie kobita hehehe :D

Gość Gerda2409
Nie wiem z jakiego miasta jesteś, ale w Wawie, do którego by nie pójść MM, to na stoisku są zazwyczaj same młode chłopaki

Gość silbermong183347
ja akurat jestem z poznania:D

Gość Gerda2409
mimo to raczej nastawiałabym się na facetów-myłśę że w dziale elektroniki i telefonów czują się pewniej:)

Gość silbermong183347
gerda a ty ten telefon to masz w abonamencie czy kupilas z sklepu???

Gość Gerda 2409
Kupiłam w abonamencie w Erze 3 miesiące temu i też nie był tani. A Ty nie masz możliwości zakupienia w abonamencie?

Gość silbermong183347
w sumie bym mogła ale obliczylam ze to mi wyjdzie duzo drozej niz bym kupiła w MM czy saturnie.. wiadomo poznaniacy oszczedni sa heeh:D

Gość Gerda 2409
Heh, nie tylko poznaniacy; ja też kombinowałam żeby wyszło jak najtaniej, dlatego musiałam wziąć wyższy abonament. No ale w tedy w MM, F480 kosztował 900zł

Gość silbermong183347
hehe:D ja tez tak kombinuje szukam po roznych sklepach czy nie ma gdzies go taniej czy cos:D jeszcze troche poczekam moze jakas promocja bedzie albo cena sama pojdzie w dół.. i wtedy go chapnę hehe:D

Gość Samsungija
ale masz problem..jak pisze ze naladowana to odlacz i tyle ja tam pierwsze slysze zeby trzymac 12 godz podlaczony do pradu..tez mam samsunga i moj laduje sie jakies 1,5 godz mam go juz 3 lata i bateria jest super..jak pisze ze naladowana to ja tam oglaczam nie wazne ktore ladowanie czy pierwsze czy pozniejsze.

Gość Gerda2409
Silber...poszukaj też np. na ceneo w sklepach internetowych-jest taniej i pewnie.

Gość silbermong183347
ok dzieki poszukam:D tylko zastanawia mnie to czemu cena tego tel w sklepach wynosi bez promocji 999zl a sugerowana cena producenta jest 759zl. taka marże wysoka biorą ze szok

Gość Gerda2409
No niestety zdzierają strasznie. U operatora też.

Gość różowy polo koszulek
to niesamowite - ładowałem telefon we srodę 15 lipca , minęły 3 dni! TRZY DNI!! a ja już mam ledwo 3 kreski z pięciu :( jestem załamany :( albo to przez te upały albo nie umiem formatować baterii. Wcześniej trzymała na 4 od soboty do wtorku a teraz dzień po dniu to jedna kreska nie wytrzymuję:( :O :O

Gość Lady_ag93
Ja też mam problem z moim samsungiem. Dzisiaj odebralam go od naprawy(bo bylo cos nie tak z wejsciem USB). Włączam a tu mi przyciski dodtykowe nie dzialają (mam samsunga u700). wie ktos moze czemu? Normalnie sa podswietlone a tu mi pin n ie chce sie zaladowac ani nic. Wie ktos jak to naprawic? bez koprzystania z uslug firmowych?

Gość fdgdfgsdgs
po pierwszym rozladowaniu najlepiej jest ladowac na wylaczonym apparacie